Bed and Breakfast, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 621 61 Visby  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 83% (663 of 798 recommend) (141 reviews)

Guest score: 83%

(663 of 798recommend)
Overall opinion 3.9 of 5
Service 4.4 of 5
B&B Condition 3.8 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.6 of 5
Cleaning 3.7 of 5
Breakfast 4.1 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 141)

Vänliga kneippbyn

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 18 Aug 2019)
“Mycket vänlig, tillmötesgående personal. Vilket gjorde att vi trivdes extra bra. Tyvärr räckte tiden inte till att utnyttja alla upplevelser som ni har. Men det kan bli en nästa gång.”
Kneippbyn Bed & Breakfast replies (Tue 03 Sep 2019)
Hej, Tack för att Du tagit Dig tid att skriva till oss. Va roligt att höra att Ni hade en härlig vistelse hos oss och att ni uppskattar våra variationer av utbud för både små och stora. Det gläder oss också mycket att höra att ni tyckte vår personal bemötte er hjälpsamt och trevligt så vill vi verkligen att det ska vara. Varmt välkomna tillbaka till oss nästa sommar! Med vänlig hälsning Linda Front Office Manager
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 4 of 5

Supernöjd

Most Popular by LN , Sweden (Sweden Wed 14 Aug 2019)
“Trevligt bemötande, hjälpsam personal, välstädat och bra servicehus. Supergod frukost. Allt toppen!”
Kneippbyn Bed & Breakfast replies (Tue 03 Sep 2019)
Hej, Tack för att Du tagit Dig tid att skriva till oss. Det gläder oss mycket att höra att ni tyckte vår personal bemötte er hjälpsamt och trevligt så vill vi verkligen att det ska vara. Väldigt roligt också att ni tyckte att vi höll bra standard på städningen och att frukosten smakade bra. Det kommer vi framföra till vår personal. Varmt välkomna tillbaka till oss nästa sommar! Med vänlig hälsning Linda Front Office Manager
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

B&B

Most Popular by ., Sweden (Sweden Wed 14 Aug 2019)
“Helt ok b&b. Rummet var inte stort men ok med vad vi förväntade oss. Lite kollo-känsla. Frukosten var bra. Förbindelserna till Visby funkade bra.”
Kneippbyn Bed & Breakfast replies (Tue 03 Sep 2019)
Hej, Tack för att Du tagit Dig tid att skriva till oss. Va roligt att höra att ni tyckte vårt B&B boende var bra samt att ni uppskattade frukosten och våra bussförbindelser in till Visby. Varmt välkomna tillbaka till oss nästa sommar! Med vänlig hälsning Linda Front Office Manager
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Ett mycket bra och trevlig vistelse,med ...

Most Popular by T.L, Sweden (Sweden Tue 13 Aug 2019)
“Ett mycket bra och trevlig vistelse,med väldigt god mat på solsidan,en fantastisk krogshow, och allt finns på frukostbuffé. Vi köpte inträdet med band hela veckan,smidigt att gå hur man vill. Även bra att de finns lekställen för barn under restaurangbesöket på kvällen och att de finns en busklubb som engagerar barnen.Bussen till Visby är ett plus. Denna gång tog vi inte med bilen över med färjan.. Vi kommer tillbaka nästa år igen. 3:e sommaran på raken ”
Kneippbyn Bed & Breakfast replies (Tue 03 Sep 2019)
Hej, Tack för att Du tagit Dig tid att skriva till oss. Va roligt att höra att Ni hade en härlig vistelse hos oss och att ni uppskattar våra variationer av utbud för både små och stora. Gläder oss också mycket att höra att ni gillade vår krogshow och tyckte maten på solsidan och frukostbuffén smakade bra, det ska vi framföra till restaurangen. Varmt välkomna tillbaka till oss nästa sommar! Med vänlig hälsning Linda Front Office Manager
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Stort tack!

Most Popular by Amanda, Sweden (Sweden Sun 11 Aug 2019)
“Vi är otroligt nöjda med vistelsen hos er och ser fram emot att komma tillbaka. Tack!”
Kneippbyn Bed & Breakfast replies (Thu 29 Aug 2019)
Hej Amanda, Tack för att Du tagit Dig tid att skriva till oss. Det gläder oss mycket att höra att Er boende upplevelse och vistelse hos oss var bra och att ni är nöjda. Önskar Er varmt välkomna tillbaka till oss nästa sommar! Med vänlig hälsning Linda Front Office Manager
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Bara bra

Most Popular by Jonny Nilsson, Sweden (Sweden Fri 09 Aug 2019)
“Återkommande varje år, älskar Kneippbyn”
Kneippbyn Bed & Breakfast replies (Thu 29 Aug 2019)
Hej Jonny, Tack för att Du tagit Dig tid att skriva till oss. Det gläder oss så mycket att höra att du är återkommande gäst hos oss varje år och gillar Kneippbyn. Ni är så varmt välkomna tillbaka till oss nästa sommar! Med vänlig hälsning Linda Front Office Manager
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Mycket bra övernattningsstuga

Most Popular by Nöjd gäst, Sweden (Sweden Mon 05 Aug 2019)
“Nybyggd liten välplanerad stuga. Sängarna var sköna, bra sänglinne! Saknade spegel i stugan. Altandörren var väldigt svår att låsa. Skulle varit bra med rullgardiner eller någon form av gardin för att få bort insyn från grannar som satt någon meter bort på sin altan. Trevlig miljö. Frukostbuffén var mycket bra! Ett stort Plus för fri elbilsladdning! ”
Kneippbyn Bed & Breakfast replies (Fri 09 Aug 2019)
Hej, Tack för att Du tagit Dig tid att skriva till oss. Va roligt att höra att Er boende upplevelse hos oss var bra och ni gillade våra små stugor. Gläder oss också mycket att höra att ni gillade vår frukostbuffé, det ska vi framföra till restaurangen. Tack även på synpunkter om rullgardin det tar vi självklart med oss i vårat förbättringsarbete inför framtiden. Varmt välkomna tillbaka till oss nästa sommar! Med vänlig hälsning Linda Front Office Manager
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 4 of 5

Ett rum av enklare sort. Funkar om man b...

Most Popular by Farmor, Sweden (Sweden Sat 03 Aug 2019)
“Ett rum av enklare sort. Funkar om man bara behöver sovplats”
Kneippbyn Bed & Breakfast replies (Fri 09 Aug 2019)
Hej, Tack för att Du tagit Dig tid att skriva till oss. Vi erbjuder många olika kategorier av boende hos oss så gläder mig att höra att ni uppskattade våra enklare och hoppas ni hade en trevlig vistelse hos oss. Varmt välkomna tillbaka till oss nästa sommar! Med vänlig hälsning Linda Front Office Manager
Overall opinion 3 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 4 of 5

Fiskestuga

Most Popular by Cia, Sweden (Sweden Thu 01 Aug 2019)
“Supertrevligt boende! Fin stuga, sköna sängar, bra frukost som fylldes på sent och hölls fräsch. Superbra med bussen till och från Visby.”
Kneippbyn Bed & Breakfast replies (Mon 12 Aug 2019)
Hej Cia, Tack för att Du tagit Dig tid att skriva till oss. Va roligt att höra att Er boende upplevelse hos oss var bra och ni gillade våra fiskestugor. Gläder oss också mycket att höra att ni gillade vår frukostbuffé, det ska vi framföra till restaurangen. Varmt välkomna tillbaka till oss nästa sommar! Med vänlig hälsning Linda Front Office Manager
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Mycket fin och mysig stuga att bo i. Uts...

Most Popular by Ellinor Dubbel, Sweden (Sweden Wed 31 Jul 2019)
“Mycket fin och mysig stuga att bo i. Utsikten var makalös! ”
Kneippbyn Bed & Breakfast replies (Thu 29 Aug 2019)
Hej Ellinor, Tack för att Du tagit Dig tid att skriva till oss. Det gläder oss mycket att höra att ni uppskattade Ert bokade boende och hade härliga dagar hos oss. Varmt välkomna tillbaka till oss nästa sommar! Med vänlig hälsning Linda Front Office Manager
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan 11 mi.
  • Fårö 36 mi.
Rauk area
  • Lickershamn 18 mi.
  • Lergrav 30 mi.
  • Kyllaj 28 mi.
  • Holmhällar 47 mi.
  • Hoburgsgubben 48 mi.
  • Hammarshage 46 mi.
  • Gamle Hamn 39 mi.
  • Folhammars 26 mi.
  • Digerhuvud 41 mi.
  • Boge 20 mi.
Harbor
  • Visby Färjeterminal 2 mi.
Golf course
  • Visby Golfklubb 12 mi.
  • Slite Golfklubb 20 mi.
  • När Golfklubb 30 mi.
  • Ljugarns Golfklubb 25 mi.
  • Gumbalde Golfklubb 24 mi.
  • Gotska Golfklubb 4 mi.
City
  • Visby 3 mi.
  • Slite 22 mi.
  • Roma 10 mi.
  • Ljugarn 26 mi.
  • Klintehamn 16 mi.
  • Hemse 26 mi.
  • Fårösund 35 mi.
  • Burgsvik 40 mi.
Bathing
  • Tofta strand 9 mi.
  • Sudersand 45 mi.
  • Snäckviken 5 mi.
  • Slite Badplats 22 mi.
  • Sandviken 28 mi.
  • Norderstrand 4 mi.
  • Nisseviken 33 mi.
  • Ljugarn 26 mi.
  • Ireviken 20 mi.
  • Gustavsvik 5 mi.
  • Brissund 9 mi.
  • Blå Lagunen 33 mi.
  • Åminne 19 mi.
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 0 mi.
Airport
  • Visby Flygplats 5 mi.
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us