Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated October 21, 2020)

Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated October 21, 2020)

Camping, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 84% (1036 of 1232 recommend) (198 reviews)

Guest score: 84%

(1036 of 1232recommend)
Overall opinion 4 of 5
Service 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3.6 of 5
Cleaning 3.4 of 5
Value for money 3.4 of 5
Condition 3.8 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 131-140 of 198)

Den perfekta campingen för barnfamiljer

Most Popular by Ida3barn, Sweden (Sweden Wed 29 Jul 2015)
“Vi tältade sju nätter på Kneippbyns camping med våra tre döttrar. Smidigt att tälta med elplats. Rent och snyggt. Lugn camping. Inget festande. Trevliga männsiskor, både gäster och personal. Vatten- och äventyrslandet är mycket skoj för både mindre och större barn. Ett minus är att det skulle behövas fler ställen att diska på då det blev kö ganska ofta.”
Kneippbyn Camping replies (Tue 04 Aug 2015)
Bästa gäst, roligt att Ni har trivts på vår camping och att Ni fick härliga dagar på Vattenlandet. Vi tar till oss Er synpunkt beträffande möjligheter till flera diskställen i vårt fortsatta arbete att förbättra anläggningen. Vi önskar Er varmt välkomna tillbaka till Kneippbyn Resort Visby. //Annica
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 4 of 5

Fem stjärnor men inte i guld!

Most Popular by PerlanSwed, Sweden (Sweden Fri 24 Jul 2015)
“Att Kneippbyn har fem stjärnor är för mig ett mysterium. Bara en personal vid incheckning, lång kö. När man försökte ringa receptionen, så fick man prata med en telefonsvarare. När man checkade ut så var det likadant lång kö, och bara en personal i receptionen. Toaletterna var skitiga. Verkar som Kneippbyn lever på gamla preferenser! Skärpning!”
Overall opinion 3 of 5
Service 1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5
Condition 3 of 5

För mycket oljud från sommarlandet

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 22 Jul 2015)
“För mycket oljud från sommarlandet ”
Kneippbyn Camping replies (Tue 28 Jul 2015)
Bästa gäst, då campingen ligger i anslutning till Sommar- & Vattenland är det svårt att hålla ner ljudvolymen. Har det däremot varit oljud efter stängning beklagar vi detta då det inte ska vara någon aktivitet där inne. Vi uppskattar Era synpunkter och tar med oss det i vårt fortsatta arbete i att utvecklas. Vi önskar Er varmt välkomna tillbaka till Kneippbyn Resort Visby. //Annica
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Städning

Most Popular by Åsa slottner, Sweden (Sweden Wed 22 Jul 2015)
“Städningen kunde ske någon mer gång under dagen. En liten frys för att förvara kylklampar vore bra. Det hade de på fårö.”
Kneippbyn Camping replies (Fri 24 Jul 2015)
Bästa gäst, vi uppskattar Dina synpunkter och tar med oss det i vårat fortsatta arbete med att förbättra vår anläggning. Vi hoppas att Er vistelse var till belåtenhet och önskar Er varmt välkomna tillbaka till Kneippbyn Resort Visby. //Annica
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 4 of 5

Mysig camping med underbar personal!

Most Popular by Anna & Christian, Sweden (Sweden Wed 22 Jul 2015)
“Mkt mysig camping. Men fram för allt vill vi ge en ros till den fantastiskt trevliga campingpersonalen! Otroligt trevligt bemötande och hjälpsamma. ”
Kneippbyn Camping replies (Fri 24 Jul 2015)
Bästa gäst, va roligt att vår personal har varit tillmötesgående och trevliga. Vi hoppas Ni hade en skön semester och önskar Er varmt välkomna tillbaka till Kneippbyn Resort Visby! //Annica
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 5 of 5

Härlig camping med fin utsikt över Visby...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 20 Jul 2015)
“Härlig camping med fin utsikt över Visby ”
Kneippbyn Camping replies (Fri 24 Jul 2015)
Bästa gäst, roligt att Er upplevelse av vår camping var positiv och vi önskar Er varmt välkomna tillbaka till Kneippbyn resort Visby. //Annica
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 5 of 5

Inte mycket till camping. Mest övernattn...

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 16 Jul 2015)
“Inte mycket till camping. Mest övernattning för sommarland/vattenland. Saknar som camping att spontant kunna gå och ta ett kvällsdopp.”
Kneippbyn Camping replies (Tue 28 Jul 2015)
Bästa gäst, tråkigt att vår camping inte uppfyllde Era förväntningar. Tillgång till ett kvälls dopp finns nere vid stranden även om det är en sk pallkant och lite stenigt. Vi hoppas att Ni trots allt hade en bra vistelse här på Kneippbyn Resort Visby och önskar Er varmt välkomna tillbaka. //Annica
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 2 of 5
Condition 2 of 5

Dålig information

Most Popular by Mari Hoas, Sweden (Sweden Wed 15 Jul 2015)
“Det hade varit bra om man vetat vad som finns och vad som ingår i campingen. Dvs tydligare information. Tex så bokade jag per internet 2 st barnaktiviteter "Busungarna". när vi kommer till campingen och läser igenom informationen så visar det sig att vi inte kan nyttja dessa barnaktiviteter för de är på eftermiddagarna. Hade jag inte bokat det på nätet så hade jag aldrig köpt det eftersom det var fel tider på dygnet. Jag fick inte ångra köpet eftersom jag bokat det långt innan vi var där. Så där blev jag av med 800 kr till ingen nytta. Dåligt riktigt dåligt.”
Overall opinion 4 of 5
Service 1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 4 of 5

Platser på camping

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 14 Jul 2015)
“Tycker att det är under all kritik att det inte går att välja plats när man förbokar sedan flera månader tillbaka. De flesta andra campingar i Sverige har system så att man kan välja plats (inkl Åminne och sudersand som vi också besöker på Gotland) Vi lämnade önskemål om speciella platser som vi gillade sedan tidigare. Nu fick vi tyvärr stå på platser där vi absolut inte ville stå. Tveksamt om vi kommer tillbaka om man inte kan få möjlighet att välja plats. Sedan så funderar jag över vattenlandet. Hur kan det vara möjligt att ni inte håller en behaglig temperatur i vattnet? Vi bor ju trots allt i Sverige och det är få somrar som är verkligt varma. Nu frös man halvt ihjäl om man försökte sig på att bada. Mao. helt bortkastade pengar för vattenlandet. ”
Kneippbyn Camping replies (Tue 21 Jul 2015)
Bästa gäst, Vi tillämpar ett system vid bokning som hjälper oss att maximera beläggningen på anläggningen. Vi vill kunna ta emot så många gäster som möjligt under den korta tid som semestersäsongen på Gotland är. Detta system tillämpas på de flesta hotell och boendeanläggningar idag. Man bokar ett rum/en plats och fördelningen av vilket objekt man tilldelas göres först ankomstdagen. Vilket rum/plats man erhåller är sedan beroende på vilka objekt som är lediga respektive det är avresa på ankomstdagen i just den kategori av boende man bokat. Detta innebär att det inte går att boka en speciell plats redan från bokningstillfället. Vi tar däremot gärna emot önskemål om specifik plats och kan vi sedan uppfylla önskemålet gör vi självklart detta. Vi hoppas att Ni trots allt hade en semester och önskar Er varmt välkomna tillbaka till Kneippbyn Resort Visby. //Annica
Overall opinion 1 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 3 of 5

Härlig vecka

Most Popular by Markus, Sweden (Sweden Wed 08 Jul 2015)
“Vi fick initialt el-plats 38. På den platsen stördes man mycket av en fläkt tillhörande ett servicehus. Vi fick en ny plats efter att ha önskat det. Erica på Kneippbyn hjälpte oss på ett bra sätt.”
Kneippbyn Camping replies (Mon 13 Jul 2015)
Bästa gäst, Vi jobbar alltid efter att försöka tillgodose våra gästers önskemål och på smidigaste sätt lösa eventuella problem. Vi är glada att Er vistelse blev en positiv upplevelse och att vår personal kunde hjälpa Er på bästa sätt. Vi önskar Er varmt välkomna tillbaka till Kneippbyn Resort Visby. //Annica
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 5 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 10/23/2020 3:51:24 PM, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews