Hotel, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 78% (336 of 429 recommend) (77 reviews)

Guest score: 78%

(336 of 429recommend)
Overall opinion 3.8 of 5
Hotel condition 3.8 of 5
Room facilities 3.7 of 5
Cleaning 3.9 of 5
Value for money 3.5 of 5
Service 3.9 of 5
Breakfast 3.4 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 71-77 of 77)

Rum och frukost

Most Popular by Agnes, Sweden (Sweden Sat 23 Jun 2012)
“Rummet på gränsen för litet för två personer. Frukosten kunde ha varit lite mer att välja på.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 3 of 5

Toppen

Most Popular by Öländska, Sweden (Sweden Sat 23 Jun 2012)
“Hotellet är toppenfint och har en egen uteplats. Lugnt. Saknar en öppen pool för vuxna, Kneippbyn rekommenderar ju inte havsbad.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

nöjd

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 12 Jun 2012)
“Jag och min familj är jättenöjda med vår vistelse på Gotland. Vi bodde jättebra på hotellet. Det enda jag kan anmärka på är att jag tyckte det var kallt i vårt badrum. Det har ju inte varit så varmt ute än så jag tycker kanske att man kunde haft lite värme på i badrummet.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Mysigt

Most Popular by Piafh, Sweden (Sweden Tue 22 May 2012)
“På det stora hela hade jag och maken det bra. Vi upplevde att frukostrestaurangen var väldigt ljudlig, samt att det var synd att inte ha ngn kollektivtrafik mellan Visby och Kneippbyn. Vi är dock nöjda ändå.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Kneippby Swim

Most Popular by AF, Sweden (Sweden Tue 22 May 2012)
“Tack för en trevlig vistelse. Trots många nya på sina poster var alla otroligt serviceminded och hjälpsamma. Lite tråkigt att vi som "simföräldrar" inte hade så mycket middagsalternativ att välja på, den infon var lite otydlig vid bokningstillfället. Men personalen löste det på ett trevligt sätt och vi blev mätta!”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 3 of 5

Kneippbyns område.

Most Popular by Gunnel, Sweden (Sweden Fri 26 Aug 2011)
“Roligt att ströva runt och se allt utbud av olika boende. Frapperades av hur rent och snyggt det var överallt utomhus med tanke på allt folk. Hotellrummets balkong vi fick var mycket bra -låg på framsidan med utsikt över området och Östersjön. Frukosten bra. Vi är nöjda med vår vistelse. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Lagom svit nära stan

Most Popular by Madeleine, Sweden (Sweden Wed 03 Aug 2011)
“Jag tyckte hotellet var fint och fräscht! Ovant med så spartansk inredning, men det var vitt, rent och snygg design. Dock saknade jag schampo, balsam och bodylotion, samt så var den äckliga grönfärgade tvålen i behållare på väggen nåt att byta ut. Såg ut som en riktig algsörja! Toppen med två tv, vattenkokare och trevliga uteplatser trots att det var ett väldigt ljud från bilarna. Frukosten var precis som man vill ha den på ett hotell! ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 2/16/2020 9:58:42 AM, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews