Hotel, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 78% (336 of 429 recommend) (77 reviews)

Guest score: 78%

(336 of 429recommend)
Overall opinion 3.8 of 5
Hotel condition 3.8 of 5
Room facilities 3.7 of 5
Cleaning 3.9 of 5
Value for money 3.5 of 5
Service 3.9 of 5
Breakfast 3.4 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 31-40 of 77)

Wifi

Most Popular by Helena, Sweden (Sweden Sun 17 Jul 2016)
“Tycker det är rätt löjligt att man ska behöva betala för Wi-Fi per enhet. Har man inte redan gjort det i det dyra hotell-priset? ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 2 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 4 of 5

Renlighet

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 12 Jul 2016)
“Jag har bott på många hotell men har aldrig behövt gå och lägga mig i en smutsig säng. Efter att vi kontaktat receptionen kom en personal med rena kakan, det var tacksamt. Vi utcheckningen påpekade vi att våra sängar ej hade varit renbäddade allt vi fick va Jaha då vet vi!! ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 1 of 5
Value for money 4 of 5
Service 2 of 5
Breakfast 4 of 5

För mig är detta mer av ett enklare mote...

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 07 Jul 2016)
“För mig är detta mer av ett enklare motell än vanligt hotell. Frukosten var betydligt enklare/mindre bra än vad jag förväntat mig. Duschen hade inte varmt vatten och duschhandtag gick inte hänga upp pga att det var söndrigt. Den stora behållningen är miljön runt omkring i Kneippbyn men den avnjutes bättre som campinggäst än som motellgäst.”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 2 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 3 of 5

Hotell Kneippbyn

Most Popular by Susanne, Sweden (Sweden Wed 06 Jul 2016)
“Hotellrummet var extremt litet. Vi hade uppskattat om det fanns kylskåp och vattenkokare. Positivt var att det inte var lyhört och att duschen hade bra tryck. Den "amerikanska" frukosten hade inte det utbud som utlovats. Det saknades t ex frukt, kex, flera sorters ost, vita bönor mm. Flera av juicesorterna tog slut, utan att fyllas på. Vi var väldigt nöjda med restaurangen Solsidan. Fantastisk utsikt, god mat, och trevlig, snabb service.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Ej prisvärt

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 01 Jul 2016)
“Rummet mycket litet. Fanns små myror både på toa på hotellet samt vid frukosten på borden och väggen bakom bordet. ”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 2 of 5

LITEN PLATS

Not recommended by EM, Sweden (Sweden Wed 29 Jun 2016)
“När man bokar rum för fyra personer bör man kunna röra på sig alla fyra samtidigt. Komma till dubbelsängen på båda sidor utan att klättra i den för att komma upp till huvudkudden. Önskvärt vore två stolar och ett litet bord så man kunde fika på rummet eller spela spel om vädret inte var ok. I köket fanns inte något porslin eller bestick eller övrigt. Vet inte om jag missat detta vid bokningen. På lilla terassen fanns bara två stolar inget bord, lite tråkigt. Bra om man kan torka våta badkläder i badrummet.”
Kneippbyn Hotell replies (Fri 01 Jul 2016)
Hej, vi är medvetna om att hotellrummen är små och vi försöker att vara väldigt tydliga med det i objektsbeskrivningen. Dels att det är ett standard dubbelrum med två extrabäddar, att t ex sovdelen är på drygt 10 kvm osv Köket i centrumdelen är till för att ge barnfamiljer möjligheter att kunna värma barnmat inte att användas som ett ordinarie kök. Vi hoppas att ni trots allt hade en trevlig vistelse hos oss på Kneippbyn och Gotland!
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

dålig frukost med torra bullar, inget fä...

Most Popular by Eva, Sweden (Sweden Wed 29 Jun 2016)
“dålig frukost med torra bullar, inget färskt bröd. Inga servetter fanns på de 4 frukostar vi åt. Behövs när man har barn med.”
Kneippbyn Hotell replies (Fri 01 Jul 2016)
Hej, tråkigt att ni fick en negativ upplevelse av vår frukost. Jag har vidarebefordrat dina synpunkter till ansvariga för restaurangen och får passa på och be om ursäkt för det bristfälliga. Vi hoppas att ni trots allt hade en trevlig vistelse hos oss på Kneippbyn och Gotland och hälsar er välkomna tillbaka igen!
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 2 of 5

Storlek

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 22 Jun 2016)
“Hade bokat för 3 personer, väldigt trångt med 3 sängar i detta rum!”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 4 of 5

Hotel

Most Popular by Lena, Sweden (Sweden Tue 14 Jun 2016)
“Ett bra och prisvärt hotel. Städning av badrummet kunde dock ha varit lite bättre. Saknade en sopkorg på rummet, det fanns en liten i badrummet men den var alldeles otillräcklig. Men i det stora hela var allt till belåtenhet, en vacker utsikt och egen altan sätter ett plus på vistelsen.”
Kneippbyn Hotell replies (Thu 16 Jun 2016)
Trevligt att ni upplevde vårt hotell som bra och prisvärt, det är precis det vi strävar efter. Naturligtvis skall städningen vara bra även i badrummet, den synpunkten tillsammans med önskemål om en sopkorg skickar vi vidare till ansvarig för housekeeping och passar samtidigt på och hälsa er välkomna tillbaka till Kneippbyn och Gotland igen.
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Hotell Kneipbyn

Most Popular by Bodilla, Sweden (Sweden Sun 23 Aug 2015)
“Mest fräsch upplevelse. Doftade mycket av rengöringsmedel. Kväljande. Behövde vädra vid varje ankomst till rummet. Trångt. Förstår att det inte fanns särskild plats att öppna resväskorna, men det saknade vi. inte så kul att öppna en dammig resväska i den rena sängen. Sängen var för mjuk för våra ryggar. vi hade svårt sova gott en hel natt. För övrigt saknade vi inget. Personal i receptionen var trevlig och proffsig.”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 0 of 0
Cleaning 0 of 0
Value for money 0 of 0
Service 0 of 0
Breakfast 0 of 0

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 2/21/2020 8:00:30 PM, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews