Hotel Toftagården

Address: Spireavägen 14, 622 66 Gotlands Tofta
Location: Western Gotland (Coastal)
Show map
Guest score: 80% 125 of 156 recommend (28 reviews)

Guest score: 80%

(125 of 156 recommend)
Overall opinion 3.9 of 5
Hotel condition 3.7 of 5
Room facilities 3.5 of 5
Cleaning 3.9 of 5
Value for money 3.4 of 5
Service 4.2 of 5
Breakfast 4.2 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 28)

Dåligt service på frukost ved abrejse

Most Popular by Tonny Andersson, Denmark (Denmark Sun 28 Aug 2022)
“vid avgång tidigt på morgonen kunde vi inte få frukostpaket från hotellet och de kunde inte få frukostkuponger till färjan, även om de kunde se att vi var tvungna att gå väldigt tidigt, det var lite dålig service tycker vi , annars var vistelsen helt ok.”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 2 of 5
Breakfast 5 of 5

Mycket trevligt och familjärt boende , v...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 07 Aug 2022)
“Mycket trevligt och familjärt boende , vi hade valt enklare rum . Men omgivningen helt underbar . Frukosten jättegod och mycket att välja på . Personalen supertrevlig . ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Poolen

Most Popular by Gotlandjuli2021, Sweden (Sweden Thu 29 Jul 2021)
“Poolen var populär och bra med närheten. Även nära till Tofta Beach. Bra att vi fick frukost på båten eftersom vi åkte innan frukost. Skulle önska en torkställning för att hänga badkläder/handdukar. ”
Overall opinion 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Trevligt hotell 😁

Most Popular by Lasse, Sweden (Sweden Tue 27 Jul 2021)
“Plus - Lugnt och skönt, Inga myggor trots öppen dörr hela nätterna, bra pool, bra frukost och restaurangen hade FANTASTISKT goda smörrebröd (deras specialitet- 12 olika) Laddplatser finns för bilen (men mycket långsamt!) Och en trevlig BAR i anslutning till poolen. BRA läge - nära till strand och Visby men ändå lugnt. Minus - Varför ha så usel hårfön på rummet? En bättre kostar Max 200kr - Varför så dåligt TV utbud? Det kunde finnas filmkanaler, eller åtminstone möjlighet att betala extra för några kanaler. - Varför så svagt o långsamt Internet?”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Bra läge och pool

Most Popular by Sandra , Sweden (Sweden Mon 19 Jul 2021)
“Hotellet var ok, hade förväntat oss lite bättre standard på rummet. Familjerummen var belägna i stugor. Ingen AC så väldigt varmt på natten. Poolen var uppskattad av hela familjen, hade gärna sett fler parasoll vid solsängarna. Läget var bra, 5 min promenad til Tofta strand. Hade gärna sett någon enklare rätt på restaurangmenyn, maten som fanns var god men lite dyr. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Endast för småbarnsfamiljer

Not recommended by Marie, Sweden (Sweden Thu 01 Jul 2021)
“Bodde med tonårsdöttrar och poolen var full av skrikande småbarn så vi använde inte poolen alls. Förslagsvis borde hotellet ha en tid på dagen då endast vuxna har tillgång till poolen.”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Blandat intryck

Not recommended by Bernt, Sweden (Sweden Sun 20 Jun 2021)
“Vi bokade ett stort "hotell-rum" med egen terass, då jag ogillar smårum som man knappt kan röra sig i. Rummet var OK. Det hade inte gjort något om dörren till terassen gått att låsa i öppet läge då det blev väldigt varmt i rummet. Fönstren gick inte att öppna, bara ett vädringsfönster, och det förslog inte. Vi fick ingen information om att städning endast sker var tredje dag. Eftersom vi stannade just tre nätter, så fick vi alltså inte rummet vare sig städat, eller bäddade sängar, eller nya handdukar. Men det är fullt pris ändå... En av nätterna fanns ett par pojklag i inkvarterade också, och det blev lite mycket ståhej rätt sent på lördag kvällen. Men det är sådant som händer, och kan knappast lastas hotellet. Frukosten var bra. Likaså kvällsmaten vi åt på fredagkvällen (i övrigt åt vi på andra platser på ön). Kontenta: Hade vi fått information om att vi inte skulle få rummet ordnat, hade vi nog valt något annat. För det priset förväntar jag mig lite mer. ”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 1 of 5
Value for money 2 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 4 of 5

Inget för den som vill ha ro på natten

Not recommended by Besökare från fastlandet, Sweden (Sweden Wed 19 May 2021)
“Oerhört lyhört från rummet bredvid. Hördes väldigt tydligt samtal, när grannen tappade något på golvet eller mitt i natten gick på toaletten. Då var känslan nästan som om grannen gick i mitt rum. Luktade inte särskilt gott i korridoren. Service? Vilken service. Nyckel låg i en brevlåda för egen avhämtning. Ingen information om hur få tillgång till bassäng och spa. ”
Overall opinion 2 of 5
Hotel condition 2 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Service 2 of 5
Breakfast 4 of 5

Tillmötesgående

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 10 Aug 2017)
“All personal, både i receptionen och restaurangen, var mycket serviceminded och tillmötesgående. De lyckades t o m fixa pankakor till min systerdotter till frukost på hennes födelsedag ;D”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Inte prisvärt pga för enkla rum

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 23 Jul 2017)
“Rummen är mycket enkla och trista i en lång länga. Inte prisvärt.”
Overall opinion 2 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 1 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 1 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena or meeting point
  • Wisby Strand Congress & Event
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 2/20/2024 11:33:57 AM, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews