Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated October 21, 2020)

Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated October 21, 2020)

Hotell Villa Borgen

Address: Adelsgatan 11, 621 56 Visby  show map
Location: Visby inside the city walls (Coastal)
Guest score: 94% (647 of 688 recommend) (127 reviews)

Guest score: 94%

(647 of 688recommend)
Overall opinion 4.4 of 5
Hotel condition 4.3 of 5
Room facilities 4.1 of 5
Cleaning 4.4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4.5 of 5
Breakfast 4.2 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 41-50 of 127)

Husmorssemester

Most Popular by Snedseglaren, Sweden (Sweden Thu 25 Sep 2014)
“Jag passade på att boka semester några dagar i slutet av september, 3 nätter-betala för 2. Är en flitig gäst på ön, men detta var första gången på hotell Villa Borgen. Litet enkelrum med precis det man behövde, en skön säng.. Afternoon te på eftermiddagen, mkt trevligt!! God frukost med härliga smoothies. Så lugnt o stilla som man behöver när man tar pauser från vardagen. Ett pyttelitet minus var att jag kom väldigt sent och det var svårt att hitta sitt rum eftersom det var för mörkt för att läsa rumsnummer på utsidan. Trevlig personal. Kommer att boka snart igen!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Hemtrevligt hotell mitt i Visbys hjärta

Most Popular by Rose-Marie , Sweden (Sweden Tue 16 Sep 2014)
“Mycket trevligt hotell med hemma känsla centralt i Visby. Trevlig personal och topp service 👍”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Mysigt lagom stort. Bra läge för oss.

Most Popular by helena, Sweden (Sweden Mon 08 Sep 2014)
“Mysigt lagom stort. Bra läge för oss.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

bra läge

Most Popular by Bettan, Sweden (Sweden Fri 05 Sep 2014)
“Ett mycket trevligt hotell med mysiga rum,ett förträffligt läge samt utsökt frukost och en mycket trevlig personal”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Kyrkveckan 2014

Most Popular by Hammar, Sweden (Sweden Mon 25 Aug 2014)
“Jag var på Gotland för att vara med på kyrkveckan, jag och min kollega bodde på Hotell Villa Borgen som var centralt belägen och med gång avstånd till det mesta. Vi blev trevligt och proffsigt bemötta samt rummen var fräscha och sängarna sköna. Frukosten var oxå bra.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Lugn atmosfär och nära till affärsgatan

Most Popular by Solstrålen, Sweden (Sweden Sat 23 Aug 2014)
“Sängen är lite hård man kände fjädrarna. De är dags att byta ut till kontidentalsäng. Bakom elementet i badrummet fanns mycket damm för man ser när man tittar neråt. Det finns trädgård med lugn atmosfär och god frukost. Trevliga personal och trevligt med afternoon thé när man ankommer på em.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 0 of 0
Value for money 0 of 0
Service 0 of 0
Breakfast 0 of 0

Villa Borgen

Most Popular by Nosing, Sweden (Sweden Sat 16 Aug 2014)
“Mycket trevlig atmosfär och personligt bemötande. Kaffeserveringen på eftermiddagen uppskattade vi mycket. Läget mycket bra! ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Mysigt, bra service men usel ventilation

Most Popular by MS, Sweden (Sweden Sun 10 Aug 2014)
“Mycket sött hotell med trevlig personal och bra service. Mycket bra städning. Ligger mycket centralt men är ändå lugnt med mysig liten innergård. Rummet något litet och inte mycket förvarningsutrymme, sängen för hård för min smak fick ont i nacken. Ventilationen urusel, rummet blev en total bastu med stillastående luft. Hade inte gått att sova om vi inte fått in en bordsfläkt. Men det är inte så kul att sova i blåst och med fläktljud. Dags att installera AC? Förra året så ingick stora mackor i eftermiddagsfikat,en av anledningarna till att vi återkom i år. Men i år fanns inga smörgåsar på fikat utan mest sötsaker. Helheten är ändå mycket positiv och jag skulle rekommendera hotellet till andra. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Jättetrevlig personal, fint hotell, men varmt på rummet

Most Popular by Besökare, Sweden (Sweden Fri 08 Aug 2014)
“Hotellet var väldigt fint inrett och bra beläget på Adelsgatan. Personalen var riktigt trevlig och mycket tillmötesgående. Det var inte heller några problem att få laktosfri frukost och afternoon teat kändes lyxigt. Enda minuset var att rummet blev otroligt varmt och kvavt, med fönster mot den soliga innergården och utan fläkt. Men så var vädret också mycket varmt den veckan. Jag är ändå nöjd med min hotellvistelse och kan tänka mig att besöka hotellet igen, men då vid en lite svalare tidpunkt på året. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Mysigt och trevligt

Most Popular by Anneli , Sweden (Sweden Sun 03 Aug 2014)
“Hemtrevligt hotell. Personalen var trevlig och omtänksam. Den enkla frukosten var fräsch och allt var så fint upplagt. Trevligt med eftermiddags kaffet. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Nearby

Tourist information
  • Visby Turistbyrå
Sight
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bus station
  • Visby Busstation
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena or meeting point
  • Wisby Strand Congress & Event
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 10/23/2020 3:51:24 PM, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews