Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority and we reserve the right to change the time table at short notice.

Important information regarding COVID-19, read here (Updated July 2, 2020)

Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority and we reserve the right to change the time table at short notice.

Important information regarding COVID-19, read here (Updated July 2, 2020)

Hotell Villa Borgen

Address: Adelsgatan 11, 621 56 Visby  show map
Location: Visby inside the city walls (Coastal)
Guest score: 94% (636 of 677 recommend) (126 reviews)

Guest score: 94%

(636 of 677recommend)
Overall opinion 4.4 of 5
Hotel condition 4.3 of 5
Room facilities 4.1 of 5
Cleaning 4.4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4.5 of 5
Breakfast 4.2 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 21-30 of 126)

Läge

Most Popular by Kattegatt, Sweden (Sweden Tue 25 Oct 2016)
“Hotellet ligger bra för oss som kan gå till svärmor på Brömsebroväg 2 Läget var avgörande!”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Mysigt ställe mitt i stan

Most Popular by Cirrusfri, Sweden (Sweden Tue 18 Oct 2016)
“Härligt ställe om man inte har allt för höga krav Har bott där många gånger och det har varit ok Tyvärr fick vi för första gången dåliga sängar där resårbotten gick igenom och det kändes inte så skönt.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 3 of 5

Familjerum

Most Popular by Jacob, Sweden (Sweden Thu 08 Sep 2016)
“har bott på hotellet flera ggr tidigare och varit nöjd. Det familjerum som detta år fanns till mitt förfogande var inte särskilt kul, helt beläget under marknivå. Annars trevligt som vanligt!”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Hotell Villa Borgen- en pärla i Visby

Most Popular by Anette, Sweden (Sweden Tue 14 Jun 2016)
“Detta hemtrevliga hotell med mysig innergård är toppen! Rummen är små men allt som behövs finns...Frukosten är fantastisk med allt du önskar och mer därtill... Vi saknade dock det utlovade Afternoon teet. Det stod i beskrivningen om hotellet att det serverades dagligen från kl 15. Dock fick vi veta att det hade tagits bort då det blev för kostsamt... ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Centralt

Most Popular by Gunnaf, Sweden (Sweden Fri 03 Jun 2016)
“Vila Borgen ligger verkligen centralt i Visby. Ett lite mysigt hotell med god service.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Mysigt ställe

Most Popular by Iffa, Sweden (Sweden Thu 02 Jun 2016)
“Blev förvånad när man kom in på hotellet, så fräscht, ljust och smyckat med fina små detaljer. Fin gård där man kunde sitta och njuta. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

kluven!

Most Popular by Leiva, Sweden (Sweden Tue 31 May 2016)
“Om det inte vore för den mycket dyra parkeringsavgiften, hade omdömet blivit än bättre, för det var ett mysigt hotell. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Ett helt förtjusande hotell, in i minsta...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 12 Sep 2015)
“Ett helt förtjusande hotell, in i minsta detalj! Fräscha, fina små rum i helvitt. Utsökta små frukostar.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Bo mitt i Visby

Most Popular by GOArt, Sweden (Sweden Thu 03 Sep 2015)
“Ett mindre hotell med trevligt bemötande och god service med det lilla extra, nämligen After Noon Tea, en innerträdgård där du intar din frukost med känslan "under korkeken". Du behöver en fläkt nattetid när medelhavsvärmen slår till! ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Gästvänligt

Most Popular by Jonas, Sweden (Sweden Sun 23 Aug 2015)
“Mycket fint bemötande av alla i personalen. Uppskattade att bli kontaktad om detaljer för sen ankomst samma dag som första övernattningen. Fin frukost och fin bonus med servering av "afternoon tea" på eftermiddagen. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Nearby

Tourist information
  • Visby Turistbyrå
Sight
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bus station
  • Visby Busstation
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena or meeting point
  • Wisby Strand Congress & Event
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 7/7/2020 3:54:02 PM, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews