Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated October 21, 2020)

Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated October 21, 2020)

Hotell Villa Borgen

Address: Adelsgatan 11, 621 56 Visby  show map
Location: Visby inside the city walls (Coastal)
Guest score: 94% (647 of 688 recommend) (127 reviews)

Guest score: 94%

(647 of 688recommend)
Overall opinion 4.4 of 5
Hotel condition 4.3 of 5
Room facilities 4.1 of 5
Cleaning 4.4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4.5 of 5
Breakfast 4.2 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 111-120 of 127)

Inte som förväntat

Not recommended by Markus, Sweden (Sweden Mon 21 May 2012)
“Hade läst många mycket positiva recensioner om hotellet och dess trevliga personal. Blev tyvärr mycket besviken när det visade sig att rummet vi fick tilldelat hade en väldigt otrevlig doft som ej gick att vädra bort, och att det i rummet fanns ett par takfönster utan möjlighet att mörklägga, dvs 4.30 på morgonen var det så ljust att ingen av oss kunde sova mer. Vi hade påpekat dessa brister redan kvällen innan men blev då informerade om att vi inte skulle få någon hjälp med att mörklägga förrens morgonen efter. Vi blev dock erbjudna doftspray att motverka lukten i rummet... Någon ersättning blev vi inte heller erbjudna, det kändes väldigt konstigt då bristerna erkändes av personalen! F.ö. fanns ett fönster att öppna i rummet, tyvärr stod några av hotellet soptunnor direkt utanför också. För att summera - aldrig mer Hotell Villa Borgen för mig, eller någon jag känner.”
Hotell Villa Borgen replies (Wed 30 May 2012)
”Det var beklagligt att ni inte fick det ni hade förväntat er. Doften i rummet beror på tjära, det är gamla byggnader med delar som tjäras med jämna mellanrum. Givetvis ytterst beklagligt att ni besvärades av detta. Takfönstret är inte möjligt att mörklägga på ett bra sätt i nuvarande utformning men vi ska se över en lösning på detta då det uppenbarligen ställt till problem för en av våra gäster. Jag hoppas ni vill komma tillbaka till vårt hotell, kontakta mig (niklas.harlevi@gtsab.se, ange även bokningsnr) så finner vi säkert en lösning på detta.”
Overall opinion 2 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 1 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 2 of 5
Service 2 of 5
Breakfast 4 of 5

Väldigt lyhört. Kombination dusch handfa...

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 13 May 2012)
“Väldigt lyhört. Kombination dusch handfat sådär. Blött om fötterna och handfat för litet.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 3 of 5

Lite ojämn standard på rummen

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 12 May 2012)
“Rummen var väldigt olika i storlek och bekvämlighet.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 3 of 5

Lantlig charm

Most Popular by Mia, Sweden (Sweden Tue 13 Dec 2011)
“Ett mycket trevligt hotell med lantlig charm långt från storstadsstress. Ger ett speciellt intryck att komma till hotellrummet via innergården och utsikten över Visby från fönstren bidrar till stor trivsel!! Mycket uppskattat av hela familjen. Dessutom rent och snyggt. Stort plus till frukosten, enkel men vackert uppdukad och julmusik på lagom volym. Kan inte bli bättre.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Borgen

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 06 Dec 2011)
“Bra om man bara ska bo. Inga märkvärdiga rum, ok standard på WC/dush. Ok frukost.”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 4 of 5

Billigt O Bra Boende

Most Popular by Regnander, Sweden (Sweden Wed 30 Nov 2011)
“Ett mycket centralt, billigt bra boende, mycket nöjd”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Familjärt och trevligt!

Most Popular by Mattias, Sweden (Sweden Wed 23 Nov 2011)
“Mysigt boende på familjevänligt hotell i en pitoresk stad!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

egen ingång

Most Popular by bissan, Sweden (Sweden Sat 22 Oct 2011)
“Bra hotell med rent och snyggt rum. Det som var allra bäst var att inte bo i korridor, att ha ingång direkt från gården.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 3 of 5

trivsel

Most Popular by östen, Sweden (Sweden Sun 18 Sep 2011)
“Charmig gård, bra rum trots brist på fönster, vänlig atmosfär,centralt, helt OK, bor gärna där igen.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 3 of 5

Villa Borgen

Most Popular by Olle Hedengren, Sweden (Sweden Fri 16 Sep 2011)
“Det var nog det trevligaste hotell jag bott på o så serviceinriktad personal så man blev häpen. Supertrevligt överlag, jättemysigt rum/lägenhet (även om vi inte hittade ljusknappen till vardagsrummet) o fika fanns det på eftermiddan o förmiddan, bara o ta. Väldigt, väldigt trevligt o ska definitivt boka där när jag åker till Visby nästa år!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Nearby

Tourist information
  • Visby Turistbyrå
Sight
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bus station
  • Visby Busstation
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena or meeting point
  • Wisby Strand Congress & Event
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 10/23/2020 3:51:24 PM, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews