Hotell Villa Borgen

Address: Adelsgatan 11, 621 56 Visby  show map
Location: Visby inside the city walls (Coastal)
Guest score: 94% (634 of 675 recommend) (125 reviews)

Guest score: 94%

(634 of 675recommend)
Overall opinion 4.4 of 5
Hotel condition 4.3 of 5
Room facilities 4.1 of 5
Cleaning 4.4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4.5 of 5
Breakfast 4.2 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 125)

The hotel is lovely. Service is very fri...

Most Popular by Anonymous , Germany (Germany Thu 20 Jun 2019)
“The hotel is lovely. Service is very friendly and helpful. There is a beautiful Garden to sit in. Very good breakfast. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Supeehotel

Most Popular by Aref, Sweden (Sweden Tue 11 Jun 2019)
“Väldig bra bemötande, hjälpsam och kunnig personal, speciell Joel, som jobbade den dagen vi checkade in. Ren och super mysig rum. ”
Hotell Villa Borgen replies (Sun 23 Jun 2019)
Tack för din fina recension! Den där Joel får vi nog ge lite löneförhöjning låter det som. Vi lägger stor vikt i vår service och vår personal, utan det skulle vi ju bara vara ett vanligt hotell. :) Vi hoppas att se dig här snart igen!
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Bra läge för icke bilburna. Hemtrevlig atmosfär. Rent, trevlig personal.

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 08 Jun 2019)
“Nära till det mesta som vi planerat. Gångavstånd. Perfekt om man inte har bil/cykel. Hemtrevlig atmosfär, trevlig personal. Skulle gärna sett skyltar på frukosten om vad som var laktosfritt. Personalen svarade gärna på frågor men det underlättar för alla om skyltar finns. Lilla trädgården mysig.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Centralt hotell

Most Popular by Birgitta, Sweden (Sweden Thu 23 May 2019)
“Ett mysigt och litet hotell med personlig prägel, mycket centralt placerat.frukosten saknade jag frukten och att kunna blanda min egen frukost yoghurt annars var det ett mycket trevligt hotell. Sätt gärna upp lite info om hotellets historia”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 3 of 5

Hotell Villa Borgen

Most Popular by Eva, Sweden (Sweden Sun 05 May 2019)
“Underbart mysigt litet hotell beläget efter affärsgatan Adelsgatan innanför murarna. trots detta mycket lugnt och skönt. Vi hyrde minisviten, som var väl värt sina pengar! Härlig utsikt, vardagsrum och sovrum, som var fräscha och jättemysiga! God näringsriktig frukost med det lilla extra. trots att det inte var någon varm mat. Inget man saknade när det fanns energishots, chiapudding, turkisk yoghurt med bär och honung, samt goda bröd, pålägg, grönsaker, vindruvor och olika marmelader. Den lilla frukostmatsalen är mycket mysigare i verkligheten än på bilden! Trevlig och personlig personal, som gav tips på utflyktsmål och annat. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Fräscht hotell bra frukost läget bra

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 02 Dec 2017)
“Fräscht hotell Bra frukost Läget bra härlig miljö trevligt bemött”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Weekend

Most Popular by Lotta , Sweden (Sweden Tue 07 Nov 2017)
“Ett mycket mysigt hotell med trevlig personal”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Frukost

Most Popular by Johanna, Sweden (Sweden Tue 31 Oct 2017)
“Frukosten var det ända som jag tycker drar ner betyget. En hotellfrukost ska ha bacon och äggröra det Fanns inte, lägg till de och allt skulle vara tipp topp👍🏻”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Mycket nöjd

Most Popular by Yadollah Biglari, Sweden (Sweden Wed 18 Oct 2017)
“Jag och min hustru är mycket nöjda och vill gärna åka tillbaka till Gotland och vista i samma hotel. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Villa Borgen

Most Popular by Annica , Sweden (Sweden Tue 15 Aug 2017)
“Trevligt mindre hotell. Bodde i familjerum i källaren. Stort och rymligt Saknade endast fönster att vädra med, fanns små källarfönster. Gick dock bra att ha ytterdörren öppen mot innergården. Centralt. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Nearby

Tourist information
  • Visby Turistbyrå 0.2 mi.
Sight
  • Visby Domkyrka 0 mi.
  • Lummelundagrottan 8 mi.
  • Gotlands Museum 0.2 mi.
  • Fårö 33 mi.
  • Botaniska trädgården 1 mi.
  • Almedalen 0.3 mi.
Rauk area
  • Lickershamn 15 mi.
  • Lergrav 28 mi.
  • Kyllaj 26 mi.
  • Holmhällar 49 mi.
  • Hoburgsgubben 50 mi.
  • Hammarshage 48 mi.
  • Gamle Hamn 36 mi.
  • Folhammars 26 mi.
  • Digerhuvud 38 mi.
  • Boge 18 mi.
Harbor
  • Visby Färjeterminal 0 mi.
Golf course
  • Visby Golfklubb 14 mi.
  • Slite Golfklubb 18 mi.
  • När Golfklubb 30 mi.
  • Ljugarns Golfklubb 25 mi.
  • Gumbalde Golfklubb 25 mi.
  • Gotska Golfklubb 2 mi.
City
  • Slite 20 mi.
  • Roma 11 mi.
  • Ljugarn 27 mi.
  • Klintehamn 18 mi.
  • Hemse 28 mi.
  • Fårösund 32 mi.
  • Burgsvik 42 mi.
Bus station
  • Visby Busstation 0.1 mi.
Bathing
  • Tofta strand 12 mi.
  • Sudersand 42 mi.
  • Snäckviken 3 mi.
  • Slite Badplats 19 mi.
  • Sandviken 27 mi.
  • Norderstrand 1 mi.
  • Nisseviken 35 mi.
  • Ljugarn 26 mi.
  • Ireviken 18 mi.
  • Gustavsvik 2 mi.
  • Brissund 6 mi.
  • Blå Lagunen 30 mi.
  • Åminne 18 mi.
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 3 mi.
Arena or meeting point
  • Wisby Strand Congress & Event 0 mi.
Airport
  • Visby Flygplats 2 mi.
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 12/10/2019 5:15:22 PM, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews