Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated September 10, 2020)

Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated September 10, 2020)

Best Western Strand Hotel

Address: Strandgatan 34, 621 56 Visby  show map
Location: Visby inside the city walls (Coastal)
Guest score: 94% (631 of 672 recommend) (109 reviews)

Guest score: 94%

(631 of 672recommend)
Overall opinion 4.4 of 5
Hotel condition 4.3 of 5
Room facilities 4.1 of 5
Cleaning 4.3 of 5
Value for money 3.9 of 5
Service 4.4 of 5
Breakfast 4.4 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 109)

Charmigt hotell

Most Popular by Clas, Sweden (Sweden Wed 29 Jul 2020)
“Bra läge, trevlig personal i receptionen, gott bjudkaffe i foajén, god frukost i trevliga lokaler, br arum med balkong! ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 0 of 0
Cleaning 0 of 0
Value for money 0 of 0
Service 0 of 0
Breakfast 0 of 0

Bryggerihotellet

Most Popular by Pia, Sweden (Sweden Tue 07 Jul 2020)
“Mycket fint och omtänksamt bemötande från nattpersonal. Hjälpte till med att t.ex boka parkeringen via Parkster vid kruttornet eftersom hotellets parkeringsplats var full. Det vänliga bemötandet var guld värt när jag kom dödstrött efter en överfart i svinottan. Jag skulle ha stannat ytterligare en natt för att kunna njuta av den underbara hotellmiljön. Hotellvistelsen var som hehet underbar. Rummet fint, tyst och lungt. Fin utsikt. En sak tog jag upp med dagpersonalen som de lovade föra vidare; på spaet saknades halkskydd nedanför det nedersta trappsteget. Då jag gick ner från poolen. Alltså ett halkskydd på golvet. Där bildas vattenpölar som medför hög risk för vattenplaning. Jag var nära att halka och ramla bakåt, vilket kunde medfört ett farligt fall med hög risk för att slå i bakhuvudet. Jag ber er vänligen att åtgärda detta innan det händer en olycka. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Trevligt Hotell med underbart vänlig och hjälpsam personal.

Most Popular by Hasse, Sweden (Sweden Fri 03 Jul 2020)
“Best Western Strand Hotell var en trevlig upplevelse. Perfekt läge och Underbar Personal som verkligen gjorde allt för att få oss att trivas. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Mycket nöjd!

Most Popular by Den nöjda Familjen, Sweden (Sweden Thu 09 Jan 2020)
“Mycket nöjd med detta hotell. Fräscht, mysigt, rent. Saknar dock vanilj yoghurt och fil samt frukt. Kanon läge.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Toppen

Most Popular by Småländska, Sweden (Sweden Sun 15 Sep 2019)
“Mycket trevligt hotell i innerstaden. Trevlig personal och mycket bra frukost.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Kanon Bra!

Most Popular by Nick, Sweden (Sweden Sun 04 Aug 2019)
“Bra hotel med bra service och vänligt personalen. och hotelet ligger i en jätte bra lägge!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Myckt bra och trevligt hotel hela Visby ...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 27 Jun 2019)
“Myckt bra och trevligt hotel hela Visby var bra”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Perfekt läge

Most Popular by Linda, Sweden (Sweden Tue 11 Jun 2019)
“Hotellet ligger perfekt mellan Almedalen och Botaniska. Frukosten har gotländska inslag. Luftkonditionering på rummet och väldigt lugnt läge. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Mysigt hotell med bra läge i Visby

Most Popular by Eva Söderberg, Sweden (Sweden Wed 29 May 2019)
“Fantastisk hotell med centralt läge innanför murarna, nära till allt. Mysiga rum med sköna sängar och fräscht duschrum. Vi bodde med liten balkong mot Almedalen. Mycket trevlig personal, supergod frukostbuffé och en vacker och mysig bad- och bastuavdelning. Andra besöket och vi stortrivdes med allt. Finns även en liten takterrass med vacker utsikt mot havet och staden.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Mysigt traditionellt hotell mitt i Visby

Most Popular by Katrine, Sweden (Sweden Wed 22 May 2019)
“Rymligt dubbelrum, jättebra service och god frukost! Bra relaxavdelning. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Nearby

Tourist information
  • Visby Turistbyrå
Sight
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bus station
  • Visby Busstation
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena or meeting point
  • Wisby Strand Congress & Event
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 9/23/2020 7:01:06 PM, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews