Important information (in Swedish) about the new coronavirus covid-19, updated April 6, 2020. Read more here.

Important information (in Swedish) about the new coronavirus covid-19, updated April 6, 2020. Read more here.

Best Western Strand Hotel

Address: Strandgatan 34, 621 56 Visby  show map
Location: Visby inside the city walls (Coastal)
Guest score: 94% (617 of 657 recommend) (106 reviews)

Guest score: 94%

(617 of 657recommend)
Overall opinion 4.3 of 5
Hotel condition 4.3 of 5
Room facilities 4.1 of 5
Cleaning 4.3 of 5
Value for money 3.9 of 5
Service 4.4 of 5
Breakfast 4.4 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 106)

Mycket nöjd!

Most Popular by Den nöjda Familjen, Sweden (Sweden Thu 09 Jan 2020)
“Mycket nöjd med detta hotell. Fräscht, mysigt, rent. Saknar dock vanilj yoghurt och fil samt frukt. Kanon läge.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Toppen

Most Popular by Småländska, Sweden (Sweden Sun 15 Sep 2019)
“Mycket trevligt hotell i innerstaden. Trevlig personal och mycket bra frukost.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Kanon Bra!

Most Popular by Nick, Sweden (Sweden Sun 04 Aug 2019)
“Bra hotel med bra service och vänligt personalen. och hotelet ligger i en jätte bra lägge!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Myckt bra och trevligt hotel hela Visby ...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 27 Jun 2019)
“Myckt bra och trevligt hotel hela Visby var bra”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Perfekt läge

Most Popular by Linda, Sweden (Sweden Tue 11 Jun 2019)
“Hotellet ligger perfekt mellan Almedalen och Botaniska. Frukosten har gotländska inslag. Luftkonditionering på rummet och väldigt lugnt läge. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Mysigt hotell med bra läge i Visby

Most Popular by Eva Söderberg, Sweden (Sweden Wed 29 May 2019)
“Fantastisk hotell med centralt läge innanför murarna, nära till allt. Mysiga rum med sköna sängar och fräscht duschrum. Vi bodde med liten balkong mot Almedalen. Mycket trevlig personal, supergod frukostbuffé och en vacker och mysig bad- och bastuavdelning. Andra besöket och vi stortrivdes med allt. Finns även en liten takterrass med vacker utsikt mot havet och staden.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Mysigt traditionellt hotell mitt i Visby

Most Popular by Katrine, Sweden (Sweden Wed 22 May 2019)
“Rymligt dubbelrum, jättebra service och god frukost! Bra relaxavdelning. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Ett mycket bra sätt att fira sin födelsedag på.

Most Popular by Jacob, Sweden (Sweden Tue 14 May 2019)
“Lugn och skön miljö. All personal jag kom i kontakt med var vänlig och inte ett dugg stressade'”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Bra centralt boende till rimligt pris

Most Popular by Calås, Sweden (Sweden Tue 23 Apr 2019)
“Boende mitt i centrala Visby med överträffade förväntningar. Relaxavdelning inklusive pool, mycket god frukost samt parkering till ett väldigt förmånligt pris. Våra förväntningar baserades på priset, och överträffades med råge.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

En mycket trevlig vistelse

Most Popular by Engström/Haglind, Sweden (Sweden Thu 03 Jan 2019)
“Vi hade en mycket trevlig nyårshelg på BW Strand Hotell. Mysiga rum i gammaldags miljö. Bra frukost som man äter i en lugn och trevlig miljö. Nyårsmiddagen var utmärkt och tillsammans med underhållning och champagne vid tolvslaget är hotellets nyårskoncept något som vi kan tänka oss att boka igen. Personalen trevlig och tillmötesgående. Kan varmt rekommendera detta hotell.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Nearby

Tourist information
  • Visby Turistbyrå
Sight
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bus station
  • Visby Busstation
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena or meeting point
  • Wisby Strand Congress & Event
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 3/31/2020 12:59:26 PM, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews