Best Western Strand Hotel

Address: Strandgatan 34, 621 56 Visby  show map
Location: Visby inside the city walls (Coastal)
Guest score: 94% (616 of 656 recommend) (105 reviews)

Guest score: 94%

(616 of 656recommend)
Overall opinion 4.3 of 5
Hotel condition 4.3 of 5
Room facilities 4.1 of 5
Cleaning 4.3 of 5
Value for money 3.9 of 5
Service 4.4 of 5
Breakfast 4.4 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 51-60 of 106)

Allt bra men kaos vid frukost gör att vi undviker detta hotell

Not recommended by Gotlandsnörden, Sweden (Sweden Tue 02 Aug 2016)
“Allt var bra, men vid frukosten var det kaos. Disk stod på alla - jag menar alla bord i matsalen, jag satt där i minst ca 20 min och såg en personal som hjälpligt försökte rensa två till tre bord. Sedan var det ingen som plockade och vi fick alla sitta med gammal disk på bordet. Min man åt efter mig och det var samma oordning då. Vi påtalade detta i receptionen och de konstaterade att "de har väl mycket att göra". Åker flera gånger per år alla årstider till Gotland, detta var andra gången på detta hotell men även gången innan fick vi dåligt intryck av frukost. Synd när allt annat är så bra. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 1 of 5

Svettigt

Most Popular by Farsan, Sweden (Sweden Mon 25 Jul 2016)
“Det mesta bra - tyvärr hade rummet bristfällig/ingen aircond och bristfällig ventilation vilket gjorde sovstunden svettig i sommarvärmen, synd på ett i övrigt helt okej hotell ...”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 3 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 4 of 5

Kanonbra hotell och incheckningen till f...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 14 Jul 2016)
“Kanonbra hotell och incheckningen till färjan var mycket bra. Det verkade som att numreringen av sittplatser på väg hem var ett problem för vissa(bokstav och ett nr efter det). För oss var resan jättebra!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Hotellet kunde bjuda på parkeringen. det...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 14 Jun 2016)
“Hotellet kunde bjuda på parkeringen. det kändes inte bra att betala extra för att parkera bilen.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Mycket bra och vänlig service. personale...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 02 Jun 2016)
“Mycket bra och vänlig service. personalen engagerade sig. Frukosten mycket bra.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

saknades

Most Popular by ydj, Sweden (Sweden Tue 31 May 2016)
“Hade förväntat mig ett litet kylskåp på rummmet, har alltid funnits på de hotell jag bott på. I övrigt rätt OK. Ganska varierande standard på hotellen i era erbjudanden”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Bokningen samt personalens bemötande.

Most Popular by Hagbard, Sweden (Sweden Sat 28 May 2016)
“När kjag kollade min bokning dagen innan avresan så kunde hotellet inte finna den. Det innebar att vi fick ett rum som inte motsvarade de förväntningar vi hade på den "förlorade" bokninge Personalen var alldeles utmärkt. Trevliga och hjälpsamma! De gjorde att vistelsen blev ett trevligt minne. Återvänder gärna till ett hotell som har så trevlig personal.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Parkeringsplats

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 23 May 2016)
“Parkeringen borde vara gratis när man bor på hotellet eller baka in den i hotellkostnaden och att det gäller att ha en minibil.”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Centralt beläget i stan men ändå lugnt. ...

Most Popular by diddi, Sweden (Sweden Sat 21 May 2016)
“Centralt beläget i stan men ändå lugnt. Men ta bort utstående spikar på väggen där det tydligen hängt tavlor eller dylikt. Man kan skrapa upp sig om man kommer för närma!”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

En skärpning behövs när det gäller städning och frukost.

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 08 May 2016)
“Städningen var inte bra t ex var det en grå beläggning i vattenlinjen på toaletten. Första dagen tänkte jag att de har nog missat det men det blev inte bättre rengjort de andra dagarna. Frukosten var bättre på lördagen när det var ett större ressällskap som var där. Det känns inte acceptabelt att det fanns torra bröd. Ostskivor som kändes mindre färska som var stenhårda och tråkiga i ena kanten. En ynka bit brie! Frukosten kändes inte ok!”
Overall opinion 2 of 5
Hotel condition 2 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 1 of 5
Value for money 2 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 2 of 5

Nearby

Tourist information
  • Visby Turistbyrå 0.2 mi.
Sight
  • Visby Domkyrka 0.1 mi.
  • Lummelundagrottan 8 mi.
  • Gotlands Museum 0.1 mi.
  • Fårö 33 mi.
  • Botaniska trädgården 0.1 mi.
  • Almedalen 0.1 mi.
Rauk area
  • Lickershamn 15 mi.
  • Lergrav 28 mi.
  • Kyllaj 25 mi.
  • Holmhällar 49 mi.
  • Hoburgsgubben 50 mi.
  • Hammarshage 48 mi.
  • Gamle Hamn 36 mi.
  • Folhammars 26 mi.
  • Digerhuvud 38 mi.
  • Boge 18 mi.
Harbor
  • Visby Färjeterminal 1 mi.
Golf course
  • Visby Golfklubb 15 mi.
  • Slite Golfklubb 18 mi.
  • När Golfklubb 31 mi.
  • Ljugarns Golfklubb 25 mi.
  • Gumbalde Golfklubb 26 mi.
  • Gotska Golfklubb 1 mi.
City
  • Slite 19 mi.
  • Roma 11 mi.
  • Ljugarn 27 mi.
  • Klintehamn 18 mi.
  • Hemse 28 mi.
  • Fårösund 32 mi.
  • Burgsvik 42 mi.
Bus station
  • Visby Busstation 0 mi.
Bathing
  • Tofta strand 12 mi.
  • Sudersand 42 mi.
  • Snäckviken 3 mi.
  • Slite Badplats 19 mi.
  • Sandviken 27 mi.
  • Norderstrand 1 mi.
  • Nisseviken 35 mi.
  • Ljugarn 26 mi.
  • Ireviken 18 mi.
  • Gustavsvik 2 mi.
  • Brissund 6 mi.
  • Blå Lagunen 30 mi.
  • Åminne 18 mi.
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 3 mi.
Arena or meeting point
  • Wisby Strand Congress & Event 0.2 mi.
Airport
  • Visby Flygplats 2 mi.
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 1/13/2020 5:00:40 PM, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews