Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated 2020-12-01)

Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated 2020-12-01)

Best Western Strand Hotel

Address: Strandgatan 34, 621 56 Visby
Location: Visby inside the city walls (Coastal)
Show map
Guest score: 94% 642 of 684 recommend (110 reviews)

Guest score: 94%

(642 of 684recommend)
Overall opinion 4.3 of 5
Hotel condition 4.3 of 5
Room facilities 4.1 of 5
Cleaning 4.2 of 5
Value for money 3.9 of 5
Service 4.4 of 5
Breakfast 4.4 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 41-50 of 110)

Trevlig personal

Most Popular by Annika, Sweden (Sweden Sat 29 Jul 2017)
“Härligt med trevlig o glad personal! ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Lite för pengarna..

Not recommended by Anneli Norrköping, Sweden (Sweden Mon 17 Jul 2017)
“Ligger bra innanför muren.Fanns varken kylskåp,aircondition eller hårfön på rummet.Frukostbuffen var alldeles för liten för så många gäster,något var ständigt slut och långa köer uppstod.”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 1 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 2 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 2 of 5

Magi

Most Popular by Jerk, Sweden (Sweden Wed 17 May 2017)
“Helt magisk upplevelse med alla önskvärda faciliteter”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Trevligt, trots strul!

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 28 Feb 2017)
“Vårt rum, nr 451, var väldigt bra, stor, bra säng och allt fanns som vi behövde. Förutom en sak då, lås... Under hela helgen funkade inte våra nyckelkort, trots att vi uppgraderade och personalen kollade lås och batterier. Men de fixade allt bra, fixade så nån kom och öppnade när vi behövde, vi blev också erbjudna byte efter första natten, men valde att bo kvar. Som kompensation fick vi badrockar och en liten prisse när vi checkade ut! Tyckte den trevliga personalen fixade strulet på ett perfekt sätt!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Knappast 4-stjärnigt

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 21 Dec 2016)
“Utbudet på frukosten var hyfsat men det som fanns var dåligt. Det varma (ägg, bacon, pannkakor) var kallt, pannkakorna var stenhårda i kanterna. Istället för att ta fram litegrann och fylla på efterhand verkade det som allt allt togs fram när frukosten öppnade och låg framme i flera timmar. Ingenting kändes fräscht. Osten var hård, brödet låg i en öppen korg så allt bröd var stenhårt, vilket lätt hade kunnat avhjälpas med en kökshandduk. Juicemaskinen gav bara vatten men de åtgärdade inte det på ett par dagar. Mjölken till den varma chokladen var ljummen och hade också stått framme i timmar. Allt te var från något billigt märke som knappt var drickbart, samt att utbudet var dåligt och de hade inget att fylla på med. Kaffet i entrén var kallt, det var hår i bastun båda dagar vi var där, samma fläckar i toaletten båda dagar, ingen städning på ett dygn med andra ord.Tvål, Schampo balsam var slut vid poolen och på rummet fanns inget av detta. Ingen kyl eller Micro på rummet. Flera av nycklarna till rummet fungerade inte och fastän de sa att det var ordnat gick det inte så det var spring fram och tillbaka för att vi inte kom in i rummet. Allt kändes väldigt undermåligt och de levde inte alls upp till förväntningarna på 4 stjärnor, ens 3. Framförallt frukosten var rentav pinsam. Det var bra pris och det gick bra att bo där men man bör inte förvänta sig något särskilt. Extrasängarna var stenhårda och gnisslade som tusan, det var hemskt att sova där. De vanliga sängarna däremot var det inget fel på. Märkligt dock att hotell envisas med att sätta ihop två enkelsängar till en dubbelsäng, då kan man inte sova ihop eller ha ett barn mellan sig. Det är ingen dubbelsäng.”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 2 of 5
Room facilities 2 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 4 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 2 of 5

Trevligt

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 13 Dec 2016)
“Mkt trevligt hotel med bra service och utmärkt frukost. Det enda negativa var att vi bokat 2 rum i samma bokning men skulle ändå hamna i olika byggnader?”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Service på hög nivå!

Most Popular by "Piggelin", Sweden (Sweden Tue 13 Dec 2016)
“Personalen på hotellet var verkligen tillmötesgående och riktigt serviceminded, ringde in vin till relaxen som dom kom med väldigt snabbt. Bokade taxi åt oss till tidiga morgonen som tog oss till färjan, allt flöt på bästa sätt tack vare bra personal ❤!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 3 of 5

Strand hotel, tredje advent

Most Popular by Sussie, Sweden (Sweden Tue 13 Dec 2016)
“Vilket fanstastisk hotel, fina rum. Trevlig personal. Tyvärr lite kallt i badrummet och saknar separata duschkräm, schampo och balsam i duschen. Dessutom rörigt i frukostmatsalen, torrt bröd på söndagen.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 3 of 5

Rekomenderas

Most Popular by Beauty, Sweden (Sweden Tue 13 Dec 2016)
“BRa hotell, väldigt trevlig personal. God frukost. Rummen ngt små men ändå acceptabla.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

advent

Most Popular by Flipper, Sweden (Sweden Sun 04 Dec 2016)
“Tyckte det mesta fungerade bra. Om jag skall klaga på något så är det värmen i bastun ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Nearby

Tourist information
  • Visby Turistbyrå
Sight
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bus station
  • Visby Busstation
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena or meeting point
  • Wisby Strand Congress & Event
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 1/1/2000 12:00:00 AM, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews