Best Western Strand Hotel

Address: Strandgatan 34, 621 56 Visby  show map
Location: Visby inside the city walls (Coastal)
Guest score: 94% (616 of 656 recommend) (105 reviews)

Guest score: 94%

(616 of 656recommend)
Overall opinion 4.3 of 5
Hotel condition 4.3 of 5
Room facilities 4.1 of 5
Cleaning 4.3 of 5
Value for money 3.9 of 5
Service 4.4 of 5
Breakfast 4.4 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 41-50 of 106)

Knappast 4-stjärnigt

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 21 Dec 2016)
“Utbudet på frukosten var hyfsat men det som fanns var dåligt. Det varma (ägg, bacon, pannkakor) var kallt, pannkakorna var stenhårda i kanterna. Istället för att ta fram litegrann och fylla på efterhand verkade det som allt allt togs fram när frukosten öppnade och låg framme i flera timmar. Ingenting kändes fräscht. Osten var hård, brödet låg i en öppen korg så allt bröd var stenhårt, vilket lätt hade kunnat avhjälpas med en kökshandduk. Juicemaskinen gav bara vatten men de åtgärdade inte det på ett par dagar. Mjölken till den varma chokladen var ljummen och hade också stått framme i timmar. Allt te var från något billigt märke som knappt var drickbart, samt att utbudet var dåligt och de hade inget att fylla på med. Kaffet i entrén var kallt, det var hår i bastun båda dagar vi var där, samma fläckar i toaletten båda dagar, ingen städning på ett dygn med andra ord.Tvål, Schampo balsam var slut vid poolen och på rummet fanns inget av detta. Ingen kyl eller Micro på rummet. Flera av nycklarna till rummet fungerade inte och fastän de sa att det var ordnat gick det inte så det var spring fram och tillbaka för att vi inte kom in i rummet. Allt kändes väldigt undermåligt och de levde inte alls upp till förväntningarna på 4 stjärnor, ens 3. Framförallt frukosten var rentav pinsam. Det var bra pris och det gick bra att bo där men man bör inte förvänta sig något särskilt. Extrasängarna var stenhårda och gnisslade som tusan, det var hemskt att sova där. De vanliga sängarna däremot var det inget fel på. Märkligt dock att hotell envisas med att sätta ihop två enkelsängar till en dubbelsäng, då kan man inte sova ihop eller ha ett barn mellan sig. Det är ingen dubbelsäng.”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 2 of 5
Room facilities 2 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 4 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 2 of 5

Trevligt

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 13 Dec 2016)
“Mkt trevligt hotel med bra service och utmärkt frukost. Det enda negativa var att vi bokat 2 rum i samma bokning men skulle ändå hamna i olika byggnader?”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Service på hög nivå!

Most Popular by "Piggelin", Sweden (Sweden Tue 13 Dec 2016)
“Personalen på hotellet var verkligen tillmötesgående och riktigt serviceminded, ringde in vin till relaxen som dom kom med väldigt snabbt. Bokade taxi åt oss till tidiga morgonen som tog oss till färjan, allt flöt på bästa sätt tack vare bra personal ❤!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 3 of 5

Strand hotel, tredje advent

Most Popular by Sussie, Sweden (Sweden Tue 13 Dec 2016)
“Vilket fanstastisk hotel, fina rum. Trevlig personal. Tyvärr lite kallt i badrummet och saknar separata duschkräm, schampo och balsam i duschen. Dessutom rörigt i frukostmatsalen, torrt bröd på söndagen.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 3 of 5

Rekomenderas

Most Popular by Beauty, Sweden (Sweden Tue 13 Dec 2016)
“BRa hotell, väldigt trevlig personal. God frukost. Rummen ngt små men ändå acceptabla.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

advent

Most Popular by Flipper, Sweden (Sweden Sun 04 Dec 2016)
“Tyckte det mesta fungerade bra. Om jag skall klaga på något så är det värmen i bastun ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Strand hotell trivsamt

Most Popular by Kerstin, Sweden (Sweden Wed 26 Oct 2016)
“Vi väljer Strand Hotell för att det är trivsamt och hemtrevligt. Tycker om poolen, bastun och det nya gymet. Älskar frukosten. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Hotell

Most Popular by Pontus edvinsson, Sweden (Sweden Tue 25 Oct 2016)
“Jättenöjd med hotell , rum , frukost, spa mm :) Trevliga tjejer i receptionen ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

A hotel with a view

Most Popular by PGB, Finland (Finland Mon 29 Aug 2016)
“Charming collection of separate buildings combined by alleyways and small bridges, you look out of the window and see the old buildings and alleys of Visby. Since we travelled with two dogs, we had a room in separate wing with much less commotion, this was especially nice for the dogs, they didn't guard or get alarmed by every noise. The breakfast buffet was both healthy and good (sausages and bacon maybe not so healthy, but boy! they were good), the staff was efficient and friendly. We plan to go to Visby again in the summers to come and we definitely know which hotel to choose.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Jag gick för första gången, men det var ...

Most Popular by ELIZABETH YEPEZ ERAZO, Sweden (Sweden Wed 03 Aug 2016)
“Jag gick för första gången, men det var bättre än vi trodde, och vi planerar vår avkastning, med DESTINATION GOTLAND och BEST WESTERN STRAND HOTEL!!! Jag är en nöjd kund !! Tack så mycket för allt!! STOR KRAM för personal som arbetar DESTINATION GOTLAND OCH BEST WESTERN STRAND HOTEL!! ELIZABETH YEPEZ ERAZO”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Nearby

Tourist information
  • Visby Turistbyrå 0.2 mi.
Sight
  • Visby Domkyrka 0.1 mi.
  • Lummelundagrottan 8 mi.
  • Gotlands Museum 0.1 mi.
  • Fårö 33 mi.
  • Botaniska trädgården 0.1 mi.
  • Almedalen 0.1 mi.
Rauk area
  • Lickershamn 15 mi.
  • Lergrav 28 mi.
  • Kyllaj 25 mi.
  • Holmhällar 49 mi.
  • Hoburgsgubben 50 mi.
  • Hammarshage 48 mi.
  • Gamle Hamn 36 mi.
  • Folhammars 26 mi.
  • Digerhuvud 38 mi.
  • Boge 18 mi.
Harbor
  • Visby Färjeterminal 1 mi.
Golf course
  • Visby Golfklubb 15 mi.
  • Slite Golfklubb 18 mi.
  • När Golfklubb 31 mi.
  • Ljugarns Golfklubb 25 mi.
  • Gumbalde Golfklubb 26 mi.
  • Gotska Golfklubb 1 mi.
City
  • Slite 19 mi.
  • Roma 11 mi.
  • Ljugarn 27 mi.
  • Klintehamn 18 mi.
  • Hemse 28 mi.
  • Fårösund 32 mi.
  • Burgsvik 42 mi.
Bus station
  • Visby Busstation 0 mi.
Bathing
  • Tofta strand 12 mi.
  • Sudersand 42 mi.
  • Snäckviken 3 mi.
  • Slite Badplats 19 mi.
  • Sandviken 27 mi.
  • Norderstrand 1 mi.
  • Nisseviken 35 mi.
  • Ljugarn 26 mi.
  • Ireviken 18 mi.
  • Gustavsvik 2 mi.
  • Brissund 6 mi.
  • Blå Lagunen 30 mi.
  • Åminne 18 mi.
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 3 mi.
Arena or meeting point
  • Wisby Strand Congress & Event 0.2 mi.
Airport
  • Visby Flygplats 2 mi.
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 1/13/2020 5:00:40 PM, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews