Best Western Strand Hotel

Address: Strandgatan 34, 621 56 Visby  show map
Location: Visby inside the city walls (Coastal)
Guest score: 94% (616 of 656 recommend) (105 reviews)

Guest score: 94%

(616 of 656recommend)
Overall opinion 4.3 of 5
Hotel condition 4.3 of 5
Room facilities 4.1 of 5
Cleaning 4.3 of 5
Value for money 3.9 of 5
Service 4.4 of 5
Breakfast 4.4 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 11-20 of 106)

Mycket vinklar och vrår...

Most Popular by Yvonne., Sweden (Sweden Tue 18 Dec 2018)
“Det känns som om vi alltid får rum längst bort, förra året i annexet, detta år i huvudbyggnaden. Men det har ju också fördelar, eftersom det inte är så mycket spring i korridoren utanför rummet. Inget större problem alltså. Bra med den nya våffelmaskinen i frukostrummet! :-)”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Flexibilitet att byta rum, fantastisk re...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 11 Dec 2018)
“Flexibilitet att byta rum, fantastisk relax avd. Enda stora minuset är jätteköerna vid in och ut check. Borde vara minst 3 Pers i receptionen då alt mer uppstyrt m tips att checka ut tidigare på morgonen. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Mysigt hotell

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 11 Dec 2018)
“Mysigt hotell”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Bra men lite gammalt

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 28 Nov 2018)
“Bra men rummet kändes gammalt om man jämför med andra hotell i Visby.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Faciliteter i rummet

Most Popular by Kari, Sweden (Sweden Tue 27 Nov 2018)
“Vi saknade micro och kylskåp i rummet!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 2 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 3 of 5

Toppenhotell

Most Popular by Lena, Sweden (Sweden Mon 26 Nov 2018)
“Fint hotell med familjär stämning och bra centralt läge.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Alltid lika trivsamt och bra upplevelser...

Most Popular by Gert, Sweden (Sweden Tue 23 Oct 2018)
“Alltid lika trivsamt och bra upplevelser på Strand Hotel. Bra service. God mat på resturangen, trevlig personal , det enda jag saknade var ett kylskåp på rummet. Totalt sett är vi jätte nöjda med Strand Hotel. Vi är stamgäster. Med vänlig hälsning, Gert”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Toppen

Most Popular by Mostern, Sweden (Sweden Sun 02 Sep 2018)
“Allt var bra på hotellet, förutom att vi hade badkar. men det går alltid att fixa till det bästa. Läget kan inte bli bättre, mycket centralt, nära till hamnen, Almedalen, Kallis ,Visby Strand, Turistbyrån och många bra restauranger. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Bra läge

Most Popular by Anette, Sweden (Sweden Fri 27 Jul 2018)
“Hotellet har ett bra läge innanför murarna, + för närheten till upplevelser, restauranger och strandpromenaden. Saknade dock AC och kylskåp på rummet, framförallt denna sommar när temperaturen ligger långt över det normala. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Lasse Strand

Most Popular by Lasse Strand, Sweden (Sweden Fri 15 Jun 2018)
“Mycket nöjd med hotellet!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Nearby

Tourist information
  • Visby Turistbyrå 0.2 mi.
Sight
  • Visby Domkyrka 0.1 mi.
  • Lummelundagrottan 8 mi.
  • Gotlands Museum 0.1 mi.
  • Fårö 33 mi.
  • Botaniska trädgården 0.1 mi.
  • Almedalen 0.1 mi.
Rauk area
  • Lickershamn 15 mi.
  • Lergrav 28 mi.
  • Kyllaj 25 mi.
  • Holmhällar 49 mi.
  • Hoburgsgubben 50 mi.
  • Hammarshage 48 mi.
  • Gamle Hamn 36 mi.
  • Folhammars 26 mi.
  • Digerhuvud 38 mi.
  • Boge 18 mi.
Harbor
  • Visby Färjeterminal 1 mi.
Golf course
  • Visby Golfklubb 15 mi.
  • Slite Golfklubb 18 mi.
  • När Golfklubb 31 mi.
  • Ljugarns Golfklubb 25 mi.
  • Gumbalde Golfklubb 26 mi.
  • Gotska Golfklubb 1 mi.
City
  • Slite 19 mi.
  • Roma 11 mi.
  • Ljugarn 27 mi.
  • Klintehamn 18 mi.
  • Hemse 28 mi.
  • Fårösund 32 mi.
  • Burgsvik 42 mi.
Bus station
  • Visby Busstation 0 mi.
Bathing
  • Tofta strand 12 mi.
  • Sudersand 42 mi.
  • Snäckviken 3 mi.
  • Slite Badplats 19 mi.
  • Sandviken 27 mi.
  • Norderstrand 1 mi.
  • Nisseviken 35 mi.
  • Ljugarn 26 mi.
  • Ireviken 18 mi.
  • Gustavsvik 2 mi.
  • Brissund 6 mi.
  • Blå Lagunen 30 mi.
  • Åminne 18 mi.
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 3 mi.
Arena or meeting point
  • Wisby Strand Congress & Event 0.2 mi.
Airport
  • Visby Flygplats 2 mi.
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 1/13/2020 5:00:40 PM, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews