Best Western Solhem Hotel

Address: Solhemsgatan 3, 621 58 VISBY  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 97% (586 of 607 recommend) (75 reviews)

Guest score: 97%

(586 of 607recommend)
Overall opinion 4.4 of 5
Hotel condition 4.2 of 5
Room facilities 4.1 of 5
Cleaning 4.3 of 5
Value for money 4.1 of 5
Service 4.4 of 5
Breakfast 4.4 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 75)

Allt var utmärkt

Most Popular by Bengt, Sweden (Sweden Thu 29 Aug 2019)
“Allt var utmärkt”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Bästa hotellet!

Most Popular by Linda, Sweden (Sweden Fri 28 Jun 2019)
“Trevlig personal, rent och fräscht. Det enda jag saknade var färsk pressad juice. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Mysigt ställe

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 11 Jun 2019)
“Perfekt läge nära ringmuren och Visby centrum. Trevlig personal och frukosten är i en klass för sig. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Ett underbart hotell med väldigt trevlig...

Most Popular by Hagström, Sweden (Sweden Thu 23 May 2019)
“Ett underbart hotell med väldigt trevlig personal. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Hund på resan

Most Popular by Matte, Sweden (Sweden Tue 21 May 2019)
“Bra med ett eget hus för hundägare,”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Nöjd hund

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 16 May 2019)
“Hotellet var mycket trevligt! Dom gav vår hund specialtreatment!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Positivt överraskad

Most Popular by Lasse J, Sweden (Sweden Mon 29 Apr 2019)
“Efter att flera gånger bott på Strand Hotel hade jag inte riktigt satt upp några jättehöga förväntningar på Solhem Hotel. Men jag hade fel. Läget är jättebra, enkelrummet var mysigt och fräscht, servicen god och frukosten ypperligen.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Bra hotell nöra stan

Most Popular by Jimmi, Sweden (Sweden Tue 12 Mar 2019)
“Det var enkelt att hitta och smidigt att checka in sent när färjan anlände. Vattentrycket i duschen var en nackdel men det har jag varit med om på fler ställen i Visby. Annars är vi nöjda och vi kan tänka oss att boka detta hotellet igen.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Mycket trevligt, lite äldre hotell med helt perfekt läge, suveräna sängar och riktigt bra frukost!

Most Popular by JA, Sweden (Sweden Wed 05 Dec 2018)
“Mycket bra läge, riktigt bra frukost, jättebra sängar, ok rum (lite slitet och gammalt men rent och prydligt och absolut fräscht badrum), trevlig och hjälpsam personal.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

kanon hotell

Most Popular by Akki, Sweden (Sweden Tue 20 Nov 2018)
“Smidigt att checka in, trots att receptionen var bemannad när vi kom med sena färjan. Hade telefonkontakt med personal innan vi kom fram, och fick även mail om incheckningen. Lugnt och skönt på hotellet, bra rum och mycket god frukost. All personal på hotellet allt från städare, frukost och receptions personal var glada och trevliga. Återkommer gärna nästa år”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Nearby

Tourist information
  • Visby Turistbyrå 0 mi.
Sight
  • Visby Domkyrka 1 mi.
  • Lummelundagrottan 8 mi.
  • Gotlands Museum 0 mi.
  • Fårö 33 mi.
  • Botaniska trädgården 1 mi.
  • Almedalen 0 mi.
Rauk area
  • Lickershamn 16 mi.
  • Lergrav 28 mi.
  • Kyllaj 26 mi.
  • Holmhällar 49 mi.
  • Hoburgsgubben 50 mi.
  • Hammarshage 48 mi.
  • Gamle Hamn 37 mi.
  • Folhammars 26 mi.
  • Digerhuvud 39 mi.
  • Boge 18 mi.
Harbor
  • Visby Färjeterminal 0.2 mi.
Golf course
  • Visby Golfklubb 14 mi.
  • Slite Golfklubb 18 mi.
  • När Golfklubb 30 mi.
  • Ljugarns Golfklubb 25 mi.
  • Gumbalde Golfklubb 25 mi.
  • Gotska Golfklubb 2 mi.
City
  • Slite 20 mi.
  • Roma 11 mi.
  • Ljugarn 27 mi.
  • Klintehamn 17 mi.
  • Hemse 28 mi.
  • Fårösund 33 mi.
  • Burgsvik 42 mi.
Bus station
  • Visby Busstation 0.3 mi.
Bathing
  • Tofta strand 12 mi.
  • Sudersand 42 mi.
  • Snäckviken 3 mi.
  • Slite Badplats 20 mi.
  • Sandviken 27 mi.
  • Norderstrand 1 mi.
  • Nisseviken 35 mi.
  • Ljugarn 26 mi.
  • Ireviken 18 mi.
  • Gustavsvik 2 mi.
  • Brissund 7 mi.
  • Blå Lagunen 31 mi.
  • Åminne 18 mi.
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 2 mi.
Arena or meeting point
  • Wisby Strand Congress & Event 0 mi.
Airport
  • Visby Flygplats 3 mi.
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 11/13/2019 2:01:08 PM, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews