Best Western Solhem Hotel

Address: Solhemsgatan 3, 621 58 VISBY  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 97% (588 of 609 recommend) (75 reviews)

Guest score: 97%

(588 of 609recommend)
Overall opinion 4.4 of 5
Hotel condition 4.2 of 5
Room facilities 4.2 of 5
Cleaning 4.3 of 5
Value for money 4.1 of 5
Service 4.4 of 5
Breakfast 4.4 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 31-40 of 75)

Hotellvistelse

Most Popular by Lars, Sweden (Sweden Wed 16 Aug 2017)
“Bra hotell och bra standard! Ett plus att det ligger så nära Visby innerstad.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Adventsmysigt Hotell !

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 26 Dec 2016)
“Ett mysigt och vänligt hotell.En ovanlig tid att besöka Gotland.Trevlig personal,bra frukost. Familjen trivdes mycket bra. Vi kommer tillbaka.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Mysigt och familjärt

Most Popular by Weekendresenärer från Kungsör, Sweden (Sweden Tue 13 Dec 2016)
“Det första (och mycket viktiga) goda intrycket fick vi av hotellets trevliga och mycket serviceinriktade medarbetare. Löste bl a parkeringsfråga snabbt och smidigt. Trevliga sällskapsutrymmen, rent och fräscht på rummet som också var mycket bra ljudisolerat. God och rikt varierande frukost i trevlig miljö om än väldigt trångt kring borden där vi satt. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Uppskattade att det fanns kaffe och te b...

Most Popular by Kerstin , Sweden (Sweden Tue 13 Dec 2016)
“Uppskattade att det fanns kaffe och te både på rummet och i den trevliga foajén. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Boende på Gotland

Most Popular by Ulf, Sweden (Sweden Wed 07 Dec 2016)
“Stannade på Gotland för hockeytunreirng och då fokus låg på att assistera laget så var min vistelse på hotellet begränsat. men det snyggt o rent, skön säng och dom faciliteter som jag aanvände mig av fullt tillfreställande. Hade dock lite problem med att finna hotellet med hjälp av GPS, finns inga skyltar från hamnområdet om var o hur man kan finna till hotellet.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 4 of 5

Bra hotell nära centrum

Most Popular by Sten från Småland, Sweden (Sweden Tue 29 Nov 2016)
“ Ett mycket hemtrevligt hotell. Stort rum, sköna sängar och fin utsikt över hamnen. Lugnt med mycket bra läge. Parkering precis utanför hotellet.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Trevligt ställe nära hamnen och båtarna....

Most Popular by Sven, Sweden (Sweden Mon 21 Nov 2016)
“Trevligt ställe nära hamnen och båtarna. Vi hade fin sjöutsikt mellan de gamla träden i parken utanför.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Bra, men ...

Most Popular by PO, Sweden (Sweden Thu 03 Nov 2016)
“Ett bra hotell i största allmänhet med bra service. Minus var frukosten som inte hade tillräckligt med vegetariska alternativ och saknade sådant som varma vita bönor i tomatsås. Äggen var alla bara kokade 8 minuter. Gick inte att välja mellan löskokt och hårdkokt däremot mellan varma och kalla. Tesorterna för få och saknades vissa grundläggande sorter. Annars helt OK. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 3 of 5

Hotell standard

Not recommended by Peter, Sweden (Sweden Tue 04 Oct 2016)
“Jag tycker att man på ett weekend pris ska få ett bra hotell rum för 800-900kr/natt och dubbelrum Tyvärr var dessa "basic" rum på Best Western Solhöjd i lite för dåligt skick. Rent o snyggt annars”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 2 of 5
Room facilities 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 4 of 5

Bra rum

Most Popular by Jan, Sweden (Sweden Sat 17 Sep 2016)
“Rummet var bra, saknade kylskåp annars ok”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Nearby

Tourist information
  • Visby Turistbyrå 0 mi.
Sight
  • Visby Domkyrka 1 mi.
  • Lummelundagrottan 8 mi.
  • Gotlands Museum 0 mi.
  • Fårö 33 mi.
  • Botaniska trädgården 1 mi.
  • Almedalen 0 mi.
Rauk area
  • Lickershamn 16 mi.
  • Lergrav 28 mi.
  • Kyllaj 26 mi.
  • Holmhällar 49 mi.
  • Hoburgsgubben 50 mi.
  • Hammarshage 48 mi.
  • Gamle Hamn 37 mi.
  • Folhammars 26 mi.
  • Digerhuvud 39 mi.
  • Boge 18 mi.
Harbor
  • Visby Färjeterminal 0.2 mi.
Golf course
  • Visby Golfklubb 14 mi.
  • Slite Golfklubb 18 mi.
  • När Golfklubb 30 mi.
  • Ljugarns Golfklubb 25 mi.
  • Gumbalde Golfklubb 25 mi.
  • Gotska Golfklubb 2 mi.
City
  • Slite 20 mi.
  • Roma 11 mi.
  • Ljugarn 27 mi.
  • Klintehamn 17 mi.
  • Hemse 28 mi.
  • Fårösund 33 mi.
  • Burgsvik 42 mi.
Bus station
  • Visby Busstation 0.3 mi.
Bathing
  • Tofta strand 12 mi.
  • Sudersand 42 mi.
  • Snäckviken 3 mi.
  • Slite Badplats 20 mi.
  • Sandviken 27 mi.
  • Norderstrand 1 mi.
  • Nisseviken 35 mi.
  • Ljugarn 26 mi.
  • Ireviken 18 mi.
  • Gustavsvik 2 mi.
  • Brissund 7 mi.
  • Blå Lagunen 31 mi.
  • Åminne 18 mi.
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 2 mi.
Arena or meeting point
  • Wisby Strand Congress & Event 0 mi.
Airport
  • Visby Flygplats 3 mi.
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 12/9/2019 6:31:16 PM, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews