Important information (in Swedish) about the new coronavirus covid-19, updated March 29, 2020. Read more here.

Important information (in Swedish) about the new coronavirus covid-19, updated March 29, 2020. Read more here.

Scandic Visby

Address: Färjeleden 3, 621 24 Visby  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 97% (446 of 461 recommend) (84 reviews)

Guest score: 97%

(446 of 461recommend)
Overall opinion 4.4 of 5
Hotel condition 4.4 of 5
Room facilities 4.2 of 5
Cleaning 4.2 of 5
Value for money 4.1 of 5
Service 4.3 of 5
Breakfast 4.4 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 71-80 of 84)

Prisvärt.

Most Popular by Johisa, Sweden (Sweden Sun 08 Dec 2013)
“Priset var positivt.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Stormen Simone

Most Popular by Fastlänningen, Sweden (Sweden Thu 31 Oct 2013)
“Mycket trevlig och tillmötesgående nattpersonal, samt all städpersonal! Tack för att ni gör vår semester ännu trevligare! På andra hotell har jag uppskattat att personal säger god morgon till gästerna vid frukostbuffén. Här fick jag säga det först, och därefter kom ett svagt svar. För mig har det ingen större betydelse vem som säger det först, men jag vet en hel del människor som ogillar denna detalj. Jag jobbar själv med människor och vet att jag inte kan ta mig friheten att ha en sk dålig dag på jobbet. Bemötandet är a och o!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Välj Scandic

Most Popular by Gun, Sweden (Sweden Tue 17 Sep 2013)
“centralt beläget hotell med flertalet faciliteter. Prisvärt och värt att återuppleva vid nästa gotlandsvistelse!”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 4 of 5

Sensommar i Visby

Most Popular by Fredrik o Mari, Sweden (Sweden Thu 12 Sep 2013)
“Vår weekend på Scandic Visby blev en fantastisk vistelse, mycket pga sommarvärme trots att vi var inne i september, men lika mycket på den mysiga stämningen och goda servicen på hotellet. Läget är perfekt när det är så nära terminalen och ändå gångavstånd till innerstan. Utomhusbadet var ju också kanon, inte minst på kvällen. Vi upplevde Visby till fots och det går alldeles utmärkt när man bor på Scandic Visby. Även priset är ytterst konkurrenskraftigt jämfört med hotellen i innerstan. Vi bor dessutom hellre ett stenkast utanför muren, lite lugnare. Besöker vi Visby igen så väljer vi med största sannolikhet att bo på Scandic Visby. // Fredrik och Mari ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

TV.App.

Most Popular by Morgan Carlsson, Sweden (Sweden Sun 08 Sep 2013)
“Allting var perfekt. Rummen, personalen,receptionen,frukosten,läget på hotellet nära till centrum men TV app. satt för högt upp på väggen”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Ett bra hotell med härlig serviceanda.

Most Popular by Ekis, Sweden (Sweden Tue 27 Aug 2013)
“Vi, min hustru och jag, varmt rekommendera Scandic Visby. Det ligger bekvämt avstånd från hamnen, det är mordernt och härliga faciliteter med pool och bubbel. Vi satt varje eftermiddag i bubbelbaddet och i handen hade vi goda förfriskningar i glasen (av plast naturligtvis).”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Kneippbyn

Most Popular by SH, Finland (Finland Sun 18 Aug 2013)
“Good, new and big family room overall. More lockers could be good for clothes. Swimming pools ar every good idea.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Högt pris

Most Popular by Lillebror, Sweden (Sweden Thu 15 Aug 2013)
“Med tanke på standard och avstånd inom hotellet är priset för högt.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Rece

Most Popular by Peter, Sweden (Sweden Mon 05 Aug 2013)
“Fint hotell med bra läge. Bra P-möjligheter. Det enda som var lite sämre var frukosten. För litet utrymme där man tog mat och lite halvdassigt skött. På det stora hela var dock hotellet bra.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 3 of 5

Frukostkaos

Most Popular by Gerd Bäckman, Sweden (Sweden Sun 28 Jul 2013)
“I stort fungerade hotellvistelsen tillfredsställande med mycket tillmötesgående personal, men frukosten var under all kritik. Helt feldimmensionerad i förhållande till antalet gäster. Kl. 09 var mycket slut, såväl bröd, ost, skinka,frukt, juice, koppar och fat. Köer som stod stilla då fat, koppar och brickor inte fanns. Peronalen sprang som skållade råttor och gjorde vad de kunde för att fylla på. En stor eloge till personalen som inte tappade humöret trots irriterade gäster och hopplös arbetssituation.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 1 of 5

Nearby

Tourist information
  • Visby Turistbyrå
Sight
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bus station
  • Visby Busstation
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena or meeting point
  • Wisby Strand Congress & Event
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 3/25/2020 2:04:34 PM, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews