Important information (in Swedish) about the new coronavirus covid-19, updated March 29, 2020. Read more here.

Important information (in Swedish) about the new coronavirus covid-19, updated March 29, 2020. Read more here.

Scandic Visby

Address: Färjeleden 3, 621 24 Visby  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 97% (446 of 461 recommend) (84 reviews)

Guest score: 97%

(446 of 461recommend)
Overall opinion 4.4 of 5
Hotel condition 4.4 of 5
Room facilities 4.2 of 5
Cleaning 4.2 of 5
Value for money 4.1 of 5
Service 4.3 of 5
Breakfast 4.4 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 61-70 of 84)

Svandic Visby är helt okej!

Most Popular by Annette , Sweden (Sweden Tue 11 Aug 2015)
“Hotellet är fint, nyrenoverat och ligger fantastiskt bra! Rummet var litet men eftersom det var strålande väder och vi hade en egen altan så gjorde det inte så mycket. Badrummet är väldigt litet så platsen vid toastolen är trång och att gå in i duschen var väldigt trångt men i duschen var det stort! Trevlig personal även om jag hade önskat mig några godmorgon av frukost-personalen!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Utlandskänsla!

Most Popular by Karin, Sweden (Sweden Sun 09 Aug 2015)
“Fantastisk pool att bada i under långa varma sommarkvällar, med varm bubbelpool för mer frusna föräldrar.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Nöjd turist.

Most Popular by Pg, Sweden (Sweden Sat 25 Jul 2015)
“Trevligt hotell i lugn miljö med havsutsikt.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Fint hotell

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 24 Jul 2015)
“Fint hotell, nära till centrum. Rummet var litet, men helt ok. Bra med egen uteplats. Supergod mat på restaurangen. Mindre nöjd med frukostmatsalen, väldigt trångt mellan borden så det var svårt att komma fram. Lite högt pris. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 3 of 5

Ombokning

Most Popular by Centerkvinna, Sweden (Sweden Tue 30 Jun 2015)
“Hotellet ansträngde sig verkligen att hjälpa mig med ombokning av boende som dessutom skedde i ett sent skede. Toppen!!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Mycket nöjd

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 09 Oct 2014)
“Har bott ett antal gånger på Scandic Visby när vi besökt vår son som dels flyttat till Gotland samt nu även flyttat därifrån tillbaka till Stockholm. Vi har alltid varit mycket nöjd med bemötandet av all personal i receptionen, hotellstäderskorna samt personalen i frukostmatsalen. Vi har inte bott på något annan hotell och har heller inte haft någon plan på att bo någonstans än på Scandic Visbi. Kan även nämnas att sonen studerade på Högskolan i Visby år 2007 och även då bodde vi på Scandic Visby när vi besökte honom. Vi var även då mycket nöjda. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Bubbla med storm

Most Popular by Majsan, Sweden (Sweden Thu 09 Oct 2014)
“Härliga dagar i Kovik med fräscht rum, god mat o härlig cykeltur längs havet. Badet bubblade upp under närmande storm och efter ett träningspass. Man behöver inte komma under sommartid för att njuta av Visby och Gotland.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Nöjestripp!

Most Popular by E.T., Sweden (Sweden Sat 23 Aug 2014)
“Trevligt hotell,med mycket trevlig och hjälpsam personal! God frukost! Åker gärna tillbaka!”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

fin service bra med lånecykel bra läge

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 14 Aug 2014)
“fin service bra med lånecykel bra läge”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Ekologi på bred front!

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 07 Jul 2014)
“Enbart RÄTTVISEMÄRKTA OCH EKOLOGISKA MATVAROR efterlyses! Allt annat bra;-) ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Nearby

Tourist information
  • Visby Turistbyrå
Sight
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bus station
  • Visby Busstation
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena or meeting point
  • Wisby Strand Congress & Event
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 3/25/2020 2:04:34 PM, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews