Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority and we reserve the right to change the time table at short notice.

Important information regarding COVID-19, read here (Updated July 2, 2020)

Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority and we reserve the right to change the time table at short notice.

Important information regarding COVID-19, read here (Updated July 2, 2020)

Scandic Visby

Address: Färjeleden 3, 621 24 Visby  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 97% (446 of 461 recommend) (84 reviews)

Guest score: 97%

(446 of 461recommend)
Overall opinion 4.4 of 5
Hotel condition 4.4 of 5
Room facilities 4.2 of 5
Cleaning 4.2 of 5
Value for money 4.1 of 5
Service 4.3 of 5
Breakfast 4.4 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 41-50 of 84)

Trevligt hotell och personal

Most Popular by Ann-Christin, Sweden (Sweden Tue 06 Dec 2016)
“Bra med parkering, carport nästan utanför dörren. Krångligt med flera byggnader för reception, rum och frukost, Speciellt när det är kallt och man har småbarn med sig. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Ett hotell att rekommendera

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 01 Dec 2016)
“Ett hotell att rekommendera”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Det hjärtliga hotellet

Most Popular by Anglia, Sweden (Sweden Tue 29 Nov 2016)
“Hotell beläget med nära till allt. Service i världsklass. Bra rum,tyst miljö, parkering och dessutom möjlighet till gym, bastu och. Sommartid även simbassäng.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 3 of 5

MVG

Most Popular by Perre , Sweden (Sweden Tue 29 Nov 2016)
“Trivsamt, trevligt,centralt ,med andra ord kanonbra!!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Scandic Visby - ett toppenhotell

Most Popular by O- inger, Sweden (Sweden Tue 29 Nov 2016)
“Ett mycket bra hotell. Trevlig, hjälpsam personal i reception och restaurang. Trevliga rum med sköna sängar. Bra läge i förhållande till färjeterminal och stadskärnan. Det gick mycket lätt att uppgradera ettan rummen då vi blev en till i sällskapet (som inte kom med färjan). Frukosten bjöd på en stor variation. Jag saknade inget och det fanns varmt nygräddat bröd.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Mycket prisvärt

Most Popular by Lennart, Sweden (Sweden Fri 18 Nov 2016)
“Nära hamnen, kanske lite långt från Visby centrum. Gott om parkeringsplatser. Vänligt bemötande.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Weekend i Visby

Most Popular by Marie-Anne , Sweden (Sweden Tue 08 Nov 2016)
“Hotellets närhet till färjeterminalen var ur vår synpunkt bra. Fint boende i låghus med egen parkering under tak precis utanför. Trevligt bemötande i receptionen! God riklig hotellfrukost och bra matutbud i restaurangen. Fina möjligheter till avkopplande relaxing och bad i anslutning till restaurangbyggnaden. Sammantaget en hotell med mysig och avkopplande miljö! Lätt att ta sig in till Visby och ringmuren därifrån. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Kul med en liten uppvärmd utomhusbassäng...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 10 Oct 2016)
“Kul med en liten uppvärmd utomhusbassäng bassäng som är igång året runt.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Allt var bra förutom....

Most Popular by Adam, Sweden (Sweden Tue 04 Oct 2016)
“...att vi hade bokat resan för sex personer med tre rum. På båten fick vi sex biljetter som vi skulle, men när vi kom fram till hotellet fanns endast två rum bokade och betalda för oss när vi skulle ha tre”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

2-dagars övernattning.

Most Popular by Bokmalen, Sweden (Sweden Mon 22 Aug 2016)
“Jätte trevlig personal som tog emot oss, rummet var jätte fint och allt vi behövde fanns där. Tyvärr fanns det också saker vi inte ville ha:Damm, överallt! Jag kunde skriva mitt namn på bordet så mycket damm var det. På taklampan hängde det också damm och sänglamporna var gråa tills vi dammade av dem och såg att de var vita. Ger hotellet högt betyg ändå och detta pga den höga servicen!! Återkommer mer än gärna.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 1 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Nearby

Tourist information
  • Visby Turistbyrå
Sight
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bus station
  • Visby Busstation
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena or meeting point
  • Wisby Strand Congress & Event
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 7/8/2020 3:35:02 PM, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews