Important information (in Swedish) about the new coronavirus covid-19, updated March 29, 2020. Read more here.

Important information (in Swedish) about the new coronavirus covid-19, updated March 29, 2020. Read more here.

Scandic Visby

Address: Färjeleden 3, 621 24 Visby  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 97% (446 of 461 recommend) (84 reviews)

Guest score: 97%

(446 of 461recommend)
Overall opinion 4.4 of 5
Hotel condition 4.4 of 5
Room facilities 4.2 of 5
Cleaning 4.2 of 5
Value for money 4.1 of 5
Service 4.3 of 5
Breakfast 4.4 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 11-20 of 84)

Bra läge

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 10 May 2019)
“Trevlig och omtänksam personal”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 3 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Mycket smidigt!

Most Popular by Torbjörn, Sweden (Sweden Fri 19 Apr 2019)
“Bokningen var så smidig. Enkelt, tydligt och många valmöjligheter. Dessutom så bra att man får allt på samma bokning och priserna bra. Jag kommer boka på samma sätt i fortsättningen också.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Sovit gott

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 12 Apr 2019)
“Ett trevligt och bra hotell”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Tråkigt att bubbelpoolen inte fungerade,...

Most Popular by Lena, Sweden (Sweden Wed 12 Dec 2018)
“Tråkigt att bubbelpoolen inte fungerade, delvis därför vi valde hotellet. Synd att man kan utefrån boka matsalen så vi hotell gäster inte får plats.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 5 of 5

Vi har bott där många gånger i många år ...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 21 Oct 2018)
“Vi har bott där många gånger i många år och trivs bra.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Bra läge nära både färjan och innerstaden. Familjevänligt, superbra frukost och mycket trevlig personal.

Most Popular by Familjen Blennow i NV Skåne, Sweden (Sweden Mon 15 Oct 2018)
“Kanonläge nära färjeterminalen och stadskärnan. Jätte trevlig och tillmötesgående personal med stor service-mind. Generös och välsmakande frukost med plus i kanten för Ingefära shot :). Familjevänligt med rolig lekplats utomhus. Vi åker gärna hit igen. Synd att säsongen generellt på Gotland redan är över innan september är slut så vi hoppas på förlängning. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Scandic Visby

Most Popular by Zezar, Sweden (Sweden Tue 04 Sep 2018)
“Mycket trevlig personal i receptionen, problemen som uppstod, löstes mycket bra!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

fint hotell

Most Popular by Monia, Sweden (Sweden Sun 17 Jun 2018)
“Mycket fint hotell. Vi bodde där 2 nätter och upplevde att allt var bra.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

upplevelse på gotland

Most Popular by bengt thornqvist, Sweden (Sweden Sun 10 Jun 2018)
“ två härliga dygn där vi hann med både utflykter och goda matupplevelser.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Prisvärt och trevligt

Most Popular by Niclas, Sweden (Sweden Tue 05 Jun 2018)
“Det var mycket praktiskt att bo så nära färjan, särskillt när man anländer strax före midnatt. Enkla trevliga rum, som är var välstädade. Enklare sängar som fungerar väl. Lätt att parkera framför hotellet, lite svårare att hitta plats i anslutning till respektive hus. Det enda som inte fungerade bra var frukosten. Mindre kaos både lördag och söndags morgon. Personalen verkade vara helt ny och otränad, men vi blev i ala fall mätta och redo för dagen. (Vi åt i det mindre huset i slutet v hotellområdet. Totalt sett en mycket prisvärt paket med färjan och jag tvekar inte att att boka detta en gång till.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 3 of 5

Nearby

Tourist information
  • Visby Turistbyrå
Sight
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bus station
  • Visby Busstation
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena or meeting point
  • Wisby Strand Congress & Event
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 3/25/2020 2:04:34 PM, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews