Ardrebo

Address: Ardre Ekese 930, 623 66 Ljugarn  show map
Location: Eastern and mid Gotland
Guest score: 100% (36 of 36 recommend) (9 reviews)

Guest score: 100%

(36 of 36recommend)
Overall opinion 4.8 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4.8 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4.8 of 5
Cleaning 4.8 of 5
Breakfast 4.7 of 5
Value for money 4.5 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-9 of 9)

Bo i Ardrebo

Most Popular by Bvl, Sweden (Sweden Fri 21 Sep 2018)
“Långt ut på landet, men mysigt och trevligt. Trevliga och servicemindede värdar. Gav goda tips om Gotland och olika sevärdheter. Dock hade det varit trevligt med ett litet pentry med kaffekokare eller vattenkokare och kanske en microvågsugn, eller en vattenkokare på rummet.bvl”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Trevligt boende nära Ljugarn

Most Popular by Es, Sweden (Sweden Tue 31 Jul 2018)
“Bara 3 km fån Ljugarn ligger etta trevliga B&B. Trevlig personal och fina personliga rum. Möjligen lite störande med vägen utanför då den är hår trafikerad. Kan också klart rekommendera dess kafé för fika eller lunch.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 4 of 5

Fint inrett rum. Fint bäddade sängar.

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 13 May 2018)
“Fint inrett rum. Fint bäddade sängar. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Trivsel på topp

Most Popular by Lena Eriksson, Sweden (Sweden Thu 13 Jul 2017)
“Mer än bara B&B faktiskt. Genom att Ardrebo har caféverksamhet erbjuds service en stor del av dagen. Härligt frukostbord med ugnsvarmt bröd. Inte så stort urval kanske men fullt tillräckligt. Gott förmiddagskaffe och varför inte pröva en hemgjord paj med lammfärs, god ost och grönsaker. Ljuvligt sköna sängar och personal som verkligen månar om gästerna. Ardrebo charmar med allt.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Genuint äkta romantik

Most Popular by Tina & Peter, Sweden (Sweden Sun 11 Sep 2016)
“Vi stannade två nätter på Ardrebo och fick ett fantastiskt bemötande. Ägarna var verkligen måna om sina gäster och ville verkligen att man skulle få ut det mesta av sin vistelse.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Från handelsbod till charmigt boende

Most Popular by miki, Sweden (Sweden Fri 26 Aug 2016)
“Hög charmfaktor och trevligt bemötande.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 4 of 5

Personligt

Most Popular by Iza med husse och matte, Sweden (Sweden Thu 23 Jun 2016)
“Ett ovanligt personligt och positivt bemötande från ankomst till avfärd.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 4 of 5

Bra boende nära Ljugarn

Most Popular by Suzanne, Sweden (Sweden Tue 22 Sep 2015)
“Vi rekommenderar gärna Ardre B&B till andra som har bil och vill bo i närheten av Ljugarn!!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 4 of 5

Toppenboende

Most Popular by Malin, Sweden (Sweden Sat 25 Jul 2015)
“Väldigt smakfullt inrett och sköna sängar. En avslappnande miljö, trevlig personal och go atmosfär.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan 28 mi.
  • Fårö 38 mi.
Rauk area
  • Lickershamn 33 mi.
  • Lergrav 32 mi.
  • Kyllaj 29 mi.
  • Holmhällar 33 mi.
  • Hoburgsgubben 37 mi.
  • Hammarshage 32 mi.
  • Gamle Hamn 44 mi.
  • Folhammars 2 mi.
  • Digerhuvud 46 mi.
  • Boge 23 mi.
Harbor
  • Visby Färjeterminal 24 mi.
Golf course
  • Visby Golfklubb 21 mi.
  • Slite Golfklubb 25 mi.
  • Slite Golfklubb 25 mi.
  • När Golfklubb 8 mi.
  • Ljugarns Golfklubb 1 mi.
  • Gumbalde Golfklubb 10 mi.
  • Gotska Golfklubb 24 mi.
City
  • Visby 24 mi.
  • Slite 24 mi.
  • Roma 13 mi.
  • Ljugarn 3 mi.
  • Klintehamn 18 mi.
  • Hemse 14 mi.
  • Fårösund 37 mi.
  • Burgsvik 27 mi.
Bathing
  • Tofta strand 23 mi.
  • Sudersand 46 mi.
  • Snäckviken 25 mi.
  • Slite Badplats 24 mi.
  • Sandviken 8 mi.
  • Norderstrand 25 mi.
  • Nisseviken 23 mi.
  • Ljugarn 2 mi.
  • Ireviken 33 mi.
  • Gustavsvik 25 mi.
  • Brissund 27 mi.
  • Blå Lagunen 40 mi.
  • Åminne 18 mi.
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 24 mi.
Airport
  • Visby Flygplats 24 mi.
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us