Snäck Annex

Address: Snäckbacken 12, 621 41 Visby  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 84% (98 of 117 recommend) (38 reviews)

Guest score: 84%

(98 of 117recommend)
Overall opinion 3.9 of 5
Hotel condition 3.6 of 5
Room facilities 3.6 of 5
Cleaning 3.9 of 5
Value for money 3.8 of 5
Service 3.7 of 5
Breakfast 3.7 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 31-40 of 41)

Ett underbart ställe att vistas på

Most Popular by Maria, Sweden (Sweden Wed 20 Aug 2014)
“Snäck annex var ett underbart ställe med utsikt över vattnet med fantastiska solnedgångar. Det fanns fina uteplatser att sitta på och äta samtidigt som man hade fin tillgång att laga sin mat. Det var trevlig och hjälpsam personal och perfekt att man kunde boka frukost. Sen hade vi tillgång till en pool inte långt från där vi bodde och det var ett trevligt område. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

rumsplacering

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 12 Aug 2014)
“Bra att man tog hänsyn till önskemålet angående rumsplaceringen.Ex. om man ville ha rummet mot havet. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

BRa boende till bra pris

Most Popular by Sensei-ulf, Sweden (Sweden Mon 11 Aug 2014)
“Enkel standard men med de faciliteter som behövs för några dagars boende.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 3 of 5

en trevlig upplevelse

Most Popular by Tommy, Sweden (Sweden Sat 28 Jun 2014)
“ett väldigt lugnt och trevligt ställe med bra service”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

das frühstück war sehr lieblos zubereite...

Not recommended by Anonymous , Switzerland (Switzerland Thu 19 Jun 2014)
“das frühstück war sehr lieblos zubereitet es war sehr kalt im zimmer der wind kam durch alle ritzen hinein.der kühlschrank machte sehr laute getäusche leidrr musste man die dicken rollos hinunter machen da man sonst sehr ausgestellt war.. sonst war das zimmer jedoch sehr ok. die aussicht ist super.”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 3 of 5

När vi var där var det försäsong så allt...

Most Popular by Jillan, Sweden (Sweden Tue 20 May 2014)
“När vi var där var det försäsong så allt hade inte kommit igång. Men trots det var det trevlig personal och fin frukost. Dessvärre hade inte restaurangbiten öppnat ännu, men när det är "riktig" sommar är det nog full fart även vad avser middagstiden. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Trevligt bemötande av personal, hjälpsam...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 30 Aug 2013)
“Trevligt bemötande av personal, hjälpsam och bra information av öns utbud.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

När vi anlände var det svårt att hitta r...

Most Popular by Bengt, Sweden (Sweden Thu 15 Aug 2013)
“När vi anlände var det svårt att hitta receptionen. Bättre skyltning efterlyses. Ett smidigt boende för att turista på Gotland. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Enkel standard men rent och funktionellt...

Most Popular by A s, Sweden (Sweden Mon 12 Aug 2013)
“Enkel standard men rent och funktionellt- vårt behov var att sova och äta en frukost”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Gotlandpremiär

Most Popular by Åkersberga, Sweden (Sweden Mon 12 Aug 2013)
“Resan t.o.r. med båt och på ön med egen bil skedde utan problem. Boendet kan sannerligen rekommenderas. Otrolig fin natur, som inte är hårdexploaterad, och geologi som skiljer sig från fastlandet. Trevliga människor runt om på ön. På de matställen som besöktes var maten av god kvalité och personalen trevlig. Besöker helt säkert Gotland igen.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan 6 mi.
  • Fårö 31 mi.
Rauk area
  • Lickershamn 13 mi.
  • Lergrav 26 mi.
  • Kyllaj 24 mi.
  • Holmhällar 51 mi.
  • Hoburgsgubben 52 mi.
  • Hammarshage 50 mi.
  • Gamle Hamn 34 mi.
  • Folhammars 27 mi.
  • Digerhuvud 36 mi.
  • Boge 16 mi.
Harbor
  • Visby Färjeterminal 3 mi.
Golf course
  • Visby Golfklubb 17 mi.
  • Slite Golfklubb 16 mi.
  • När Golfklubb 32 mi.
  • Ljugarns Golfklubb 26 mi.
  • Gumbalde Golfklubb 27 mi.
  • Gotska Golfklubb 1 mi.
City
  • Visby 2 mi.
  • Slite 18 mi.
  • Roma 12 mi.
  • Ljugarn 28 mi.
  • Klintehamn 20 mi.
  • Hemse 30 mi.
  • Fårösund 30 mi.
  • Burgsvik 44 mi.
Bathing
  • Tofta strand 14 mi.
  • Sudersand 40 mi.
  • Snäckviken 0.3 mi.
  • Slite Badplats 18 mi.
  • Sandviken 28 mi.
  • Norderstrand 2 mi.
  • Nisseviken 37 mi.
  • Ljugarn 27 mi.
  • Ireviken 15 mi.
  • Gustavsvik 1 mi.
  • Brissund 4 mi.
  • Blå Lagunen 28 mi.
  • Åminne 16 mi.
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 5 mi.
Airport
  • Visby Flygplats 1 mi.
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us