Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated August 13, 2020)

Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated August 13, 2020)

Snäck Annex

Address: Snäckbacken 12, 621 41 Visby  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 81% (105 of 129 recommend) (41 reviews)

Guest score: 81%

(105 of 129recommend)
Overall opinion 3.8 of 5
Hotel condition 3.6 of 5
Room facilities 3.5 of 5
Cleaning 3.9 of 5
Value for money 3.8 of 5
Service 3.7 of 5
Breakfast 3.7 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 21-30 of 42)

Hundvänligt, bra parkering och promenadstråk

Most Popular by Gunilla , Sweden (Sweden Tue 31 May 2016)
“Andra året på samma hotell. I år upplevde vi däremot att sängarna var för mjuka. Rent, snyggt för övrigt.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 3 of 5

Hundlatrin

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 26 May 2016)
“Saknade hundlatrin i närheten av hotellet.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 3 of 5

Duschrummet

Most Popular by gullab, Sweden (Sweden Mon 23 May 2016)
“Eftersom toa/duschgolvet var så kallt använde jag lilla handduken till matta. Saknade en badrumsmatta. Hade gärna velat få handdukarna utbytta minst en gång eftersom de aldrig torkade riktigt. Sängarna var sköna med fräscht linne. Bra med pentrydelen i baracken.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Strandnära och lugnt

Most Popular by Margareta, Sweden (Sweden Fri 13 May 2016)
“Vi tycker att allt var bra,nära till havet,nära till skogen där det fanns bra stigar/vägar att promenera på och lagom nära till Visby.Bra rum och bra att man kunde laga sin egen mat i det gemensamma köket(som var välutrustat).”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

!

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 13 May 2016)
“verkar vara mer byggplats än hotell, bodde i en barack en bit från hotellet, enda hotellet i sverige där inte frukost ingår! inget bord på rummet, lite jobbigt att sitta i sängen och jobba ”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 2 of 5
Breakfast 2 of 5

Inte riktigt som jag trodde.

Most Popular by Cissi, Sweden (Sweden Mon 09 May 2016)
“När vi tittade på hotellet och på bilderna av omgivningen på nätet, och sen kom till plats och fick se det live, så var det inte nåt som stämde. Tennisbanan fanns där, men poolerna som man beskrev så fint fanns inte. Det var en byggarbetsplats, där man bygger nya bostadsrätter! Det tyckte i alla fall vi var lite trist. Annars tyckte vi att det var bra för våra behov- dock var det en iskall restaurang där vi åt frukost. Det hade inte skadat att sätta på värmen där.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 3 of 5

Bra, prisvärt boende nära naturen.

Most Popular by Micke , Sweden (Sweden Mon 09 May 2016)
“Härligt att vakna upp i ett rum med hotellstandard (dusch, kylskåp t.ex), klä sig och kunna gå ut och sätta sig direkt utanför och vara i naturen . Rent och snyggt. Enda minus var platsen där frukost serverades där det var kyligt. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

amazing vacation

Most Popular by Natalia, Sweden (Sweden Wed 04 May 2016)
“comfortable and cosy, with wonderful view on the sea”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

UNDERBART LÄGE

Most Popular by lillamy/ Iréne Eriksson, Sweden (Sweden Thu 20 Aug 2015)
“Mycket fint läge mot havet, vi fick på framsidan med utsikt mot havet. Bra med sittplatser ute. Rummet helt OK, sängarna sköna. TV krånglade mycket men det skulle kanske bli bättre till nästa år, enligt en man i receptionen. Bra att man kunde köpa frukost de dagar det passade.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Handikapp anpassning

Not recommended by Sofia, Sweden (Sweden Sat 25 Jul 2015)
“Jag hade skickade innan och fråga om handikappanpassning då jag hade el-rullstol med och fick svar att det skulle handikapp anpassat, vilken det inte var. Om jag inte hade kunnat gått så hade jag inte kommit in på toan”
Overall opinion 2 of 5
Hotel condition 2 of 5
Room facilities 1 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 1 of 5
Service 1 of 5
Breakfast 3 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 8/14/2020 11:08:44 AM, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews