The Manor

Address: Lummelunda Tjauls 188, 621 71 Visby  show map
Location: Northern Gotland incl Fårö
Guest score: 96% (104 of 108 recommend) (42 reviews)

Guest score: 96%

(104 of 108recommend)
Overall opinion 4.7 of 5
Hotel condition 4.6 of 5
Room facilities 4.4 of 5
Cleaning 4.4 of 5
Value for money 4.3 of 5
Service 4.5 of 5
Breakfast 4.1 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 31-40 of 42)

Trevligt!

Most Popular by Maverone, Sweden (Sweden Sun 16 Aug 2015)
“Mycket trevligt pensionat som blir lite blandning av vandrarhem och hotell. Förutom frukost så finns inget att köpa i mat eller dryckesväg så det får man ha med själv och sitta och avnjuta på terassen m m. Mycket trevligt mottagande och serviceinriktad personl. Fritt bredband vilket tyvär fungerade sådär i rummet! Återvänder gärna när jag återvänder till ön!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Fantastiskt gård och hus. Fanns mycket a...

Most Popular by Pegah , Sweden (Sweden Sat 11 Jul 2015)
“Fantastiskt gård och hus. Fanns mycket att göra där, kände inte någon behov av att åka iväg så långt. Hade väldigt vackra områden runt omkring och fantastiska människor som hade stället. Resan kunde inte bli bättre på ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Lite för dyrt

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 10 Aug 2014)
“Lite för dyrt”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 2 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Hemtrevligt herrgårdsboende

Most Popular by Hotellvan, Sweden (Sweden Wed 06 Aug 2014)
“Trevligt hotell, renoverad herrgård som ligger lite mitt ute i ingenting. Utvändigt är det fint och nyrenoverat och känns exklusivt, likaså de rum som jag såg. Badrummen mycket fräscha med exklusiv känsla. Något rum saknade eget badrum. Bra sängar. Ingen luftkonditionering så mycket varmt, inget skrivbord, väskhylla/ställning, inte schampo etc. Allmänna rum inte samma känsla. Finns en bubbelpool utomhus och ett litet spa som vi inte provade. Flugor på överallt även på rummet. Frukosten var som en traditionell vardagsfrukost hemma utan något extra alls, här har man en hel del att göra för att nå hotellstandard. Gästerna äter vid samma stora bord i matsalen. Ingen städade mellan nätterna. Man fick ta av sig om fötterna när man kommer in vilket kanske skapar en lite hemtrevlig känsla men ej exklusivare hotellkänsla i klass med badrummen. Bra servicekänsla vid det enda bemötandet. De klippte gräset före kl 8 söndag morgon, kanske inte bästa känslan. Stark känsla av familjehotell. Sammantaget blandad känsla mellan bra klass och under standardhotell.”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 3 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 2 of 5

Allt från boendet på Tjauls Gård med ett...

Most Popular by Två nöjda skåningar, Sweden (Sweden Wed 30 Jul 2014)
“Allt från boendet på Tjauls Gård med ett supertrevligt värdpar till upplevelserna på Gotland var SUPERBRA, så vi kommer tillbaka nästa år ! ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Mysigt och hemtrevligt

Most Popular by Glen, Finland (Finland Sun 27 Jul 2014)
“Tjauls Gård var ett hemtrevligt och mysigt ställe att bo på. Frukosten bestod av bröd med pålägg, joghurt, müsli och kaffe/te, så helt okej men inget speciellt att hurra för. Spa-avdelningen med bubbelpool och bastu verkade fräsch, vi hann dock aldrig prova den. Gården och omgivningen var makalöst vacker och Berra och Ulrica som äger gården var mycket hjälpsamma och vänliga! Vi bodde på gården 3 dygn med ett spädbarn och det gick bra, men vi oroade oss nog för att övriga gäster skulle störas av oss eftersom det ibland hördes genom väggarna... Rummet städades inte en enda gång under vistelsen. Skulle kanske kategorisera Tjauls Gård mera som Bed & Breakfast än hotell. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 2 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Vilken gård!

Most Popular by Ina, Sweden (Sweden Tue 01 Jul 2014)
“Fin och välskött gård! Absolut bästa var utomhus jacuzzin. Rekommenderas stark.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Trevlig atmosfär

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 17 Jun 2014)
“Fantastiskt ställe. Rekommenderar det varmt till alla.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

familiar and friendly

Most Popular by Jörg och Ute, Germany (Germany Sat 27 Jul 2013)
“Berra and Ulrike have a very open and familiar style, customer orientation is first and flexibility to help just great. This is a welcome you really like to experience!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Vi spenderade vår bröllopsnatt på Tjauls...

Most Popular by Hanna, Sweden (Sweden Mon 22 Jul 2013)
“Vi spenderade vår bröllopsnatt på Tjauls gård, och är mycket nöjda med servicen! ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 3 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan 2 mi.
  • Fårö 25 mi.
Rauk area
  • Lickershamn 5 mi.
  • Lergrav 20 mi.
  • Kyllaj 19 mi.
  • Holmhällar 57 mi.
  • Hoburgsgubben 59 mi.
  • Hammarshage 57 mi.
  • Gamle Hamn 27 mi.
  • Folhammars 30 mi.
  • Digerhuvud 29 mi.
  • Boge 13 mi.
Harbor
  • Visby Färjeterminal 10 mi.
Golf course
  • Visby Golfklubb 24 mi.
  • Slite Golfklubb 12 mi.
  • När Golfklubb 36 mi.
  • Ljugarns Golfklubb 29 mi.
  • Gumbalde Golfklubb 33 mi.
  • Gotska Golfklubb 9 mi.
City
  • Visby 10 mi.
  • Slite 14 mi.
  • Roma 17 mi.
  • Ljugarn 31 mi.
  • Klintehamn 27 mi.
  • Hemse 36 mi.
  • Fårösund 24 mi.
  • Burgsvik 50 mi.
Bathing
  • Tofta strand 22 mi.
  • Sudersand 33 mi.
  • Snäckviken 7 mi.
  • Slite Badplats 14 mi.
  • Sandviken 30 mi.
  • Norderstrand 9 mi.
  • Nisseviken 44 mi.
  • Ljugarn 31 mi.
  • Ireviken 8 mi.
  • Gustavsvik 8 mi.
  • Brissund 4 mi.
  • Blå Lagunen 21 mi.
  • Åminne 15 mi.
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 13 mi.
Airport
  • Visby Flygplats 8 mi.
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us