Hotell Slottsbacken

Address: Visborgsgatan 1, 621 57 Visby  show map
Location: Visby inside the city walls (Coastal)
Guest score: 98% (393 of 401 recommend) (88 reviews)

Guest score: 98%

(393 of 401recommend)
Overall opinion 4.6 of 5
Hotel condition 4.6 of 5
Room facilities 4.4 of 5
Cleaning 4.5 of 5
Value for money 4.4 of 5
Service 4.5 of 5
Breakfast 4.5 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 88)

Bra Hotell

Most Popular by JPZ, Sweden (Sweden Tue 26 Nov 2019)
“Mycket trevlig hotellupplevelse. Efter att ha provat många hotel runt i världen, måste jag säga att ni är bra. Trevliga, välstädade rum med bra klimat. Smakfull frukost. Lugn inredning, trevlig personal. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 3 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Litet gemytligt med historisk prägel

Most Popular by Hans-Gunnar Isaksson, Sweden (Sweden Tue 12 Nov 2019)
“Ett trevligt hotell med god standard till ett rimligt pris. Bra läge och trevlig personal.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Fantastiskt hotell . Mycket prisvärt.

Most Popular by Nina , Sweden (Sweden Tue 05 Nov 2019)
“När jag bokade kunde jag inte ana att det skulle bli så bra. Rummet var visserligen litet men det fanns allt vi behövde och personalen var både trevlig och mycket tjänstvillig - utöver det vanliga! Vi kommer definitivt att boka här igen. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Bra beläget hotell, nära till allt !

Most Popular by Therese, Sweden (Sweden Tue 29 Oct 2019)
“Slottsbacken var ett mycket fint hotell i fin Miljö. Välskött och väldigt centralt och perfekt läge för de som ej har bil med sig. Nära till terminalen. Ca 10 min gångväg. Rekommenderas verkligen till andra.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Slottsbacken

Most Popular by Marie, Sweden (Sweden Tue 29 Oct 2019)
“Väldigt mysigt hotell med bra frukost och trevlig personal. Åker gärna dit igen. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Mysigt hotell

Most Popular by Micke, Sweden (Sweden Mon 21 Oct 2019)
“Bra hotell innanför murarna och nära färjeläget. Små rum, men rent och fräscht.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Skønt hotel i den stille del af Visby

Most Popular by Rikke - Danmark, Denmark (Denmark Thu 17 Oct 2019)
“Dejligt hotel, hvor man kunne bestille parkering til bilen. Det var meget dejligt. Stort værelse, skønt badeværelse og dejlig morgenmad. Flink personale, som gave en morgenmadspose med, da vi skulle nå færgen tidligt. Hotellet lå godt for dag-kørerture rundt på Gotland.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

very nice Hotel almost in the heart of t...

Most Popular by Anonymous , Germany (Germany Tue 10 Sep 2019)
“very nice Hotel almost in the heart of the old town.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Ett hotell man återvänder till !

Most Popular by Åsa, Sweden (Sweden Mon 25 Feb 2019)
“Hotell Slottsbacken ligger väldigt bra till om man kommer gående från färjan. Hotellet är mysigt med fina rum och väldigt sköna sängar! Jag är helnöjd med standarden. Ett stort plus är toalettartiklarna, dusch- shampo- lotion-balsamprodukterna. Personalen är väldigt trevlig, artig och tillmötesgående. Trevligt frukostrum med goda nybakade baguetter bl.a. Gott kaffe och bra utbud men............för mig som är vegan fanns tyvärr inte mycket att välja på. En vegansk pastej plus grönsaker( gurka, tomat, paprika) som ju är gott men när det finns ostar, vegansk "skinka", " korv" etc. önskade jag att hotellet kunde ha det. Annars var helhetsupplevelsen perfekt! Hit återvänder jag gärna !”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 3 of 5

Mycket nöjd!

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 01 Feb 2019)
“Mycket nöjd! ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Nearby

Tourist information
  • Visby Turistbyrå 0.2 mi.
Sight
  • Visby Domkyrka 0 mi.
  • Lummelundagrottan 8 mi.
  • Gotlands Museum 0.3 mi.
  • Fårö 33 mi.
  • Botaniska trädgården 1 mi.
  • Almedalen 0.3 mi.
Rauk area
  • Lickershamn 15 mi.
  • Lergrav 28 mi.
  • Kyllaj 26 mi.
  • Holmhällar 49 mi.
  • Hoburgsgubben 50 mi.
  • Hammarshage 48 mi.
  • Gamle Hamn 37 mi.
  • Folhammars 26 mi.
  • Digerhuvud 39 mi.
  • Boge 18 mi.
Harbor
  • Visby Färjeterminal 0 mi.
Golf course
  • Visby Golfklubb 14 mi.
  • Slite Golfklubb 18 mi.
  • När Golfklubb 30 mi.
  • Ljugarns Golfklubb 25 mi.
  • Gumbalde Golfklubb 25 mi.
  • Gotska Golfklubb 2 mi.
City
  • Slite 20 mi.
  • Roma 11 mi.
  • Ljugarn 27 mi.
  • Klintehamn 18 mi.
  • Hemse 28 mi.
  • Fårösund 32 mi.
  • Burgsvik 42 mi.
Bus station
  • Visby Busstation 0.2 mi.
Bathing
  • Tofta strand 12 mi.
  • Sudersand 42 mi.
  • Snäckviken 3 mi.
  • Slite Badplats 20 mi.
  • Sandviken 27 mi.
  • Norderstrand 1 mi.
  • Nisseviken 35 mi.
  • Nisseviken 35 mi.
  • Ljugarn 26 mi.
  • Ireviken 18 mi.
  • Gustavsvik 2 mi.
  • Brissund 6 mi.
  • Blå Lagunen 30 mi.
  • Åminne 18 mi.
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 2 mi.
Arena or meeting point
  • Wisby Strand Congress & Event 0.3 mi.
Airport
  • Visby Flygplats 2 mi.
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 11/29/2019 11:45:56 AM, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews