Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority and we reserve the right to change the time table at short notice.

Important information regarding COVID-19, read here (Updated July 2, 2020)

Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority and we reserve the right to change the time table at short notice.

Important information regarding COVID-19, read here (Updated July 2, 2020)

Hotell Slottsbacken

Address: Visborgsgatan 1, 621 57 Visby  show map
Location: Visby inside the city walls (Coastal)
Guest score: 98% (415 of 425 recommend) (92 reviews)

Guest score: 98%

(415 of 425recommend)
Overall opinion 4.6 of 5
Hotel condition 4.6 of 5
Room facilities 4.4 of 5
Cleaning 4.5 of 5
Value for money 4.4 of 5
Service 4.5 of 5
Breakfast 4.5 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 71-80 of 92)

Hotellbesöket var över vår förväntan.

Most Popular by UElmberg, Sweden (Sweden Tue 07 Oct 2014)
“Att ge ett bra första intryck är viktigt för mig. Det fick jag redan när jag mailade hotellet och ställde en fråga. Jag fick ett personligt, trevligt och det lilla extra i svaret. Proffsigt! Samma proffsighet av service fick vi när vi checkade in. Vi var väntade, sedda och fick ett personligt mottagande. Hela första intrycket från mailet till att komma in på rummet var högsta betyg. Under den 3-dagars turen vi var där behöll hotellet sitt betyg. Men det var en varierande service beroende vem som jobbade. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

VERY GOD

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 26 Sep 2014)
“Hemsidans vägbeskrivning till hotellet från färjeläget bör kompleteras med en ifylld karta Strandgatan saknar gatuskylt så man måste bo i Visby för att hitte hotellet ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Bo kungligt på Slottsbacken

Most Popular by Bojan, Sweden (Sweden Mon 07 Jul 2014)
“Du möts i receptionen av mycket trevlig o intresserad personal som gärna delar med sig av smultronställen i Visby o på Gotland. Rummet speciellt med snygg design. Frukosten serveras i trevligt valv med möjlighet att sitta ute vi vackert väder. Frukostpersonalen mycket trevlig o maten fräsch o riklig.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Frukost gjord med kärlek

Most Popular by Kicki, Sweden (Sweden Thu 29 May 2014)
“Ett jättefint hotell, lagom stort med bra läge. Rummet var kanonfint och mysigt. Personalen var väldigt vänliga och serviceinriktade. Hotellfrukosten var inte överdimensionerad, utan där fanns precis det som behövdes och det kändes att den var gjord med kärlek.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Försommar på Gotland

Most Popular by Västgöte, Sweden (Sweden Mon 26 May 2014)
“Härlig vistelse på Slottsbacken och priset bo 3 nätter betala för 2. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Rummen behöver någon typ av ventilation,...

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 25 May 2014)
“Rummen behöver någon typ av ventilation, väldigt varmt i rummen som gjorde det svårt att sova annars ett bra hotel.”
Overall opinion 2 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 2 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 3 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 4 of 5

Sömn

Most Popular by Cina, Sweden (Sweden Fri 02 May 2014)
“Lite lyhört men en underbar säng att sova i”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

kanon trevlig

Most Popular by hedemora, Sweden (Sweden Fri 01 Nov 2013)
“Fin inredning”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Visby för dina fötter.

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 08 Sep 2013)
“Suveränt läge med lätt gångavstånd till allt väsentligt i Visby. Smakufull renovering har givit hotellet extra attraktionskraft sedan ett år tillbaka. Utmärkt vänlig serviceminded personal och bra parkering. Passar väl för några dagars djupdykning i Visby och omgivningar.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Ventilation och öppningsbara fönster

Most Popular by Anders Söderlund, Sweden (Sweden Tue 20 Aug 2013)
“Vi hade ett rum (nr 405) i vilket fönstret inte var öppningsbart vilket blev mycket varmt och instängt. Bör verkligen åtgärdas!”
Hotell Slottsbacken replies (Fri 23 Aug 2013)
Våra takfönster är normalt sett alltid öppningsbara. Tyvärr hade handtaget i fönstret i det här rummet precis gått sönder. Då det fortfarande är semestertider så tar det tyvärr lite längre tid innan vi fått fönstret utbytt. Tyvärr kunde vi inte byta rum då hotellet dessa datum var fullbokat. I alla rum finns det självklart till och från luft som styr ventilationen. Med vänlig hälsning Christina Andersson Hotellchef
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 3 of 5

Nearby

Tourist information
  • Visby Turistbyrå
Sight
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bus station
  • Visby Busstation
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena or meeting point
  • Wisby Strand Congress & Event
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 7/8/2020 3:35:02 PM, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews