Hotell Slottsbacken

Address: Visborgsgatan 1, 621 57 Visby  show map
Location: Visby inside the city walls (Coastal)
Guest score: 98% (410 of 419 recommend) (91 reviews)

Guest score: 98%

(410 of 419recommend)
Overall opinion 4.6 of 5
Hotel condition 4.6 of 5
Room facilities 4.4 of 5
Cleaning 4.5 of 5
Value for money 4.4 of 5
Service 4.5 of 5
Breakfast 4.5 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 61-70 of 91)

Service

Most Popular by Hans Henrik, Denmark (Denmark Fri 28 Aug 2015)
“The effort by the staff to help with restaurant booking and recommendation was spectacular”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Fint hotel

Most Popular by Laila, Norway (Norway Sat 15 Aug 2015)
“Veldig koselig hotell. Vi bodde der i 6 dager i aug. 2015. Renholdet var veldig bra. Blide folk i resepsjonen. følte oss velkomne. Et hotell å anbefale.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Duchen i badrummet är inte för långa per...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 03 Aug 2015)
“Duchen i badrummet är inte för långa personer 1,90 bör bytas så att den går att använda till alla.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Super bra och super dåligt

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 30 Jun 2015)
“Jätte fint hotell, bra läge, bra frukost, fina rum, trevlig personal. MEN att ha ett journummer som inte fungerar nattetid när hotellet är obemannat är uselt. Ingen gäst ska behöva fundera på var de ska sova när det betalt ett rum och fått en nyckel.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 5 of 5

Takfönster

Most Popular by Gunnel Blom, Sweden (Sweden Mon 01 Jun 2015)
“Det var svårt med nattsömnen då det i takfönstret fanns en rullgardin som släppte igenom allt ljus. Byt ut till mörkläggningsgardin.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 3 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

trevligt hotell

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 27 May 2015)
“Rummet och hotellet var lika mysigt som jag önskat. Dock tappar det lite på frukosten som var för mycket standard för en slottsbacke. Pressad skinka, skivad ost, grönkokta ägg. Brödet räckte inte hela frukosttiden. Satsa på lite mer unika upplevelser, det där lilla extra som gör att en vill komma tillbaka. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 3 of 5

Lite för dåligt utbud på frukusten, toal...

Most Popular by HN, Sweden (Sweden Sun 10 May 2015)
“Lite för dåligt utbud på frukusten, toalett för liten man slår i handfatet. Trevlig personal.”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 3 of 5

Charmigt

Most Popular by Smultronställe, Sweden (Sweden Mon 16 Mar 2015)
“Mysigt,trevligt bemötande,kundfocus”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

En oförglömlig upplevelse!

Most Popular by Hagalundarna, Sweden (Sweden Wed 31 Dec 2014)
“Fantastiskt vackert hotell. Fint inrett rum och bra badrum. Tillmötesgående och mycket trevlig personal. Bra utbud på frukostbordet som serverades i ett mysigt källarrum. Smidigt med gångavstånd till och från färjan och allt annat i vackra Visby. En trevlig "touch" med gåvan vi fick vid avresa - teet var jättegott. Visby i sig levererar en underbar upplevelse, men i kombination med detta hotell gjorde den vår vistelse till en oförglömlig upplevelse. Vi kommer definitivt tillbaka!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Hotellbesöket var över vår förväntan.

Most Popular by UElmberg, Sweden (Sweden Tue 07 Oct 2014)
“Att ge ett bra första intryck är viktigt för mig. Det fick jag redan när jag mailade hotellet och ställde en fråga. Jag fick ett personligt, trevligt och det lilla extra i svaret. Proffsigt! Samma proffsighet av service fick vi när vi checkade in. Vi var väntade, sedda och fick ett personligt mottagande. Hela första intrycket från mailet till att komma in på rummet var högsta betyg. Under den 3-dagars turen vi var där behöll hotellet sitt betyg. Men det var en varierande service beroende vem som jobbade. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Nearby

Tourist information
  • Visby Turistbyrå
Sight
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bus station
  • Visby Busstation
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena or meeting point
  • Wisby Strand Congress & Event
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 2/21/2020 8:00:30 PM, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews