Hotel Visby Börs Century Suites

Address: Brännerigränd 5, 621 56 Visby  show map
Location: Visby inside the city walls (Coastal)
Guest score: 89% (110 of 124 recommend) (34 reviews)

Guest score: 89%

(110 of 124recommend)
Overall opinion 4.5 of 5
Hotel condition 4.5 of 5
Room facilities 4.5 of 5
Cleaning 4.3 of 5
Value for money 4.4 of 5
Service 4.3 of 5
Breakfast 4.2 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 34)

En resa bakåt i tiden

Most Popular by Fam Blomqvist , Spain (Spain Sat 01 Jun 2019)
“Underbar miljö med möbler från 1800-talet. Bra service och mycket trevlig och hjälpsam personal.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Underbar service!

Most Popular by CS, Sweden (Sweden Wed 29 May 2019)
“Så fint, rent och trevligt. Spännande och originell inredning. Servicen var fantastisk och vi kommer gärna tillbaka!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Fräckt hotell mitt i Visby!

Most Popular by Bajen Nico, Sweden (Sweden Wed 08 May 2019)
“Grymt hotell mitt i Visby, 3 minuter till stora torget. Vi hade en svit som var fantastisk, 2 våningar där sovrummet låg på övre plan. Nedre plan hade soffa och 2 fåtöljer samt en enkelsäng m sänghimmel. Fullt utrustat kök m spis, ugn, vattenkokare, kyl/frys, diskmaskin samt det som behövs i glas/tallriksväg. Frukostbuffén var klart godkänd, litet men allt fanns. Trevlig personal. Det som var lite synd var att personalen slutade kl 17 vilket gjorde att man inte fick nyttja matsalsdelen med biljardbord etc efter det... Men överlag var det ett suveränt hotell med närhet till allt!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Mycket bra hotell

Most Popular by Camilla, Sweden (Sweden Wed 24 Apr 2019)
“Visby börs visade stor flexibilitet och gästvänlighet. Mycket bra service och fina välstädade rum i en ovanlig tappning. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

upplevelse

Most Popular by Annika och Moamari Malm, Sweden (Sweden Sat 20 Apr 2019)
“Hotellet var en upplevelse så fort man öppna ytterdörren, perfekt läge och gick bra med parkerin i närheten. Sviten var över förväntan, tjusigt är det minsta man kan säga, sköna sängar, jättetyst och väl inrett med det man behövde och mer därtill. Frukosten intogs i en underbar fin miljö med vänlig personal och mycket gott att äta och dricka. Vi är nöjda till 100% och kommer gärna igen till samma hotell”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Mysigt och annorlunda

Most Popular by GG, Sweden (Sweden Sat 20 Apr 2019)
“Väldigt rymligt och välutrustat. Kyl, frys, diskmaskin, vattenkokare och hårtork. Ett önskemål bara: fungerande sänglampor!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Visby börs

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 03 Mar 2019)
“Visby Börs var ett otroligt mysigt hotell med sin speciella interiör. Vi stortrivdes och återkommer gärna.”
Hotell Visby Börs Sekelsviter replies (Fri 12 Apr 2019)
Tack så mycket för dom fina orden. Vänligen Visby Börs
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

”Som att bo på en teater” var 4- åringen...

Most Popular by Elinjulia, Sweden (Sweden Sun 03 Mar 2019)
“”Som att bo på en teater” var 4- åringens kommentar. För oss var det också en annorlunda och spännande hotellvistelse! ”
Hotell Visby Börs Sekelsviter replies (Fri 12 Apr 2019)
Tack så mycket för dom fina orden. Vänligen Visby Börs
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Rekommenderas

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 19 Jan 2019)
“Genuint hotell med en varm känsla och mycket god servive”
Hotell Visby Börs Sekelsviter replies (Fri 12 Apr 2019)
Tack så mycket för dom fina orden. Vänligen Visby Börs
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

bra hotell i Visby

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 28 Dec 2018)
“Så fina rum med sköna sängar trevlig personal Allt toppen ”
Hotell Visby Börs Sekelsviter replies (Fri 12 Apr 2019)
Tack så mycket för dom fina orden. Vänligen Visby Börs
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Nearby

Tourist information
  • Visby Turistbyrå 0.1 mi.
Sight
  • Visby Domkyrka 0.3 mi.
  • Lummelundagrottan 8 mi.
  • Gotlands Museum 123 ft.
  • Fårö 33 mi.
  • Botaniska trädgården 0.3 mi.
  • Almedalen 0.1 mi.
Rauk area
  • Lickershamn 15 mi.
  • Lergrav 28 mi.
  • Kyllaj 26 mi.
  • Holmhällar 49 mi.
  • Hoburgsgubben 50 mi.
  • Hammarshage 48 mi.
  • Gamle Hamn 36 mi.
  • Folhammars 26 mi.
  • Digerhuvud 38 mi.
  • Boge 18 mi.
Harbor
  • Visby Färjeterminal 1 mi.
Golf course
  • Visby Golfklubb 14 mi.
  • Slite Golfklubb 18 mi.
  • När Golfklubb 30 mi.
  • Ljugarns Golfklubb 25 mi.
  • Gumbalde Golfklubb 26 mi.
  • Gotska Golfklubb 1 mi.
City
  • Slite 20 mi.
  • Roma 11 mi.
  • Ljugarn 27 mi.
  • Klintehamn 18 mi.
  • Hemse 28 mi.
  • Fårösund 32 mi.
  • Burgsvik 42 mi.
Bus station
  • Visby Busstation 0.3 mi.
Bathing
  • Tofta strand 12 mi.
  • Sudersand 42 mi.
  • Snäckviken 3 mi.
  • Slite Badplats 19 mi.
  • Sandviken 27 mi.
  • Norderstrand 1 mi.
  • Nisseviken 35 mi.
  • Ljugarn 26 mi.
  • Ireviken 18 mi.
  • Gustavsvik 2 mi.
  • Brissund 6 mi.
  • Blå Lagunen 30 mi.
  • Åminne 18 mi.
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 3 mi.
Arena or meeting point
  • Wisby Strand Congress & Event 0.2 mi.
Airport
  • Visby Flygplats 2 mi.
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us