Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated August 6, 2020)

Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated August 6, 2020)

Fröjel Resort

Address: Fröjel Göstavs Fröjel Göstavs 801, 623 55 Klintehamn  show map
Location: Western Gotland (Coastal)
Guest score: 95% (38 of 40 recommend) (15 reviews)

Guest score: 95%

(38 of 40recommend)
Overall opinion 4.4 of 5
Hotel condition 4.2 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3.9 of 5
Service 4.2 of 5
Breakfast 4.2 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 11-15 of 15)

Hotellfrukost

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 15 Jun 2013)
“Den som tidigare ätit en hotellfrukost tror inte sina ögon. ”
Fröjel Resort replies (Mon 15 Jul 2013)
Tack så mycket. Vi vill att gästerna ska vara nöjda och glada. Välkommen åter.
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 2 of 5

Personalen

Most Popular by Classe, Sweden (Sweden Tue 19 Feb 2013)
“Mycket trevlig och uppmärksam personal som gjorde allt föra att vi skulle trivas.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Fröjel Resort

Most Popular by Stefan Högberg , Sweden (Sweden Tue 27 Nov 2012)
“Vi hade en mycket skön och avkopplande vistelse på Fröjel Resort. God mat, jättebra frukost och mycket trevlig personal. Fin badanläggning. Det som vi tycker kan förbättras är kuddarna i rummen samt sängkläder, lite bättre materialval där hade gjort stor skillnad. Annars var hotellrummet bra, framförallt väldigt fräscht och rymligt badrum.”
Fröjel Resort replies (Thu 27 Dec 2012)
Hej. Tack för det fina omdömet! Det är precis vad vi strävar efter, avkoppling och god mat & miljö, kul att höra. Materialvalet i lakan är under diskution och kommer mest troligt att bytas ut ganska snart. Ni är varmt välkomna tillbaka! Med vänlig hälsning Agnetha
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Bra men ej prisvärd

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 22 May 2012)
“Härlig och fräsch resortanläggning som tyvärr inte lever upp till den nivå man förväntar sig utifrån priset. Funktionellt och trevligt hotellrum men varför bädda med "beck och bölja" som är så hårt och obekvämt??? Sängar som inte är stabila (rickiga ben). Under vistelsen i fyra nätter torkades inte rumsgolvet en enda gång. Att ta 20 kr för att byta en handduk och 40 kr för morgonrock ger ett snålt och sniket intryck utifrån prisnivån per natt. Tycker att hotellet borde kunna lita på sina gästers miljötänkande utan sådan prissättning. Mycket trevlig och serviceminded personal som dock tyvärr inte helt väger upp de billiga och enkla materialval som gjorts när anläggningen byggdes och inreddes.”
Fröjel Resort replies (Tue 05 Jun 2012)
Hej. Jättetråkigt att höra att Ni inte tyckte om vår inredning. Beck & Bölja är väldigt skilda åsikter om och jag antar att den som beslutade materialen hade hört gott om det. Synd att jag inte fick veta detta så hade jag mer än gärna bäddat om Era sängar med andra lakan. Att sängarna skulle vara ostabila har vi inte hört förut, det skall självklart undersökas och visar sig något vara fel så kommer vi att åtgärda detta. Jag tycker att det är bättre att sätta upp meddelande om att vi tar ut en kostnad för byte av handduk än att det kommer som en överraskning för gästen på sluträkningen, detta skulle då leda till diskussion varje gång. Hoppas att Ni förstår det. Jag hoppas innerligen att Ni hade en fin vistelse på Gotland trots detta som gjorde Er besvikna. Med vänlig hälsning Agnetha
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Ett lyxigt boende för vuxna människor

Most Popular by Marianne Rader, Sweden (Sweden Sun 17 Jul 2011)
“Jag rekommenderar Fröjel framför till allt medelålders och äldre människor som vill bo i lugn och ro i en fräsch miljö och njuta av god mat och en underbar uppvärmd innepool. Det tar bara drygt en halvtimme med bil in till Visby och knappt en timme till Hoburgen och Ljugarn. Man bor alltså ganska centralt men ändå i avskildhet. Anläggningens design är smakfull och sparsmakad med en dansk prägel och den danske kocken är helt fenomenal!”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 8/6/2020 10:43:14 PM, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews