Fröjel Resort

Address: Fröjel Göstavs Fröjel Göstavs 801, 623 55 Klintehamn  show map
Location: Western Gotland (Coastal)
Guest score: 95% (38 of 40 recommend) (15 reviews)

Guest score: 95%

(38 of 40recommend)
Overall opinion 4.4 of 5
Hotel condition 4.2 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3.9 of 5
Service 4.2 of 5
Breakfast 4.2 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 15)

Vardagslyx

Most Popular by Iza, Sweden (Sweden Sun 31 Dec 2017)
“God mat på Balders krog. Trevlig personal. Bra boende med hund”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Trevligt ställe!

Most Popular by Jouni, Sweden (Sweden Fri 21 Jul 2017)
“Mycket mysigt och trevligt hotell med bra faciliteter som pool, bastu, gym m.m. Mycket bra mat i restaurangen med mysig uteservering och härlig em/kvällssol. Gångavstånd till badstrand/havet. Supernöjd!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Rumsstandard

Most Popular by Jan, Sweden (Sweden Fri 26 May 2017)
“Hotellrummen OK men utan plats att sitta utomhus. Lägenheten som vi tilldelades efter våra synpunkter efter första natten var utmärkt.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 5 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 4 of 5

Proffsigt i en perfekt miljö

Most Popular by Nackaborna, Sweden (Sweden Wed 23 Nov 2016)
“Vi kommer åter!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Överraskande

Most Popular by A&L, Sweden (Sweden Tue 22 Nov 2016)
“Ett hotell som överraskar. Boendestandard, personal, faciliteterna osv. Kanonbra. Att miljön är fantastisk det förväntar man sig på Gotland och här upplever man den på nära håll. Fröjel Resort är dock så mycket mer, oavsett årstid. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Mycket fint hotell

Most Popular by Johan S , Sweden (Sweden Wed 26 Oct 2016)
“Restaurangen var utmärkt och likaså personalen. Bra service. Trots att vi var de enda gästerna på söndagsnatten så fick vi fullservice. Tyvärr hann vi inte testa spa-anläggningen pga eget schema. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Hotellvistelse Fröjel resort

Most Popular by Gotlandsälskare, Sweden (Sweden Tue 16 Aug 2016)
“Mycket trevligt bemötande redan första telefonsamtalet. Kan verkligen rekommendera att bo där. Kanske något bättre skyltat.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Mysigt och avslappnat på Fröjel Resort

Most Popular by Kajsa, Sweden (Sweden Mon 08 Aug 2016)
“En mycket trevlig anläggning med tillgång till inomhuspool, bastu och gym samt Spa. Hotellet kändes familjärt. Restaurangen var toppen, med prisvärd och vällagad mat. Nära till havet. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Mycket trevligt , lugnt och fint.

Most Popular by Liljehammar, Sweden (Sweden Sun 24 Jul 2016)
“Mycket trevligt , lugnt och fint. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Plus-Plus och minuset...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 31 Aug 2013)
“Plus...Plus för att man får ha hunden med sig dit. Det som avgjorde själva bokningen också. Ville ha nåt fräscht fint ställe som tillät även hund. Och Fröjel Resort var ju nybyggt 2011. Och det upplevdes då nytt och fint där med. Allt var jättebra vi då nöjda med vistelsen där. Enda minuset var städerskan som aldrig såg till så att det alltid fanns 2st toarullar på toaletten. (En i reserv så att säga). När vi kom fanns bara lite på rullen som satt på , och just då fanns ju en i reserv. Men sen efter det...var det vi själva som fick fixa och säga till om toapapperet. (Sattes aldrig in en i reserv nå). En gång sa vi till städerskan efter att hon städat vårt rum och vi såg hon var i närheten. För då hade vi bara det som ju satt på rullen då och den var halv. Att vi behövde en extra i reserv ju. Då fick vi det, och hon bad om ursäkt. Sen trodde vi ju hon skulle sköta det i fortsättningen då så att alltid fanns en i reserv. Men inte, utan en gång när var helt tomt fick vi gå och fråga i receptionen så att vi fick en rulle av hon tex. Känns då självklart att alltid skall finnas en extra i reserv ju, inte vart kul om nån blivit dålig i magen tex och behövt bajsat ofta. Man vill ju inte noja om att inte finns papper så det räcker då går in på toan. Tjejen fick mens dock under vistelsen och då går ju också lite extra papper åt. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan 30 mi.
  • Fårö 51 mi.
Rauk area
  • Lickershamn 37 mi.
  • Lergrav 45 mi.
  • Kyllaj 42 mi.
  • Holmhällar 27 mi.
  • Hoburgsgubben 28 mi.
  • Hammarshage 26 mi.
  • Gamle Hamn 56 mi.
  • Folhammars 21 mi.
  • Digerhuvud 58 mi.
  • Boge 34 mi.
Harbor
  • Visby Färjeterminal 22 mi.
Golf course
  • Visby Golfklubb 9 mi.
  • Slite Golfklubb 35 mi.
  • När Golfklubb 19 mi.
  • Ljugarns Golfklubb 20 mi.
  • Gumbalde Golfklubb 11 mi.
  • Gotska Golfklubb 24 mi.
City
  • Visby 23 mi.
  • Slite 36 mi.
  • Roma 17 mi.
  • Ljugarn 20 mi.
  • Klintehamn 5 mi.
  • Hemse 9 mi.
  • Fårösund 50 mi.
  • Burgsvik 20 mi.
Bathing
  • Tofta strand 12 mi.
  • Sudersand 60 mi.
  • Snäckviken 25 mi.
  • Slite Badplats 36 mi.
  • Sandviken 27 mi.
  • Norderstrand 24 mi.
  • Nisseviken 13 mi.
  • Ljugarn 20 mi.
  • Ireviken 39 mi.
  • Gustavsvik 25 mi.
  • Brissund 29 mi.
  • Blå Lagunen 50 mi.
  • Åminne 30 mi.
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 21 mi.
Airport
  • Visby Flygplats 25 mi.
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us