Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated August 6, 2020)

Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated August 6, 2020)

Hotell Gute

Address: Hotell Gute, Mellangatan 29, 621 56 Visby  show map
Location: Gotland (Coastal)
Guest score: 94% (99 of 105 recommend) (28 reviews)

Guest score: 94%

(99 of 105recommend)
Overall opinion 4.3 of 5
Cabin/room condition 4.3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4.2 of 5
Cleaning on arrival 4.4 of 5
Value for money 4.3 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 11-20 of 28)

trevligt boende

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 01 Jun 2019)
“lungt nära till resturanger bra god frukost ”
Overall opinion 4 of 5
Cabin/room condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 0 of 0
Value for money 0 of 0

Prisvärt

Most Popular by Lasse L, Sweden (Sweden Thu 23 May 2019)
“>Inga svaga punkter. Centralt i staden. Bra frukost. Rent och snyggt. Trevlig personal. ”
Overall opinion 4 of 5
Cabin/room condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Hotell Gute

Most Popular by Olov, Sweden (Sweden Sun 19 May 2019)
“Ett mysigt hotell centralt i Visby. Trevlig personal och bra frukost. Svårt med parkering nära hotellet, men helt ok att ta en promenad till och från bilen.”
Overall opinion 4 of 5
Cabin/room condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Centralt och trevligt

Most Popular by Anna, Sweden (Sweden Fri 03 May 2019)
“Bra”
Overall opinion 4 of 5
Cabin/room condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Visbyhelg

Most Popular by Åsa, Sweden (Sweden Tue 04 Dec 2018)
“Vi bodde på Hotell Gute under den första helgen i december. Ett mycket, mycket trevligt hotell...ja rent av perfekt!! Rummet var så mysigt och sängarna så sköna. Frukosten var superb! Min dotter och jag är veganer och det mötte inget motstånd tvärtom, man hade handlat hem veganska produkter till vår frukost. Jag hade ringt och meddelat detta innan. Så, sammanfattningsvis: detta är ett hotell man återvänder till! Så trevlig och hjälpsam personal förhöjde vistelsen. Tack!”
Overall opinion 5 of 5
Cabin/room condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Mysigt!

Most Popular by Lilly, Sweden (Sweden Wed 17 Oct 2018)
“Jättetrevligt hotell med mysigt rum, gångavstånd till allting och god frukost. Gillade särskilt den varma chokladen, den var krämig och lyxig. Det blev väldigt varmt på rummet, men fläkten i taket hjälpte. Jag åkte hem med morgonfärjan och checkade därför ut innan receptionen hade öppnat, så jag visste inte riktigt var jag skulle göra av mina nyckelkort. Lämnade dem på rummet. Jag kommer tillbaka!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

allt vra bra förutom att man hörde ljud ...

Most Popular by tony, Sweden (Sweden Tue 09 Oct 2018)
“allt vra bra förutom att man hörde ljud från takventialionen. Frukosten var snålt tilltaget.”
Overall opinion 3 of 5
Cabin/room condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 3 of 5

Vi tycker att läget var mycket bra, och ...

Most Popular by Kjell, Sweden (Sweden Sat 22 Sep 2018)
“Vi tycker att läget var mycket bra, och att vi fick ha vår hund med på rummet. Nära till ställen att rasta hunden på. Trivsamt med havet nära.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Centralt läge och mycket god frukost.

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 08 Sep 2018)
“Centralt läge och mycket god frukost.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Bästa hotellet!

Most Popular by Mona, Sweden (Sweden Mon 13 Aug 2018)
“Vi tillbringade fem nätter här under medeltidsveckan och det är andra året i rad. Det här är det bästa hotellet med fantastiskt läge innanför muren och nära till allt. Väldigt trevlig och tillmötesgående personal och toppenbra frukost, trots att den ”bara” är continental. Flera sorters glutenfria bröd t ex. En morgon sladdade vi in fem minuter innan frukosten stängde och döm om vår förvåning när det bars fram alldeles färskt bröd - det hade vi inte förbäntat oss! Enda minuset skulle kunna vara att det inte går att reglera temperaturen på rummen så att det blir kallare. Vanligtvis är ju värme inget större problem i det här landet, men med en sommar som denna blev rummet lite av en bastu. Vi sov med fläkten på! Men allt som allt ett toppenbra och mysigt litet hotell som vi gärna återvänder till!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Nearby

Tourist information
  • Visby Turistbyrå
Sight
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bus station
  • Visby Busstation
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena or meeting point
  • Wisby Strand Congress & Event
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 8/6/2020 10:43:14 PM, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews