Hotell Gute

Address: Hotell Gute, Mellangatan 29, 621 56 Visby  show map
Location: Gotland (Coastal)
Guest score: 94% (78 of 83 recommend) (23 reviews)

Guest score: 94%

(78 of 83recommend)
Overall opinion 4.3 of 5
Cabin/room condition 4.2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4.2 of 5
Cleaning on arrival 4.4 of 5
Value for money 4.2 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 11-20 of 25)

Centralt och trevligt

Most Popular by Anna, Sweden (Sweden Fri 03 May 2019)
“Bra”
Overall opinion 4 of 5
Cabin/room condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Visbyhelg

Most Popular by Åsa, Sweden (Sweden Tue 04 Dec 2018)
“Vi bodde på Hotell Gute under den första helgen i december. Ett mycket, mycket trevligt hotell...ja rent av perfekt!! Rummet var så mysigt och sängarna så sköna. Frukosten var superb! Min dotter och jag är veganer och det mötte inget motstånd tvärtom, man hade handlat hem veganska produkter till vår frukost. Jag hade ringt och meddelat detta innan. Så, sammanfattningsvis: detta är ett hotell man återvänder till! Så trevlig och hjälpsam personal förhöjde vistelsen. Tack!”
Overall opinion 5 of 5
Cabin/room condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Mysigt!

Most Popular by Lilly, Sweden (Sweden Wed 17 Oct 2018)
“Jättetrevligt hotell med mysigt rum, gångavstånd till allting och god frukost. Gillade särskilt den varma chokladen, den var krämig och lyxig. Det blev väldigt varmt på rummet, men fläkten i taket hjälpte. Jag åkte hem med morgonfärjan och checkade därför ut innan receptionen hade öppnat, så jag visste inte riktigt var jag skulle göra av mina nyckelkort. Lämnade dem på rummet. Jag kommer tillbaka!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

allt vra bra förutom att man hörde ljud ...

Most Popular by tony, Sweden (Sweden Tue 09 Oct 2018)
“allt vra bra förutom att man hörde ljud från takventialionen. Frukosten var snålt tilltaget.”
Overall opinion 3 of 5
Cabin/room condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 3 of 5

Vi tycker att läget var mycket bra, och ...

Most Popular by Kjell, Sweden (Sweden Sat 22 Sep 2018)
“Vi tycker att läget var mycket bra, och att vi fick ha vår hund med på rummet. Nära till ställen att rasta hunden på. Trivsamt med havet nära.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Centralt läge och mycket god frukost.

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 08 Sep 2018)
“Centralt läge och mycket god frukost.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Bästa hotellet!

Most Popular by Mona, Sweden (Sweden Mon 13 Aug 2018)
“Vi tillbringade fem nätter här under medeltidsveckan och det är andra året i rad. Det här är det bästa hotellet med fantastiskt läge innanför muren och nära till allt. Väldigt trevlig och tillmötesgående personal och toppenbra frukost, trots att den ”bara” är continental. Flera sorters glutenfria bröd t ex. En morgon sladdade vi in fem minuter innan frukosten stängde och döm om vår förvåning när det bars fram alldeles färskt bröd - det hade vi inte förbäntat oss! Enda minuset skulle kunna vara att det inte går att reglera temperaturen på rummen så att det blir kallare. Vanligtvis är ju värme inget större problem i det här landet, men med en sommar som denna blev rummet lite av en bastu. Vi sov med fläkten på! Men allt som allt ett toppenbra och mysigt litet hotell som vi gärna återvänder till!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Bra hotell med centralt läge

Most Popular by Realisten, Sweden (Sweden Sun 15 Jul 2018)
“Trevligt och bra hotell med ett bra läge, nära till allt i centrala Visby. Bra städning. God frukost, men saknade några varma rätter, som äggröra och bacon. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Centralt, familjärt och trevligt.

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 30 Jun 2018)
“Centralt, familjärt och trevligt.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Hotell Gute

Most Popular by TA, Sweden (Sweden Mon 18 Jun 2018)
“Trevligt hotell i bra läge”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Nearby

Tourist information
  • Visby Turistbyrå 0.2 mi.
Sight
  • Visby Domkyrka 0.2 mi.
  • Lummelundagrottan 8 mi.
  • Gotlands Museum 0.1 mi.
  • Fårö 33 mi.
  • Botaniska trädgården 0.2 mi.
  • Almedalen 0.1 mi.
Rauk area
  • Lickershamn 15 mi.
  • Lergrav 28 mi.
  • Kyllaj 25 mi.
  • Holmhällar 49 mi.
  • Hoburgsgubben 50 mi.
  • Hammarshage 48 mi.
  • Gamle Hamn 36 mi.
  • Folhammars 26 mi.
  • Digerhuvud 38 mi.
  • Boge 18 mi.
Harbor
  • Visby Färjeterminal 1 mi.
Golf course
  • Visby Golfklubb 15 mi.
  • Slite Golfklubb 18 mi.
  • När Golfklubb 31 mi.
  • Ljugarns Golfklubb 25 mi.
  • Gumbalde Golfklubb 26 mi.
  • Gotska Golfklubb 1 mi.
City
  • Visby 0 mi.
  • Slite 19 mi.
  • Roma 11 mi.
  • Ljugarn 27 mi.
  • Klintehamn 18 mi.
  • Hemse 28 mi.
  • Fårösund 32 mi.
  • Burgsvik 42 mi.
Bus station
  • Visby Busstation 0 mi.
Bathing
  • Tofta strand 12 mi.
  • Sudersand 42 mi.
  • Snäckviken 3 mi.
  • Slite Badplats 19 mi.
  • Sandviken 27 mi.
  • Norderstrand 1 mi.
  • Nisseviken 35 mi.
  • Ljugarn 26 mi.
  • Ireviken 18 mi.
  • Gustavsvik 2 mi.
  • Brissund 6 mi.
  • Blå Lagunen 30 mi.
  • Åminne 18 mi.
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 3 mi.
Arena or meeting point
  • Wisby Strand Congress & Event 0.2 mi.
Airport
  • Visby Flygplats 2 mi.
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us