Salvation Army Hostel

Adresse: Mellangatan 21, 621 56 Visby
Standort: Visby - innerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 94% 214 von 227 empfehlen (57 Bewertungen)

Gästebewertung: 94%

(214 von 227empfehlen)
Gesamtbewertung 4,2 von 5
Services 4,1 von 5
Hostelcondition 4,1 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4,1 von 5
Cleaning 4,1 von 5
Value for money 4,1 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 51-57 von 57)

Bästa boende på Gotland!!!!

Am Beliebtesten bis Bröllopsfotograf andreasholm.com, Schweden (Schweden Fr 09 Aug 2013)
“ Hej kära vandrarhem! Jag hade ju bokat till min son från Spanien som bodde hos er och han tyckte det var alldeles perfekt och bra boende! Fantastiskt läge då han utnyttjade rummet långa stunder och satt och redigerade bilder så enligt vad han sa kunde det inte varit bättre så jag känner mig så oerhört tacksam och nöjd då jag hittade ert fina vandrarhem. Jag är säker på att får han något mer bröllop att filma på Gotland kommer han att återkomma till er! Han hade ett underbart bröllop att fota vid en ruin så nu hoppas han på att fler hör av sig om de vill ha en fotograf på sitt bröllop. Och att mitt i allt fotande få återvända till ett underbart litet vindsrum var helt underbart. Med somriga hälsningar Berith Holm”

Trevligt vandrarham

Am Beliebtesten bis Mokra, Schweden (Schweden Mo 11 Jun 2012)
“Väldigt fräscht och trevligt vandrarhem. Vi bodde i dubbelrum med sköna sängar, bra pentry och badrum. Frukostbuffé åt vi på Hotell Gute ca 100 m bort på samma gata till reducerat pris. Mycket gott. Det enda vi saknade var en TV på rummet.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 5 von 5
Hostelcondition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5

Var äter jag frukost

Am Beliebtesten bis AF, Schweden (Schweden Di 22 Mai 2012)
“Frukost ingår i priset men ingen info var någonstans. Vi gick runt huset ett par varv och ringde alla telenummer vi hade förgäves. Efter knackningar på kaféfönster så blev vi insläppta av jättetrevlig personal som servade oss till full belåtenhet resten av vistelsen Vandrarhemmet behöver se över sina städredskap......”
Frälsningsarméns Vandrarhem Antworten (Mi 30 Mai 2012)
Ett uppriktigt tack att du hjälper oss bli bättre genom att påtala våra brister. Uppdatering av redskapen kommer åtgärdas. Tråkigt med svårigheterna att komma till den utlovade frukosten. Det var en försökskampanj att sälja frukost april/maj och vi inser att på försäsongen har vi för liten omsättning för att kunna erbjuda frukost med bra service. Vid nästa besök till Gotland bjuder vi på en lunch som kompensation. Välkommen! Mvh Ann-Christine Karlsten
Gesamtbewertung 3 von 5
Services 4 von 5
Hostelcondition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5

Vandrarhem i Visby centrum

Am Beliebtesten bis Dalkulla, Schweden (Schweden Fr 23 Sep 2011)
“Centralt beläget. Charmig byggnad. Smakfull inredning. Nära till allt.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 4 von 5
Hostelcondition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5

centralt

Am Beliebtesten bis Timo, Schweden (Schweden Mi 21 Sep 2011)
“centralt beläget vandrarhem i en historisk miljö”
Gesamtbewertung 4 von 5
Services 4 von 5
Hostelcondition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5

Om Frälsningsarméns vandrarhem

Am Beliebtesten bis Eva, Schweden (Schweden Di 23 Aug 2011)
“Ett ok vandrarhem med fräsch dusch och wc. Trevlig och hjälpsam personal, men ett minus var att de ofta var ganska osynliga. Ingen fanns på kontoret och oklart när kontoret skulle vara bemannat. Dock hjälpsamma och trevliga när man äntligen hittade någon, och allt ordnade sig. Trevligt hus. Mysigt och rofyllt café som jag varmt kan rekommendera - en oas! Lite jobbigt med alla trappor när man har bagage.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Value for money 4 von 5

Prisvärt vandrarhem

Am Beliebtesten bis Mikael, Schweden (Schweden Fr 19 Aug 2011)
“Mycket prisvärt vandrarhem med det ultimata läget mitt i Visby innerstad. Fräscha lokaler. Bättre än att bo på hotell eftersom man har tillgång till ett nästintill komplett kök. Trevligt bemötande från personalen. Har faktiskt inget negativt att säga om min vistelse. Ett givet val nästa gång jag besöker ön.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Value for money 5 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Touristeninformation
  • Visby Turistbyrå
Stadt
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Busbahnhof
  • Visby Busstation
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 30.06.2022 12:21:31, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews