Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated October 21, 2020)

Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated October 21, 2020)

Salvation Army Hostel

Adresse: Mellangatan 21, 621 56 Visby  Karte anzeigen
Standort: Visby - innerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Gästebewertung: 96% (194 von 203 empfehlen) (51 Bewertungen)

Gästebewertung: 96%

(194 von 203empfehlen)
Gesamtbewertung 4,3 von 5
Services 4,1 von 5
Hostelcondition 4,2 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4,2 von 5
Cleaning 4,1 von 5
Value for money 4,1 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 41-50 von 51)

Bra!

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Di 15 Jul 2014)
“Fina rum med bra läge. Trevlig och hjälpsam personal.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 5 von 5
Hostelcondition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 3 von 5

Tycker det var charmigt och låg bra. Kök...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Di 01 Jul 2014)
“Tycker det var charmigt och låg bra. Köket o toan var fina o också gulliga och de andra hyresgästerna som vi delade kök o toa med var också väldigt trevliga. Enda lite minus jag tyckte var att sängen var för mjuk. Något fastare hade varit bra för mig. Men jag tycker det var ok pris och och kommer gärna åter ! Det låg rena lakan ovanpå på våra sängar då vi kom. Vi visste inte om vi hade betalt för dem eller inte. Och det framgick inte klart någonstans för oss hur det var med den saken. Men då vi hade med oss egna lakan pga att jag har för mig att jag frågat per tfn för länge sedan i samband med bokningen och fått till svar att det lakan ingick inte i det vi betalat för så hade jag med mig lakan t oss. Så vi använde dem. Men kanske ingick det i priset trots allt ? I så fall hade det varit bra att veta det så vi sluppit ta med.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 5 von 5
Hostelcondition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5

Lite lyhört men mysigt. Framför allt är ...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Do 19 Jun 2014)
“Lite lyhört men mysigt. Framför allt är läget kanon. Kolla så att du får koden till nyckelskåpet.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Services 4 von 5
Hostelcondition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 5 von 5

Svårt att hitta till vandrarhemmet om ma...

Nicht empfohlen bis Anonym , Schweden (Schweden Mo 09 Jun 2014)
“Svårt att hitta till vandrarhemmet om man kom med bil. Ingen bemanning kvällstid gjorde det besvärligt att förstå hur man kom in till huset. Grinden var låst men det gick att sticka in handen och öppna innefrån. Själva rummet var fint och välstädat med sköna sängar. Köket var också bra.”
Frälsningsarméns Vandrarhem Antworten (Mo 23 Jun 2014)
Ledsen att vi inte varit tillräckligt tydliga med att vi inte har bemanning kvällstid och att vår vägbeskrivning inte räckte.. Medeltida Visby är inte lätt att sig fram med i. Men vi ska göra vårt bästa att bli än tydligare. Hoppas att det inte avskräcker att komma tillbaka. Välkommen! Ann-Christine Karlsten
Gesamtbewertung 3 von 5
Services 3 von 5
Hostelcondition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5

Bästa boende på Gotland!!!!

Am Beliebtesten bis Bröllopsfotograf andreasholm.com, Schweden (Schweden Fr 09 Aug 2013)
“ Hej kära vandrarhem! Jag hade ju bokat till min son från Spanien som bodde hos er och han tyckte det var alldeles perfekt och bra boende! Fantastiskt läge då han utnyttjade rummet långa stunder och satt och redigerade bilder så enligt vad han sa kunde det inte varit bättre så jag känner mig så oerhört tacksam och nöjd då jag hittade ert fina vandrarhem. Jag är säker på att får han något mer bröllop att filma på Gotland kommer han att återkomma till er! Han hade ett underbart bröllop att fota vid en ruin så nu hoppas han på att fler hör av sig om de vill ha en fotograf på sitt bröllop. Och att mitt i allt fotande få återvända till ett underbart litet vindsrum var helt underbart. Med somriga hälsningar Berith Holm”

Trevligt vandrarham

Am Beliebtesten bis Mokra, Schweden (Schweden Mo 11 Jun 2012)
“Väldigt fräscht och trevligt vandrarhem. Vi bodde i dubbelrum med sköna sängar, bra pentry och badrum. Frukostbuffé åt vi på Hotell Gute ca 100 m bort på samma gata till reducerat pris. Mycket gott. Det enda vi saknade var en TV på rummet.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 5 von 5
Hostelcondition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5

Var äter jag frukost

Am Beliebtesten bis AF, Schweden (Schweden Di 22 Mai 2012)
“Frukost ingår i priset men ingen info var någonstans. Vi gick runt huset ett par varv och ringde alla telenummer vi hade förgäves. Efter knackningar på kaféfönster så blev vi insläppta av jättetrevlig personal som servade oss till full belåtenhet resten av vistelsen Vandrarhemmet behöver se över sina städredskap......”
Frälsningsarméns Vandrarhem Antworten (Mi 30 Mai 2012)
Ett uppriktigt tack att du hjälper oss bli bättre genom att påtala våra brister. Uppdatering av redskapen kommer åtgärdas. Tråkigt med svårigheterna att komma till den utlovade frukosten. Det var en försökskampanj att sälja frukost april/maj och vi inser att på försäsongen har vi för liten omsättning för att kunna erbjuda frukost med bra service. Vid nästa besök till Gotland bjuder vi på en lunch som kompensation. Välkommen! Mvh Ann-Christine Karlsten
Gesamtbewertung 3 von 5
Services 4 von 5
Hostelcondition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5

Vandrarhem i Visby centrum

Am Beliebtesten bis Dalkulla, Schweden (Schweden Fr 23 Sep 2011)
“Centralt beläget. Charmig byggnad. Smakfull inredning. Nära till allt.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 4 von 5
Hostelcondition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5

centralt

Am Beliebtesten bis Timo, Schweden (Schweden Mi 21 Sep 2011)
“centralt beläget vandrarhem i en historisk miljö”
Gesamtbewertung 4 von 5
Services 4 von 5
Hostelcondition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5

Om Frälsningsarméns vandrarhem

Am Beliebtesten bis Eva, Schweden (Schweden Di 23 Aug 2011)
“Ett ok vandrarhem med fräsch dusch och wc. Trevlig och hjälpsam personal, men ett minus var att de ofta var ganska osynliga. Ingen fanns på kontoret och oklart när kontoret skulle vara bemannat. Dock hjälpsamma och trevliga när man äntligen hittade någon, och allt ordnade sig. Trevligt hus. Mysigt och rofyllt café som jag varmt kan rekommendera - en oas! Lite jobbigt med alla trappor när man har bagage.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Value for money 4 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Touristeninformation
  • Visby Turistbyrå
Stadt
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Busbahnhof
  • Visby Busstation
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 23.10.2020 15:51:24, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews