Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated October 21, 2020)

Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated October 21, 2020)

Salvation Army Hostel

Adresse: Mellangatan 21, 621 56 Visby  Karte anzeigen
Standort: Visby - innerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Gästebewertung: 96% (194 von 203 empfehlen) (51 Bewertungen)

Gästebewertung: 96%

(194 von 203empfehlen)
Gesamtbewertung 4,3 von 5
Services 4,1 von 5
Hostelcondition 4,2 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4,2 von 5
Cleaning 4,1 von 5
Value for money 4,1 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 31-40 von 51)

Vackert

Am Beliebtesten bis Ragnhild Karlsson, Schweden (Schweden Di 01 Sep 2015)
“Vi bodde i ett mkt. vackert rum. Det var fräscht, enkelt och funktionellt. Sängarna var goda att sova i. Vi passerade genom ett allmänt utrymme för att nå badrummet. Men det var helt ok. I detta allmänna utrymme fanns en köksdel där det var noga angivet vad man som vandrarhemsgäst kunde använda. (det delades nämligen med kyrkan). Allt var till belåtenhet.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 5 von 5
Hostelcondition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5

Trevligt och mysigt rum, mysigt café och...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Mo 10 Aug 2015)
“Trevligt och mysigt rum, mysigt café och trädgård. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 5 von 5
Hostelcondition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5

Nostalgitrip!

Am Beliebtesten bis Anne Holm, Schweden (Schweden Mi 05 Aug 2015)
“Bodde igen på samma vandrarhem som på min första vistelse på Gotland 1976, men tyvärr inte samma rum.Jag hoppas inte att frälsnkngsarmen lägger ner sin verksamhet. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 5 von 5
Hostelcondition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5

Trevligt vandrarhem med närhet till allt...

Am Beliebtesten bis MP, Schweden (Schweden Mo 20 Jul 2015)
“Trevligt vandrarhem med närhet till allt men ändå avskilt ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 5 von 5
Hostelcondition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5

Rent och fräscht , bor gärna där igen. R...

Am Beliebtesten bis Åsa, Schweden (Schweden So 19 Jul 2015)
“Rent och fräscht , bor gärna där igen. Rekommenderar det gärna till andra.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 5 von 5
Hostelcondition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 5 von 5

Frälsningsarmen

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Mi 05 Nov 2014)
“Hade varit trevligt att personligen träffat någon person som ansvarade för vandrahemmet. Såg ingen personal alls trots att vi var där i 4 dagar. Allt var till belåtenhet med boendet dock var det väldigt lyhört.Perfekt att bo mitt i stan.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Services 4 von 5
Hostelcondition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5

Delat boende med okända

Am Beliebtesten bis L-G, Schweden (Schweden Do 11 Sep 2014)
“Vårt rum var helt OK och det största mervärdet är den centrala platsen. Lite svårt med trapporna men så länge vi är friska går det bra! Det lilla vi såg av personalen var glatt och trevligt. Vi åt frukost på hotell Gute vilket var en "höjdare" med trevligt bemötande och hemgjord frukost! Väl värt slantarna!! Det mindre bra med login var den gemensamma toaletten! Både för att man får sitta och vänta på "sin tur" och för att tex handtagets avrinning var usel! Sannolikt ett stopp i avloppet? Sammanfattningen blir "helt OK"!”
Gesamtbewertung 4 von 5
Services 3 von 5
Hostelcondition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5

OK men inte mer

Am Beliebtesten bis Moster S, Schweden (Schweden Di 02 Sep 2014)
“Toppenbra läge i Visby och ett helt ok rum men lite dyrt i förhållande till säsongen (i praktiken inte högsäsong månadsskiftet augusti/september samt att man på vandrarhemsvis tar med egger sänglinne och städar själv. Otydlig info om vilken dusch/toa som var avsedd för rummet. Rymligt kök med bra utrustning. Helhetsintryck:helt ok vandrarhem”
Gesamtbewertung 4 von 5
Services 4 von 5
Hostelcondition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 2 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 2 von 5

samma dag

Am Beliebtesten bis eth, Schweden (Schweden Mi 13 Aug 2014)
“Jag vaknade av att jag hade ont i ryggen och kände mig inte utsövd. Det berodde antagligen på sängen där ramen höll på att säcka ihop. På eftermiddagen hade jag fått en ny-gammal säng och sov utan problem. Snabb respons och fin service. Tack, återkommer gärna.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Services 4 von 5
Hostelcondition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5

Nice room but poor kitchen equipments

Am Beliebtesten bis Anonym , Dänemark (Dänemark Mo 04 Aug 2014)
“A lot of noise from the street; remember earplugs. The kitchen equipment was poor e.g. no pan and very small trencher. An manual for the dishwasher would be useful”
Gesamtbewertung 4 von 5
Services 3 von 5
Hostelcondition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 2 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 3 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Touristeninformation
  • Visby Turistbyrå
Stadt
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Busbahnhof
  • Visby Busstation
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 23.10.2020 15:51:24, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews