Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated October 14, 2020)

Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated October 14, 2020)

Salvation Army Hostel

Adresse: Mellangatan 21, 621 56 Visby  Karte anzeigen
Standort: Visby - innerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Gästebewertung: 96% (193 von 202 empfehlen) (51 Bewertungen)

Gästebewertung: 96%

(193 von 202empfehlen)
Gesamtbewertung 4,3 von 5
Services 4,1 von 5
Hostelcondition 4,2 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4,1 von 5
Cleaning 4,1 von 5
Value for money 4,1 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 21-30 von 51)

Visby

Am Beliebtesten bis EH , Schweden (Schweden Di 23 Mai 2017)
“Centralt ställe att bo på i Visby, nära till allt. Saknade dock Wifi. trevliga rum. Under fyra dagar som vi bodde där såg vi ingen personal. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Services 3 von 5
Hostelcondition 3 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5

Fångarna på fortet

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden So 21 Mai 2017)
“Vandrarhemmet var självgående, såg ingen personal på 3 dagar. Vägbeskrivning, att hitta nyckeln och rummet var som att lösa svåra gåtor.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 3 von 5
Hostelcondition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5

Utmärkt boende på Gotland!

Am Beliebtesten bis Nanouk , Niederlande (Niederlande Do 04 Mai 2017)
“Vill gärna rekommendera Frälsningsarméns Vandrarhem i Visby på Gotland. Det är roligt att bo mitt i Visby centrum och det är rent, alla faciliteter finns på plats, det är bättre än vandrarhemstandard och det är absolut prisvärt! ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 5 von 5
Hostelcondition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5

It is a very good hostel, with a great l...

Am Beliebtesten bis Anonym , Italien (Italien Mi 29 Mrz 2017)
“It is a very good hostel, with a great location and a nice room. It is easy to find and I think it is funny for turist find with your map the keys and understand hiw to get in. I can only say that for me it is a little bit expensive, I am from Italy and in my country hostel cost no more than 15/18 € for night. Anyway I understand the difference between Sweden and my land.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Services 4 von 5
Hostelcondition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 2 von 5

Trivsamt

Am Beliebtesten bis Kerstin, Schweden (Schweden Mi 12 Okt 2016)
“Ett litet och mysigt vandrarhem , fint rum och sköna sängar . Sedan är ju Visby något Speciellt .”
Gesamtbewertung 4 von 5
Services 4 von 5
Hostelcondition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5

Ett mycket bra boende nära till allt!

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Mi 21 Sep 2016)
“Ett mycket bra boende nära till allt!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 5 von 5
Hostelcondition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5

Bo inom murarna!

Am Beliebtesten bis Dalkulla, Schweden (Schweden Di 20 Sep 2016)
“Ett hemtrevligt vandrarhem med perfekt läge inom murarna i underbara Visby”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 4 von 5
Hostelcondition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5

Superfint och mysigt.

Am Beliebtesten bis babs, Schweden (Schweden Mi 03 Aug 2016)
“Min kompis och jag var supernöjda med det fina, lugna boendet, med närhet till allt samt hittade en trygg och fri parkering nattetid för bilen :)i närheten. Vi återkommer gärna.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 5 von 5
Hostelcondition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5

Småttigt...

Am Beliebtesten bis Lisbet, Schweden (Schweden Mo 20 Jun 2016)
“Det enda jag saknade var ett samlingsrum. Pentryt var väl utrustat men i minsta laget. Mitt resesällskap och jag gjorde egma frukostar och ibland kvällsmat. Då var det lite pyssligt att veta var man skulle göra av sig. En liten parentes bara!”
Gesamtbewertung 4 von 5
Services 5 von 5
Hostelcondition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 5 von 5

Lågsäsong, träffade ingen personal. Myck...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Fr 15 Apr 2016)
“Lågsäsong, träffade ingen personal. Mycket lyhört, både från gatan och ifall jag haft grannar i det andra rummet (dvs man hörs en massa i det lilla köket/matplatsen hur man än gör). Fräsch och ok, men här och där slitet. På så vis dyrt per natt när man kallar det vandrarhem, så det man betalar för är det fantastiskt centrala läget och närheten till hamnen/vattnet/trädgårdsföreningen/livet i innerstaden. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Services 3 von 5
Hostelcondition 3 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 2 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Touristeninformation
  • Visby Turistbyrå
Stadt
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Busbahnhof
  • Visby Busstation
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 16.10.2020 11:36:22, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews