Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated August 5, 2020)

Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated August 5, 2020)

Donners Hotell

Adresse: Donnersplats 6, 621 57 Visby  Karte anzeigen
Standort: Visby - innerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Gästebewertung: 88% (485 von 549 empfehlen) (104 Bewertungen)

Gästebewertung: 88%

(485 von 549empfehlen)
Gesamtbewertung 4,2 von 5
Hotel condition 4,3 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4,2 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4,2 von 5
Breakfast 4,1 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 71-80 von 104)

Kändes som personalen var sommarjobbare ...

Nicht empfohlen bis L, Schweden (Schweden Mi 08 Jun 2016)
“Kändes som personalen var sommarjobbare som inte fått reda på vad som skulle göras, dom Borde ha fått en bättre introduktion.”
Gesamtbewertung 3 von 5
Hotel condition 3 von 5
Room facilities 3 von 5
Cleaning 1 von 5
Value for money 2 von 5
Service 3 von 5
Breakfast 4 von 5

utvärdering

Am Beliebtesten bis Elise3, Schweden (Schweden Mi 08 Jun 2016)
“trevligt bemötande av personalen. Tyvärr så fick vi påminna om den flaska vin vi beställt till rummet och hämta den själv (firade 60 år). Det saknades hushållspapper och diskmedel i lägenheten i övrigt var det perfekt.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 5 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

Ingen wifi i rummet.

Nicht empfohlen bis Jan Lundin, Schweden (Schweden Sa 04 Jun 2016)
“Wifi fungerade inte i sidobyggnaden utan endast i receptionen. Hiss saknades till rummen i takvåningen.”
Gesamtbewertung 3 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 3 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 3 von 5
Breakfast 4 von 5

Service

Am Beliebtesten bis Anita, Schweden (Schweden Sa 02 Apr 2016)
“Toppenservice i receptionen. Vi kände oss verkligen välkomna under våra 3 nätter.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Tyvärr drogs hela vistelsen ner av den...

Nicht empfohlen bis Anonym , Schweden (Schweden Di 01 Dez 2015)
“ Tyvärr drogs hela vistelsen ner av den livemusik som började spelas i Donners festlokal någon gång efter 23.00 och pågick under större delen av natten vilket innebar väldigt lite sömn. Detta gör att vi inte kan rekommendera hotellet till någon.”
Gesamtbewertung 2 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Service kring frukost

Am Beliebtesten bis Eva, Schweden (Schweden Do 19 Nov 2015)
“Bra service i och med att vi åkte med morgonbåten och fick då komma in tidigare och ta med några smörgåsar. Lite lägre betyg på att det saknades det där lilla extra i utbudet men helt ok.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 3 von 5

Tapas + rum

Am Beliebtesten bis Susanne Hellevik, Schweden (Schweden Di 06 Okt 2015)
“Otroligt bra tapas restaurang på Hotellet! Helt fantastisk och trevlig personal!!!! Vi fick först ett rum som var så otroligt litet så vi knappt kunde röra oss samtidigt i rummet, ett standardrum. Mina föräldrar som också bodde på hotellet hade också ett standardrum men det var betydligt större. Vi fick byta till ett stort och fint rum men där var det ingen dubbelsäng men det var helt ok. Detta första rum borde inte vara ett dubbelrum standart, gör om till enkelrum. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 2 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Små mangler

Am Beliebtesten bis Anonym , Dänemark (Dänemark Mi 02 Sep 2015)
“En lampe kunne ikke lyse. Rester af dobbeltklæbende tape på fliser i badeværelset. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Fräckt att ge oss det minsta hotellrum j...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Di 18 Aug 2015)
“Fräckt att ge oss det minsta hotellrum jag haft i hela mitt liv!!! Och dessutom dyrt. Utsikt mot en mur! Om man bokar tidigt ska man få ett bra rum. Som tur var kunde vi uppgradera oss till ett bättre o större rum!”
Gesamtbewertung 3 von 5
Hotel condition 3 von 5
Room facilities 3 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 1 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 3 von 5

Brommving

Am Beliebtesten bis Brommving, Schweden (Schweden Di 04 Aug 2015)
“Positivt va läget med närhet till allt! Johannes i receptionen får guldstjärna! Dåligt att boende ej får reserverade platser i/ på restaurangen. Eller möjlighet att serveras inne i restaurangen då uteserveringen var, nästan, full. ”
Gesamtbewertung 3 von 5
Hotel condition 3 von 5
Room facilities 2 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 3 von 5
Service 3 von 5
Breakfast 3 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Touristeninformation
  • Visby Turistbyrå
Stadt
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Busbahnhof
  • Visby Busstation
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 22.07.2020 13:40:18, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews