Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated August 6, 2020)

Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated August 6, 2020)

Hejdebo Jugendherberge und Pensionat

Adresse: Hejde Vandrarhem 609 , 623 75 Klintehamn  Karte anzeigen
Standort: Ost-/Mittelgotland
Gästebewertung: 88% (84 von 96 empfehlen) (33 Bewertungen)

Gästebewertung: 88%

(84 von 96empfehlen)
Gesamtbewertung 4,3 von 5
Services 4,7 von 5
Hostelcondition 4,3 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4,1 von 5
Cleaning 4,1 von 5
Value for money 4,2 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 21-30 von 33)

Hejdebo v 28

Am Beliebtesten bis Sara, Schweden (Schweden So 14 Jul 2013)
“Bra läge ganska i mitten av ön. Trevligt och hemlikt. Bra tillmötesgående ägare. Vårt rum var litet men funkade bra, vi var inte på rummet mycket utan mest ute och reste på ön. Bra med trädgård, stolar, hängmattor mm. Trevligt inrett inomhus. Ordningen i köket fungerade bra. Bra med sophantering och miljötänk. Toaletten på översta våningen närmast vårt rum inte renoverad. Gick inte att stänga till kranen riktigt, det rann lite i handfatet och i toalettstolen. Övriga toaletter var bra. Duschar ok, det var sällan kö. .”
Hejdebo Vandrarhem Antworten (Mo 15 Jul 2013)
Hej Sara, Tack för din recension. Det var kul att Ni uppskattade vad vi gjort med Hejdebo. Vi arbetar ständigt med att fixa till hela vandrarhemmet och i nästa steg kommer toan på övervåningen att renoveras. Ni är så välkomna tillbaks! MVH /Anders & Kerstin Hejdebo
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 5 von 5
Hostelcondition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 3 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 5 von 5

Hejdebo är ett jättefint vandrarhem. Det...

Am Beliebtesten bis Charlotte Spångberg, Schweden (Schweden Mi 03 Jul 2013)
“Hejdebo är ett jättefint vandrarhem. Det är ordning och reda, och rent och fint. Hög mysfaktor och gott fika. Jättegott kaffe! Vi återkommer!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 5 von 5
Hostelcondition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5

Mycket trevlig vistelse! Härlig miljö oc...

Am Beliebtesten bis Pernilla , Schweden (Schweden Di 02 Jul 2013)
“Mycket trevlig vistelse! Härlig miljö och mysig trädgård!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 5 von 5
Hostelcondition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5

Prisvärt pensionat med trevlig lantlig touch

Am Beliebtesten bis Christian Nielsen, Schweden (Schweden Do 27 Jun 2013)
“I en byggnad som tidigare varit skola hittar du ett trevligt vandrarhem/pensionat. Välutrustat med både wifi, tv och tvspel om det är dåligt väder. Är det fint väder så finns en härlig trädgård att vara i. Mycket trevligt bemötande av ägarparet. Pensionatet ligger en bit söderut från Visby, närmare bestämt utanför Klintehamn. En bit att köra således. Sammanfattningsvis mycket mysigt och trevligt! Rekommenderas!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 5 von 5
Hostelcondition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5

Ett vandrarhemsparadis!

Am Beliebtesten bis Jenny, Schweden (Schweden Di 11 Jun 2013)
“Av en slump hamnade vi på Hejdebo. Och vilket fantastiskt ställe! Ljuvlig trädgård som vi tillbringade timmar i. Roliga aktiviteter för barnen, supertrevligt värdfolk och precis mittemot den vackra Hejde kyrka. Hade fina utflykter på Gotland men längtade till vårt fina vandrarhem varje eftermiddag. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 5 von 5
Hostelcondition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5

En lugn oas

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Do 04 Apr 2013)
“Jag har bott på Hejdebo Pensionat och Vandrarhem i Hejde och det vill jag varmt rekommendera fler att göra!!! Härlig atmosfär som värdparet Kerstin och Anders Ödman byggt upp tillsammans. Jag fick ett varmt och trevligt bemötande och har sovit så gott och ätit en fantastisk frukost med hembakt bröd, ost, ägg.....ja, allt vad jag behövde. Man behöver inte äta ute....här är det bara att beställa en god lunch eller middag. Allt smakar förträffligt! Dessutom kan man köpa hembakta bullar eller en god limepaj med glass och grädde. Gott efter en långpromenad i solen!! Vill man sköta matlagningen själv så finns det ett stort kök och matsal. Hälsningar Ann Johnson ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 5 von 5
Hostelcondition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5

prisvärt i skön miljö

Am Beliebtesten bis Christian, Schweden (Schweden Mi 05 Sep 2012)
“Vi var nöjda med kost och logi och för vårt behov var läget perfekt. Hade gärna utforskat vandrarhemmets tekniska resurser och utrustning mer, kanske nästa gång. Det var upplevdes något sparsamt med toalettresurserna, men det fungerade bra i realiteten. Alla utrymmen kändes fräscha och miljön var trevlig.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Services 5 von 5
Hostelcondition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 5 von 5

Rekommenderas

Am Beliebtesten bis Ylva, Schweden (Schweden Di 28 Aug 2012)
“Mycket hemtrevligt och fint ställe. Frukosten med hembakat bröd och hemlagad marmelad rekommenderas varmt!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 5 von 5
Hostelcondition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5

Lugnt och härlig trädgård

Am Beliebtesten bis En som kommer tillbaka, Schweden (Schweden Di 07 Aug 2012)
“Ett lugnt och skönt ställe med härlig trädgård där man kan slappa i hängmattan och äta middag i det fina växthuset. Ljust rum med skön säng. Stort plus för den goda frukosten med nybakt bröd. Helt enkelt ett bra ställe att utgå ifrån när man vill upptäcka ön :)”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 5 von 5
Hostelcondition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5

Utmärkt service på mysigt vandrarhem.

Am Beliebtesten bis Malotte & familj, Schweden (Schweden Mo 06 Aug 2012)
“Vi hade 4 utmärkta dagar på Hejdebo vandrarhem. 6-bäddsrummet vi hade var rymligt med adekvat möblering. Det gemensamma köket var välutrustat och badrummen luftiga och fräscha. Mest tid tillbringade vi dock i den fina trädgården och det mysiga kombinerade kafét/allrummet. Framför allt är vi dock mycket nöjda med den utmärkta servicen.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 5 von 5
Hostelcondition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5

Nearby

Stadt
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Fårö
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 06.08.2020 22:43:14, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews