Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated 2020-11-09)

Please note, new booking conditions for mini tickets.

Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated 2020-11-09)

Please note, new booking conditions for mini tickets.

Ljugarns Camping

Adresse: Strandvägen 51, 62365 Ljugarn  Karte anzeigen
Standort: Ost-/Mittelgotland (Küstennah)
Gästebewertung: 91% (224 von 247 empfehlen) (58 Bewertungen)

Gästebewertung: 91%

(224 von 247empfehlen)
Gesamtbewertung 4,1 von 5
Service 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3,5 von 5
Cleaning 3,7 von 5
Value for money 4 von 5
Condition 3,8 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 31-40 von 58)

Ljugarns camping

Am Beliebtesten bis Tom, Finnland (Finnland Fr 08 Jul 2016)
“Annars bra, men negativt var att man inte kunde justera värmen på vattnet”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Condition 5 von 5

A lldeles för varmt vatten i dushen,gick...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Di 05 Jul 2016)
“A lldeles för varmt vatten i dushen,gick inte att reglera, diskvattnet för kallt ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Condition 3 von 5

Camping i maj 2016

Am Beliebtesten bis Holger Löwenadler, Schweden (Schweden Di 17 Mai 2016)
“Hej! Det är lite problematiskt att camp när det inte finns någon personal/reception att till gå. I vissa fall har man som campare behov att stämma av med någon därför saknar jag personal/reception - ex.vis växla pengar till duschen betalning mm. Sedan tycker jag campingen är för öppen ingen bom som skulle öka säkerheten. Det var det jag tyckte saknades annars okej.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 3 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 4 von 5
Condition 3 von 5

Naturskön camping med undermåliga faciliteter

Am Beliebtesten bis Jenny, Schweden (Schweden Sa 15 Aug 2015)
“Fantastiskt fin tältcamping precis vid strandkanten med tillgång till fin pool, men standarden på sanitetsanläggning och kök är under all kritik. Toaletterna som tältgästerna hänvisas till är ett barack-komplex som stinker av gamal urin. Det finns ingen dedikerad plats för handtvätt och tandborstningen. I köket fungerar 4 av 6 kokplattor och kyl-och frys rengjordes inte under vårt 10 nätter lång besök på tältcampingen. Summerat en naturskön och lugn campingplats men där besökarens trivsel ökas om ägaren investerar i trevligare toaletter och kök.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 3 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 1 von 5
Cleaning 1 von 5
Value for money 3 von 5
Condition 2 von 5

Bra och väldigt lugn camping (iallafall i augusti)

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Mi 12 Aug 2015)
“Vi var där i Augusti, och då var det väldigt lugnt och skönt trots att det var nästan fullt på campingen. Det enda dom skulle kunna förbättra är antalet toaletter som var lite få.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 4 von 5
Condition 4 von 5

Lugnt och trevligt

Am Beliebtesten bis Kärran, Schweden (Schweden So 09 Aug 2015)
“Vi låg på den norra delen av campingen och hade otur att inte få någon morgonsol. Eftersom det var kyliga morgnar saknade vi den. Positivt med närheten till stranden, att det alltid var rent och fint i servicehuset. Det var andra året i rad vi var där och är lika nöjda med båda gångerna. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Condition 4 von 5

Fantastiskt läge med för få toaletter

Am Beliebtesten bis Johan, Schweden (Schweden Fr 31 Jul 2015)
“Ljugarns camping har bra service och de befintliga duschar och toaletterna är bra. På tältplatsen är standarden sämre men läget mycket bättre precis vid havet. Vattenkokare saknades vilket gjorde ar det var ständig kö på kokplattorna (helt nya som gick sönder efter en vecka pga av alla som kokade vatten). Toaletterna var inte så fina som på campingplatsen och det var ständig kö. Om vi ska komma tillbaka behövs fler toaletter och något bättre standard på tältplatsen. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 4 von 5
Condition 3 von 5

Servicehuset

Am Beliebtesten bis Britta, Schweden (Schweden So 26 Jul 2015)
“Bra läge vid havet, bra promenad- och cykelvägar. Mindre gata skiljer campingen från stranden. Relativt mkt trafik. Ingen broschyr över området fanns att få i receptionen, inte heller över sevärdheter i närområdet. Man fick leta sej fram. Vår campingplats låg längst bort från incheckningen. Stora, bra platser. Vi fick plats med både husbil och tält. Servicehuset för litet. Fanns endast två toaletter och två duschar att dela på för alla kvinnor, samma för männen. Endast en diskplats inomhus och en diskplats utomhus utan tak. Skötbordet för spädbarn var förlagt till servicehusets entre, utan ngn skärm som skydd och utan tillgång till rinnande vatten vid skötbordet. Ingen papperskorg. Hur tänkte man här? Om vädret hade varit bättre hade omdömet förmodligen också blivit bättre. Sämre väder medför större krav på alla faciliteter.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 4 von 5
Condition 3 von 5

För få toaletter

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Do 23 Jul 2015)
“För få toaletter”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Condition 4 von 5

uppställning av husvagn

Am Beliebtesten bis skåning, Schweden (Schweden So 12 Jul 2015)
“Skulle själv vilja välja plats för uppställning av husvagn . Nu fick vi veta att vår plats var nr 2 allt annat var bokat. Vi var på campingen 1 vecka och de platserna som vi tyckte bättre om var lediga hela tiden. Detta är ett stort minus for campingen.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Condition 4 von 5

Nearby

Stadt
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 23.11.2020 18:15:40, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews