Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated August 6, 2020)

Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated August 6, 2020)

Clarion Hotel Wisby

Adresse: Strandgatan 6, 621 24 VISBY  Karte anzeigen
Standort: Visby - innerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Gästebewertung: 98% (443 von 454 empfehlen) (48 Bewertungen)

Gästebewertung: 98%

(443 von 454empfehlen)
Gesamtbewertung 4,5 von 5
Hotel condition 4,6 von 5
Room facilities 4,3 von 5
Cleaning 4,4 von 5
Value for money 4,1 von 5
Service 4,4 von 5
Breakfast 4,4 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 31-40 von 48)

Bara någrasaker...

Am Beliebtesten bis Glad iallafall :), Schweden (Schweden Fr 30 Dez 2016)
“Bokade ett enkelrum med en säng som skulle vara 140 stod det, den var 90 ! Varför skriva att den ska vara 140 när den inte kommer vara det? Möbleringen.... Kanske låter konstigt men lyssna nu, man kunde inte sitta i fotöljen för att se tv:n, sängen stod och fel håll för att kunna ligga i den och kolla..... Kanske låter futtigt, men varför inte ställa den åt andra hållet direkt ? Nu "kunde" man bara sitta vid skrivbordet och kolla.... Inget vägguttag vid sängen som man kunde ladda mobilen..... Bara ett under/bakom sängen som man inte nådde, sen det andra funkade bara om taklampan var tänd. Så telefonen fick ligga i andra ändan av rummet på skrivbordet för laddning. Stora kuddar är skönt..... Men inte för oss som inte gillar det, borde finnas alternativ till dom där containerstora kuddarna.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 3 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 3 von 5

Personalen och upplevelsen

Am Beliebtesten bis Tulo, Schweden (Schweden Mi 28 Dez 2016)
“Suverän personal ! Spa-upplevelsen är unik och helt fantastisk !”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Eksklusivt hotell i Visby

Am Beliebtesten bis Nils Thomas, Norwegen (Norwegen Mo 12 Dez 2016)
“Min bror og jeg tok en kortvarig førjulstur til Stockholm og Visby. Clarion Hotel Wisby var elegant og konfortabelt, og svarte på alle måter til våre forventninger. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Här saknas ingenting!!

Am Beliebtesten bis Syster Yster, Schweden (Schweden Di 29 Nov 2016)
“Makalös miljö med serviceinriktad personal, sköna sängar, tysta rum och grym frukost!!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Nöjestur till Gotland

Am Beliebtesten bis Benny, Schweden (Schweden Fr 24 Jun 2016)
“Det är som att komma utomlands fast det är i Sverige annorlunda mot vad man är van vid att se när man reser runt om i Sverige .Men man kommer gärna tillbaks till Gotland igen för att det är trevligt, avkopplandet och lätt att resa runt om man har en egen bil.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

mycket bra

Am Beliebtesten bis Jittima, Schweden (Schweden Di 14 Jun 2016)
“mycket bra resa, kommer boka mera resa.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 3 von 5

Frukost

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Mi 25 Mai 2016)
“I förhållande till miljön och även i övrigt så var frukostens innehåll samt placering i rummet ej så bra. Låg standard på varor..är på Gotland?..för det priset på boendet m frukost så borde det kunna vara mer lokalproducerat.Tex bröd,ost,honung,pålägg osv? Ang.placering av frukost så blev det trångt och svårt m framkomlighet redan vid ett 10 tal gäster. Ev se över sakernas placering i rummet samt i vilken ordning de kommer i.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 3 von 5
Breakfast 2 von 5

Dyrt i spa

Am Beliebtesten bis Farmor, Schweden (Schweden Di 24 Mai 2016)
“Jag förstod inte att det kostade att gå ner till pool och bastu. Reste med en 8-åring och vi hade sett fram mot det. Fick sedan höra att det var gratis mellan 6-9 på morgonen. Priser och villkor kunde framgå av hotellets broschyr.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Bsra ett minus med hotellet .Långt från ...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Di 03 Mai 2016)
“Bsra ett minus med hotellet .Långt från A-huset till en uteplats .Det fanns 1 men var stängd eller kanske bara öppen för konferensgäster ? ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 5 von 5

Parkering

Am Beliebtesten bis Per Floden, Schweden (Schweden Mo 29 Jun 2015)
“Saknade information om att parkering ej var möjligt. Svårt med parkering i närområdet.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Touristeninformation
  • Visby Turistbyrå
Stadt
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Busbahnhof
  • Visby Busstation
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 06.08.2020 22:43:14, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews