Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated August 6, 2020)

Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated August 6, 2020)

Clarion Hotel Wisby

Adresse: Strandgatan 6, 621 24 VISBY  Karte anzeigen
Standort: Visby - innerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Gästebewertung: 98% (443 von 454 empfehlen) (48 Bewertungen)

Gästebewertung: 98%

(443 von 454empfehlen)
Gesamtbewertung 4,5 von 5
Hotel condition 4,6 von 5
Room facilities 4,3 von 5
Cleaning 4,4 von 5
Value for money 4,1 von 5
Service 4,4 von 5
Breakfast 4,4 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 21-30 von 48)

Den historiska miljön

Am Beliebtesten bis LeffeÖ, Schweden (Schweden So 10 Dez 2017)
“Är fantastisk. Lobbyn/receptionen tar priset. Baren kommer endast en noslängd efter.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 3 von 5
Breakfast 5 von 5

Hög klass med mindre dimensioneringsproblem

Am Beliebtesten bis Leo, Schweden (Schweden Mi 06 Dez 2017)
“Clarion Hotell Visby är ett högklassigt hotell i bästa läge. Standard på rummet och frukostbuffé lämnar inget övrigt att önska. Det gör sig dock bäst när det inte är helt fullbelagt, ty i dessa fall märks att hotellets övriga faciliteter inte är helt dimensionerade efter antalet rum. I vårt fall yttrade detta sig genom att det var svårt att få plats vid frukosten (vi testade två olika tider de två morgnarna vi hade frukost utan större skillnad) och att hotellets relax-del inte var tillgänglig när vi ville besöka den. Till restaurangen vägg i vägg (Kitchen and Table) hade vi som tur var bokat bord i förväg. Den höll också mycket hög klass. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 3 von 5
Breakfast 4 von 5

Hotell

Am Beliebtesten bis Pensionär 2017, Schweden (Schweden Di 21 Nov 2017)
“Mycket trevligt hotell med utmärkt läge. Personalen mycket trevlig och hjälpsam.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 4 von 5

Allt var supertrevligt, men frukosten va...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Di 24 Okt 2017)
“Allt var supertrevligt, men frukosten var väldigt rörig och inte så bra service. Verkade vara lite personal just kring frukosten. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 3 von 5

Mycket bra val av hotell. Ett modernt ho...

Am Beliebtesten bis Elin, Schweden (Schweden Do 21 Sep 2017)
“Mycket bra val av hotell. Ett modernt hotell mitt i Visby med historia. Gammalt och nytt på samma gång. Spa delen, baren och loungen var väldigt trevligt. Fina rum. Läget är också mycket bra. Det hade varit bra om hotellgästerna fick tillgång till poolen och spa avdelningen fler timmar. Det vore även trevligt om man bjöd på kafffe och te i loungen eller på hotellrummet. Tack för en fin vistelse! ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Efter incheckning borde man kunna använd...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden So 04 Jun 2017)
“Efter incheckning borde man kunna använda ytterdörrar närmast rummet som kan ligga en bra bit från receptionen. Önskar kokta -ej rökta, sotade, salta- charkprodukter och mer lagrade ostar som komplement till rätt furstligt frukostbord i övrigt.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

Hotell med Härlig atmosfär

Am Beliebtesten bis Livide, Schweden (Schweden Mi 26 Apr 2017)
“Ett charmigt hotell med härlig atmosfär, avkopplande SPA avdelning, olika happinings, serviceinriktad personal. Rent och snyggt. God frukost.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Bra service.

Am Beliebtesten bis Håkan, Schweden (Schweden Mi 11 Jan 2017)
“Ett stort plus till den trevliga personalen på Visby hotell.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Nyårs-bröllops Helg

Am Beliebtesten bis Ragdoll, Schweden (Schweden Mo 09 Jan 2017)
“Allt bra på mysigt hotell som ligger mycket centralt från båtarna o centralt innanför murarna. Enda missnöjet va den försenade förbeställda taxin (av hotellet beställt) så Vi kom för sent ca 10min till Vår vigsel ute i Visrum men va ju taxichaufförens fel. (Lite sura bartenders i baren sent eller tidigt på den nya dagen 2017.) Jättemysigt o fint bad i källaren allt rent o snyggt, Oss passade det bra med 40 min bad innan frukost men kanske skulle önska fler gratis-tider för boende hotellgäster. Mycket trevlig reception-personal.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Mycket trevligt hotell

Am Beliebtesten bis Örnen , Schweden (Schweden Mi 04 Jan 2017)
“Först när man ser hotellet utifrån, så blir det spännande. Det är så läcker byggnad. Likaså när man kommer in i receptionen och i baren möts man av vackra lokaler och värme. Vi sov fantastiskt gott i Jättesköna sängar. Ja hela rummet va fint och modernt. Det enda vi saknade var vattenkokare the kaffe på rummet. Frukosten var god med mycket att välja på. Vi är så nöjda med våra tre nätter och med Cotton club som skålade in nyåret ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Touristeninformation
  • Visby Turistbyrå
Stadt
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Busbahnhof
  • Visby Busstation
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 06.08.2020 22:43:14, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews