Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority. Important information regarding covid-19, read here (updated 2021-03-01)

Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority. Important information regarding covid-19, read here (updated 2021-03-01)

Hotell Stenugnen

Adresse: Korsgatan 6A, 621 57 Visby
Standort: Visby - innerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 95% 637 von 671 empfehlen (175 Bewertungen)

Gästebewertung: 95%

(637 von 671empfehlen)
Gesamtbewertung 4,4 von 5
Hotel condition 4,3 von 5
Room facilities 4,2 von 5
Cleaning 4,3 von 5
Value for money 4,2 von 5
Service 4,6 von 5
Breakfast 4,3 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 141-150 von 175)

Mysigt!

Am Beliebtesten bis Karin, Schweden (Schweden Sa 02 Nov 2013)
“Litet, hemtrevligt med mycket trevlig personal. Bra läge.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Underbart!

Am Beliebtesten bis Lotta, Schweden (Schweden Do 15 Aug 2013)
“En helt underbar personal och så himla vänliga och hjälp samma!!!!!!!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Frukost vid ringmur och solnedgång vid havet

Am Beliebtesten bis Anna, Schweden (Schweden Do 08 Aug 2013)
“Det är fantastiskt att börja dagen med en härlig frukost i er fina frukostmatsal och att få sitta så nära muren. Dagen avslutas alltid med att sitta på strandpromenaden och följa solens nedgång i havet. Är det varmt sitter vi kvar och bara njuter med ringmuren bakom oss och vattnet utan slut i blickfånget. Att efter en aktiv dag få krypa ner i Era härliga sängar är så skönt. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Riktigt bra!

Am Beliebtesten bis Martin, Schweden (Schweden Mo 05 Aug 2013)
“Grymt bra läge, hotell och personal! =)”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Mysigt fint hotell, hade varit toppen om...

Am Beliebtesten bis Hulda, Schweden (Schweden Mi 03 Jul 2013)
“Mysigt fint hotell, hade varit toppen om man bott inne på själva hotellet. Vi bodde i annexet och delade badrum. Det blev lite kris på morgonen då alla behövde gå på toa samtidigt som någon tog en långdusch.”
Gesamtbewertung 4 von 5

Enda nackdelen jag kan komma på är att d...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Di 02 Jul 2013)
“Enda nackdelen jag kan komma på är att det var lite väl lyhört mellan rum och korridor (vi bodde på våning 2 i annexet). Att vakna flera gånger av att folk stänger sin rumsdörr och går i korridoren hade man gärna varit utan. Förrutom det var vi jättenöjda med rummet, servicen, frukosten och allt annat.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 4 von 5

enestående service

Am Beliebtesten bis Sussie S, Dänemark (Dänemark Mo 13 Mai 2013)
“Meget fint hotel, rent, trygt og supergodt beliggende - og en enestående flot service - vi vender tilbage :-)”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Familjärt hotell

Am Beliebtesten bis Gunilla, Schweden (Schweden Di 23 Apr 2013)
“När du bor här får du ett litet enkelt, familjärt hotell med gemytlig stämning. Nära till både färjan samt centrum Glad och positiv personal som gärna hjälper till och svarar på frågor. Har bott här ett flertal gånger och kommer bo här vid nästa besök i Visby.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 4 von 5

Fantastiskt läge, underbar personal

Am Beliebtesten bis Peter, Schweden (Schweden Sa 16 Mrz 2013)
“Det här var tredje gången jag bodde på Stenugnen, och jag är säker på att jag kommer att återkomma. Otroligt bra läge, sköna sängar, härlig frukost och en underbart trevlig personal!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Fantastisk service!

Am Beliebtesten bis Frida, Schweden (Schweden Di 05 Mrz 2013)
“Mycket trevlig personal som hjälpte till med allt, litet som stort. Liten, men ambitiös frukost och fina rum. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 4 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Touristeninformation
  • Visby Turistbyrå
Stadt
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Busbahnhof
  • Visby Busstation
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 26.02.2021 18:18:44, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews