Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority. Important information regarding covid-19, read here (updated 2021-01-14)

Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority. Important information regarding covid-19, read here (updated 2021-01-14)

Hotell Stenugnen

Adresse: Korsgatan 6A, 621 57 Visby
Standort: Visby - innerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 95% 637 von 671 empfehlen (175 Bewertungen)

Gästebewertung: 95%

(637 von 671empfehlen)
Gesamtbewertung 4,4 von 5
Hotel condition 4,3 von 5
Room facilities 4,2 von 5
Cleaning 4,3 von 5
Value for money 4,2 von 5
Service 4,6 von 5
Breakfast 4,3 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 121-130 von 175)

Mysigt familjehotell invid Ringmuren

Am Beliebtesten bis Hasse, Schweden (Schweden Mi 17 Dez 2014)
“Kanonservice med trevlig personal”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 4 von 5

Nära färjan

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Mi 05 Nov 2014)
“Hotellet är på lagom gångavstånd från färjan och ändå mitt i Visby. När man kommer mitt i natten funkade allt, kom in med portkoden, rumsnyckeln låg där och funkade o.s.v. När jag skulle iväg vid sjusnåret på morgonen funkade det att få en kopp kaffe i alla fall. Hann lagom till busstorget på några minuter. Allt funkade när man har ett pressat tidsschema. Tack. Det hade varit bra om hotellets telefonnummer funnits i info när man bokade.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 4 von 5

Frukost

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Di 04 Nov 2014)
“Vi ville ha frukost lite tidigare än kl 8:00. Vår båt gick 07:30. Det fanns lite i en kyl men vi var 5 så det var inte mycket till frukost ”
Gesamtbewertung 3 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 3 von 5
Service 2 von 5
Breakfast 2 von 5

Mysigt hotell i centrala Visby

Am Beliebtesten bis Carina, Schweden (Schweden Mo 03 Nov 2014)
“Ett mycket charmigt hotell med trevlig personal och bra frukost. Smidigt med närhet till såväl färjeläger och centrala Visby. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Hyggelig

Am Beliebtesten bis Sissel, Norwegen (Norwegen Fr 17 Okt 2014)
“Veldig hyggelig og uformelt hotell. Andre besøket mitt, og trivdes godt.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

ÖVERASKANDE GLAD O BEMÖTT

Am Beliebtesten bis Anette Wallman, Schweden (Schweden Do 18 Sep 2014)
“Mycket trevligt bemötande, lugnt, mysigt o behagligt. Vi skulle åka med båten som avgick 07.30 och skulle då igentligen inte hunnit äta den frukost på hotellet som skulle serveras. Hon var så himla trevlig och erbjöd oss lite tidigare frukost å ett stort TACK!!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Hemtrevligt

Am Beliebtesten bis Lasse, Schweden (Schweden Di 26 Aug 2014)
“Hemtrevligt hotell med glad och trevlig personal, som anstränger sig för att ta hand om sina gäster. Vi saknade en minikyl på rummet och hittade ingen radio och klocka. Sköna sängar, men med en massa kuddar som tog plats i det, relativt, lilla rummet. Då vi lämnade, för en tidig båt, fixade personalen en härlig frukost som vi intog i färjekön. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 3 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 3 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 4 von 5

Helvåta badrumsgolv

Am Beliebtesten bis Göte, Schweden (Schweden Fr 22 Aug 2014)
“Efter dusch var hela badrumsgolvet blött! Skrapa fanns o ett draperi som slutade 2dm ovanför golvet. Kabin eller dörrar måste finnas, så gästerna slipper detta efter varje dusch!!!”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 3 von 5
Room facilities 3 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 3 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

Centralt och mysigt hotel

Am Beliebtesten bis carola, Schweden (Schweden Mo 18 Aug 2014)
“Hotel mycket lämpligt för par som skall vara i Visby under helgen. Sköna sängar, god frukost, trevligt bemötande och väldigt centralt. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Toppenhotell

Am Beliebtesten bis Ulla och Ulf, Schweden (Schweden Di 12 Aug 2014)
“Mysigt och trevligt hotell med kanonläge. Frukostmatsalen i uterummet var en extra mysfaktor. Ständig tillgång till fika i uterummet var ytterligare ett plus.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 4 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Touristeninformation
  • Visby Turistbyrå
Stadt
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Busbahnhof
  • Visby Busstation
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 01.01.2000 00:00:00, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews