Bed and Breakfast, Kneippbyn Resort Visby

Adresse: Kneippbyn 15, 621 61 Visby  Karte anzeigen
Standort: Visby - außerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Gästebewertung: 83% (663 von 798 empfehlen) (141 Bewertungen)

Gästebewertung: 83%

(663 von 798empfehlen)
Gesamtbewertung 3,9 von 5
Service 4,4 von 5
B&B Condition 3,8 von 5
Facilities (shower, wc etc) 3,6 von 5
Cleaning 3,7 von 5
Breakfast 4,1 von 5
Value for money 3,6 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 41-50 von 141)

Toalett kaos.

Am Beliebtesten bis Tommy, Schweden (Schweden So 30 Jul 2017)
“Toaletterna är alldeles för få. Det var folk i stort sett hela tiden. Inte lätt att hålla rent av service personalen då. En annan sak är att det borde inte vara så dyrt för vuxna att gå in på sommarland. Mycket att göra för små barn men inte för föräldrar och stora tonåringar. Men Pippi teatern var mycket bra och duktiga skådespelare. Stort pluss på det. Rent och fint på campingen och god mat.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 5 von 5
B&B Condition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 3 von 5
Breakfast 5 von 5
Value for money 2 von 5

Förbättra

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden So 30 Jul 2017)
“Tycker att i stugan borde det iaf finnas bestick, knivar o gafflar. Inte bara skedar. Väldigt svår stängd altandörr även andra dörren var svår att öppna för en 7 åring. Frukosten var inte alls vad jag trodde. Baconen alltid kalla, dåligt utbud. Väldigt enformig när man bodde där 1 v. Efter varje krogshow så tömdes allt glas väldigt tidigt på morgonen, redan vid 7.30 så alla vaknade. Kanske lite mer än en gunga uppe vid stugorna hade varit trevligt för barnen. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 4 von 5
B&B Condition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 3 von 5
Breakfast 3 von 5
Value for money 4 von 5

Premium boende

Am Beliebtesten bis C, Schweden (Schweden Mo 24 Jul 2017)
“Fin stuga med kylskåp och rinnande vatten. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 4 von 5
B&B Condition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Breakfast 4 von 5
Value for money 4 von 5

Tillgänglig

Am Beliebtesten bis Ante, Schweden (Schweden Mo 24 Jul 2017)
“Nära till allt. Ordning och reda. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 4 von 5
B&B Condition 3 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 3 von 5
Breakfast 4 von 5
Value for money 4 von 5

Övernattningsstuga premium

Am Beliebtesten bis AH, Schweden (Schweden So 23 Jul 2017)
“Vi bodde i övernattningsstuga premium (nr6) och tyckte det var ett bra boende. Några förbättringsförslag finns: Överslafarna behöver bättre fallskydd, den ena saknade detta helt och den andra hade ett som var alldeles för kort. Stugan saknade gardiner vid dubbeldörrarna och skulle behövt en rullgardin vid engeldörren. En eller flera krokar för handdukar skulle vara bra vid handfatet. En liten spegel är bra att sätta upp i stugan. Ett sopset skulle varit önskvärt.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 4 von 5
B&B Condition 3 von 5
Facilities (shower, wc etc) 3 von 5
Cleaning 3 von 5
Breakfast 3 von 5
Value for money 4 von 5

Önskvärt med en spegel i rummet.

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Mi 19 Jul 2017)
“Önskvärt med en spegel i rummet.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
B&B Condition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Breakfast 5 von 5
Value for money 4 von 5

Nja

Nicht empfohlen bis Pappa Anders, Schweden (Schweden Mi 19 Jul 2017)
“Fräscha rum och överlag bra stuga, men väldigt lyhört när andra öppnar dörrar och springer i korridorer. Duschrummen luktade starkt mögel. Inte någon utrustning i köket, hade varit bra med en kniv för att kunna fixa mackor åtminstone. Fanns inte Barnkanalen på TV trots 100% barnfamiljer. Frukost var väldigt trist. Jättegott nybakat bröd men äggröra var gjort av pulver och juice var inte juice utan vatten med juicesmak. Saknade lekhörna i anslutning till frukost. Det är de små men viktiga sakerna som avgör upplevelsen.”
Gesamtbewertung 3 von 5
Service 3 von 5
B&B Condition 3 von 5
Facilities (shower, wc etc) 1 von 5
Cleaning 4 von 5
Breakfast 2 von 5
Value for money 3 von 5

Toppenboende!

Am Beliebtesten bis Sandra Voest Bjermert, Schweden (Schweden Mo 17 Jul 2017)
“Nära till allt både vacker natur och kneipbyn:) Kan bara säga bra saker om detta boende och upplevelse!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
B&B Condition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Breakfast 5 von 5
Value for money 5 von 5

Hade hellre tältat

Nicht empfohlen bis Linnea, Schweden (Schweden Sa 15 Jul 2017)
“Bokade B&B av bekvämlighetsskäl, men såhär i efterhand hade det varit precis lika bekvämt att tälta., och betydligt billigare. "Familjerum" (högst upp i backen i ett annex) innebär två våningssängar på 4 kvm, endast. Inte en stol eller avställningsyta. Dock varsin garderob med trasiga galgar, samt ett enormt gemensamt rum som inte kan användas till något vettigt. Frukosten var toppen, med enda synpunkt att man inte bör servera äggröra i samma låda som bacon, då vissa av oss äter ägg men inte kött. ”
Gesamtbewertung 3 von 5
Service 4 von 5
B&B Condition 1 von 5
Facilities (shower, wc etc) 2 von 5
Cleaning 2 von 5
Breakfast 5 von 5
Value for money 3 von 5

Stuga premium

Am Beliebtesten bis TessanKal, Schweden (Schweden Fr 14 Jul 2017)
“Mycket fräsch och trevlig stuga med stor altan och havsutsikt. Ingen WC/dusch i stugan vilket funkade i 2 dar men skulle inte bo längre. Service huset ok men städades inte så ofta som det hade behövts. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
B&B Condition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 2 von 5
Breakfast 4 von 5
Value for money 4 von 5

Nearby

Stadt
  • Visby 5 km
  • Slite 35 km
  • Roma 17 km
  • Ljugarn 42 km
  • Klintehamn 25 km
  • Hemse 42 km
  • Fårösund 56 km
  • Burgsvik 64 km
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 0,1 km
Rauk Gebiet
  • Lickershamn 29 km
  • Lergrav 49 km
  • Kyllaj 45 km
  • Holmhällar 76 km
  • Hoburgsgubben 77 km
  • Hammarshage 75 km
  • Gamle Hamn 63 km
  • Folhammars 41 km
  • Digerhuvud 66 km
  • Boge 32 km
Hafen
  • Visby Färjeterminal 3 km
Golfplatz
  • Visby Golfklubb 19 km
  • Slite Golfklubb 32 km
  • När Golfklubb 48 km
  • Ljugarns Golfklubb 40 km
  • Gumbalde Golfklubb 39 km
  • Gotska Golfklubb 7 km
Flughafen
  • Visby Flygplats 8 km
Badestelle
  • Tofta strand 15 km
  • Sudersand 72 km
  • Snäckviken 9 km
  • Slite Badplats 35 km
  • Sandviken 45 km
  • Norderstrand 6 km
  • Nisseviken 53 km
  • Ljugarn 42 km
  • Ireviken 33 km
  • Gustavsvik 7 km
  • Brissund 14 km
  • Blå Lagunen 53 km
  • Åminne 31 km
Aussicht
  • Lummelundagrottan 17 km
  • Fårö 57 km
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 13.11.2019 14:01:08, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews