Hotell Villa Borgen

Adresse: Adelsgatan 11, 621 56 Visby
Standort: Visby - innerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 94% 670 von 716 empfehlen (129 Bewertungen)

Gästebewertung: 94%

(670 von 716empfehlen)
Gesamtbewertung 4,4 von 5
Hotel condition 4,3 von 5
Room facilities 4,1 von 5
Cleaning 4,4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4,5 von 5
Breakfast 4,2 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 81-90 von 129)

Ett mysigt och prisvärt hotell

Am Beliebtesten bis 111, Schweden (Schweden Mi 07 Aug 2013)
“För att vara ett trestjärnigt hotell måste jag säga att standarden överträffade mina förväntningar. Mycket trevlig personal, bra läge vid söderport och mysig interiör. Bra utbud vid frukosten och lagom standard på rummen. Något som förhöjde upplevelsen var att det bjöds på afternoon tea med te, kaffe, bakelser och mackor varje dag! Detta kändes exklusivt och skapade mervärde. Vi är jättenöjda med vår upplevelse och kan definitivt rekommendera detta hotell till dem som vill ha ett litet och mysigt hotell med en exklusiv touch.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

en trevlig o avkopplande vistelse;)

Am Beliebtesten bis janne salander, Schweden (Schweden Mi 07 Aug 2013)
“Ett jätte trevligt och myysigt hotell mitt i visby..med allt som en smesterfirare behöver..enda man egentigen kunde slå ner på är matsalen/frukost hörnan innomhus...va väldigt varmt,så någon typ av airkondition där vore att föredra,eftersom ute platsen Ganska fort blir full..annars har vi bara gott att säga om vår vistelse på hotellet...liite för kort vistelse kanske..men den kanske blir längre nästa år;)...tack för allt..”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Kanonhotell

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Mi 24 Jul 2013)
“Det var mysigt o nästan som hemma, vi trivdes från första dagen, frukosten var underbar och personalen var jättetrevliga, en kanonvistelse helt enkelt.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Mysigt

Am Beliebtesten bis Seija, Schweden (Schweden So 16 Jun 2013)
“Litet, rent och fräscht med väldigt god service.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 3 von 5

Hemtrevligt

Am Beliebtesten bis Gästen, Schweden (Schweden Mo 10 Jun 2013)
“Ett hemtrevligt hotell. Ett plus för afternoon-tea som ingår i priset. Trevligt att sitta på innergården.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 3 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

Best place in Visby to stay at.

Am Beliebtesten bis V, Vereinigte Staaten (Vereinigte Staaten Di 04 Jun 2013)
“We really loved it! Very cool place! Friendly staff, delicous breakfast, clean rooms, comfortable beds, and old world atmosphere.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Villa Borgen

Am Beliebtesten bis Janne, Schweden (Schweden Sa 01 Jun 2013)
“Jättetrevligt hotell som ligger "lagom" centralt i början på Adelsgatan. Tyst och lugnt på kvällarna iom att man slipper själva "city". Trevligt rum hade vi. Personalen är jättetrevlig. Frukosten var jättebra. Om jag måste komma med kritik, så är det en smula lyhört. Plus att vårt fönster var inåt gården där folk sitter och äter frukost bla... Har man fönstret öppet så hör man allt.. Detta är den enda kritik jag har ! :) Jag kommer garanterat komma tillbaka kan jag säga ! Mvh/Janne”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 3 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Ett bra bemötande med vänliga leende och...

Am Beliebtesten bis Måns Svensson med sällskap, Schweden (Schweden Di 28 Mai 2013)
“Ett bra bemötande med vänliga leende och god mat”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Compact living!

Am Beliebtesten bis Christina, Schweden (Schweden So 26 Mai 2013)
“Mycket trivsamt hotell, bra service och en utsökt frukost. Rummet var litet men allt som behövdes fanns. Fräscht och snyggt!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Ett pittoreskt boende mitt i Visby. Helt...

Am Beliebtesten bis Jan Blom, Schweden (Schweden Di 07 Mai 2013)
“Ett pittoreskt boende mitt i Visby. Helt i stil med vad vi hade förväntat oss. Ett hedersomnämnande till damen i receptionen, tror hon hette Johanna, en mörk flicka. Hon hade hamnat på helt rätt plats vad det gäller jobb. Suveränt serviceuppträdande. Om jag skulle nämna något som kanske kunde varit bättre så var det duschutrymmet just till vårt rum. Tror det kallades för stockholmsdusch. Å andra sidan, man får göra vad man kan när det gäller en gammal fastighet. I övrigt som förväntat som sagt.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 3 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 4 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Touristeninformation
  • Visby Turistbyrå
Stadt
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Busbahnhof
  • Visby Busstation
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 12.01.2022 09:35:26, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews