Hotell Villa Borgen

Adresse: Adelsgatan 11, 621 56 Visby
Standort: Visby - innerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 94% 678 von 724 empfehlen (136 Bewertungen)

Gästebewertung: 94%

(678 von 724empfehlen)
Gesamtbewertung 4,4 von 5
Hotel condition 4,3 von 5
Room facilities 4,1 von 5
Cleaning 4,4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4,5 von 5
Breakfast 4,2 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 101-110 von 136)

Så mysiga och ljusa rum, fin inredning, ...

Am Beliebtesten bis Annika Melin, Schweden (Schweden Fr 07 Dez 2012)
“Så mysiga och ljusa rum, fin inredning, jag kände mig bekväm och som "hemma". Fräsch frukost framdukad vackert och trevliga platser att sitta vid. Löskokta ägg, gröt och lite mer frukt hade gjort mig ännu gladare! (men svårt att tillgodose alla gästers önskemål på ett mindre hotell) Genuint bemötande av personal. Återvänder!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 4 von 5

Trivselhotell

Am Beliebtesten bis Gun-Britt Rostock, Schweden (Schweden Mo 26 Nov 2012)
“Hotellet var inbjudande på alla sätt. Trevligt mottagande, härlig frukostmatsal med tända ljus överallt, tom i kakelugnen. Jag kommer att bo där igen.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Hotell Villa Borgen

Am Beliebtesten bis Per-Anders Nordström, Schweden (Schweden So 18 Nov 2012)
“Det var ett bra hotell. Kanske små rum, men allt man behövde fanns där. Det var enkelt att hitta dit och parkeringen var bra. Personalen var mycket trevlig och tillmötsgående. Tack för dagarna.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

I arrived late (after the reception desk...

Am Beliebtesten bis Danielle, Vereinigte Staaten (Vereinigte Staaten Mo 12 Nov 2012)
“I arrived late (after the reception desk had closed for the day), but simply called the Gotland tourist bureau and received instructions on how to retrieve the key that was left for me. The gentleman even stayed on the phone with me until I got into the hotel. My room was charming, comfortable and very clean. I was only able to spend one night on Gotland this time, but i would love to come back someday. I would definitely stay at Hotel Villa Borgen again, and will recommend it to any friends traveling to Gotland.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

mysigt boende innanför ringmuren

Am Beliebtesten bis Mariette, Schweden (Schweden Di 06 Nov 2012)
“Litet hotell med mysigt boende. Bra sängar och trevlig personal. Finns allt som behövs och en underbar innergård med mysiga sittplatser. Ett mycket prisvärt hotell”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Mysigt

Am Beliebtesten bis Pia, Schweden (Schweden Mi 26 Sep 2012)
“Så himla mysigt litet hotell. Fint, fräsccht rum. Bra frukost. Afternoon tea, väldigt trevligt.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Mysigt hotel

Am Beliebtesten bis Carsten Krogsten, Dänemark (Dänemark So 23 Sep 2012)
“Det var ett mycket trevligt hotell och hade även tänkt på sen ankomst med kode till dörren och nycklar. Läget för hotellet var också perfekt. Personal, frukost och toalett / dush var perfekt. Även parkering var möjligt, men det var nog säsongen - september. Att det fanns trådlöst internet på hotellet var en annan plus. Jag har försökt mig på svenska. även om jag är dansk.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

trevligt ombonat och fräscht stilfullt

Am Beliebtesten bis yvonne, Schweden (Schweden Sa 01 Sep 2012)
“Mycket omsorgfullt och trevligt hotell. Konstigt att det bara har 3 stjärnor. Personligt gemytligt, bra bemötande. Mycket fin och välstrukturerad frukost. Personalen hela tiden alert och vaken. Jag kommer att boka fler ggr.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

mångfald

Am Beliebtesten bis Kerstin, Schweden (Schweden Di 21 Aug 2012)
“kul att vi som var 4 par fick så olika rum! nåon bodde i "källaren" med stor plats för träff och samtal. någon bodde flott med havsutsikt framför allt var det tyst!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

Trevligt mitt i city

Am Beliebtesten bis Tompa, Schweden (Schweden Fr 17 Aug 2012)
“Inte hotellkänsla utan skön pensionatskänsla mitt i city liksom”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 3 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Touristeninformation
  • Visby Turistbyrå
Stadt
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Busbahnhof
  • Visby Busstation
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 30.06.2022 12:21:31, Host: online3core20, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews