Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated September 10, 2020)

Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated September 10, 2020)

Kalk Hotel

Adresse: Strandgatan 13, 621 56 Visby  Karte anzeigen
Standort: Visby - innerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Gästebewertung: 98% (207 von 212 empfehlen) (62 Bewertungen)

Gästebewertung: 98%

(207 von 212empfehlen)
Gesamtbewertung 4,7 von 5
Hotel condition 4,7 von 5
Room facilities 4,5 von 5
Cleaning 4,6 von 5
Value for money 4,4 von 5
Service 4,7 von 5
Breakfast 4,4 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 51-60 von 62)

Bra

Am Beliebtesten bis Anders Ekholm , Schweden (Schweden Di 02 Sep 2014)
“Bra hotell ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 3 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 3 von 5

Fantastiskt trevlig personal. God frukos...

Am Beliebtesten bis Anki, Schweden (Schweden Mo 18 Aug 2014)
“Fantastiskt trevlig personal. God frukost och väldigt trevlig eftermiddagsfika. Rent och snyggt. Jättebra att personalen tog fram lite mat i taget och hela tiden fyllde på så det alltid var fräscht. Mysigt med alla tända ljus överallt. Skulle absolut välja detta hotell igen. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Tappar varje år

Am Beliebtesten bis CJ, Schweden (Schweden Mi 13 Aug 2014)
“Vi har bott på detta hotell 3 år i rad nu. För varje år ha rman försämrats en aning. Det senaste är att man numera stänger tillgång till terassen efter klockan 19 vilket är väldigt märkligt, varför inte utnyttja hotellets klart bästa resurs? I övrigt trevlig personal som hjälper till med det dem kan, frukosten är halvdan men plus för riktigt fint eftermiddagsfika. På det stora hela ett dyrt hotell men nog det i särklass bästa man hittar i Visby!”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 2 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 2 von 5

Bitvis design för funktion

Am Beliebtesten bis Hisper, Schweden (Schweden Sa 09 Aug 2014)
“Till stora delar är Strandporten ett väldigt trevligt hotell med bra service, trevlig personal, bra rum mm. Bra hotell med bra läge. Man blev lite orolig att man skulle störas av att O'Learys ligger i bottenvåningen eller ljud från gatan men det visade sig inte vara några problem alls. Trevligt initiativ med att afternoon-tea ingår Men kommer man ned till detaljer så är det bitvis design före funktionalitet. Vid sidan av sängen, två gigantiska bordslampor i ett för övrigt rätt litet rum. Varför dessa lampor när det redan finns två läslampor integrerade i sänggaveln? En stor garderob, tror man. I den garderob som finns på rummet tror man att man skall kunna hänga in en massa kläder. Men mer än halva garderoben tas upp av säkerhetsskåp, kylskåp, hårtork, strykbräda, strykjärn mm. Badrummet. Snygg duschblandare men alla vreden och knopparna att dra i är cylindriska, utan räfflor eller liknande och i högblank metall. Om man har blöta händer (ganska typiskt när man duschar), intvålade (inte heller ovanligt) och som i mitt fall även vissa reumatiska problem, hur lätt är det då att ändra temperatur eller ställa om från duschslang till den fasta strilen? Näst intill omöjligt! Dessutom så är apelsinjuicen i frukostmatsalen lika vattenskadad som på många andra hotell! En lätt apelsinsmak kan man känna men inte är det någon juicesmak.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 3 von 5
Service 3 von 5
Breakfast 3 von 5

Rekommenderas

Am Beliebtesten bis U & F, Schweden (Schweden So 03 Aug 2014)
“Vi var väldigt nöjda med detta Hotellbesök, personalen var supertrevliga och alltid hjälpsamma på ett proffsigt sätt. Rummet var relativit litet men innehöll allt vad vi önskade. Badrummet var fräscht. Plus i kanten får hotellet för att vi inte behövde fråga om wifi-kod utan detta fanns uppskrivet på fodralet till rumskortet. Frukosten var mindre än vid andra hotell vi har bott på men vi saknade inget och allt på den höll hög kvalitet och kändes fräscht. Vi kan varmt rekommendera detta hotell och kommer absolut bo här vid nästa besök på Gotland. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Pent og sentralt hotell

Am Beliebtesten bis Bård B, Norwegen (Norwegen Sa 19 Jul 2014)
“Hotellet lå meget sentralt til innenfor Visbys bymur. Hotellets personal tok vel i mot oss, hjalp oss med restaurantbooking og var velvillige på alle måter. Rommene var delikate og flott innredet. Frokostrommet har hjemmekoselig og betjeningen fylte opp når det ble tomt av ulike varer. WiFi fungerte utmerket i alle deler av hotellet.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Så bra det kan bli...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Di 15 Jul 2014)
“Rent, fräscht, trevligt och fantastiskt serviceinriktad personal. Litet, gemytligt hotell i bästa läge!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 4 von 5

Toppenhotell

Am Beliebtesten bis Paul, Schweden (Schweden Sa 12 Jul 2014)
“Strandporten var ett mycket fint hotell med ett jättebra läge. Rummet var toppen frukosten var traditionell och det fanns vad man kan önska sig, och en trevlig veranda att äta frukost på.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Visby stjärna

Am Beliebtesten bis Lars Frändberg, Schweden (Schweden Fr 11 Jul 2014)
“Trevligt och bra på alla sätt. Proffsig personal. Hotellet har en egen utstrålning. Ingen dussinvara. Teetpå eftermiddagen extra plus.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 4 von 5

Grymt trevlig och serviceminded personal...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden So 29 Jun 2014)
“Grymt trevlig och serviceminded personal!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Touristeninformation
  • Visby Turistbyrå
Stadt
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Busbahnhof
  • Visby Busstation
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 23.09.2020 19:01:06, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews