Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated September 10, 2020)

Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated September 10, 2020)

Kalk Hotel

Adresse: Strandgatan 13, 621 56 Visby  Karte anzeigen
Standort: Visby - innerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Gästebewertung: 98% (207 von 212 empfehlen) (62 Bewertungen)

Gästebewertung: 98%

(207 von 212empfehlen)
Gesamtbewertung 4,7 von 5
Hotel condition 4,7 von 5
Room facilities 4,5 von 5
Cleaning 4,6 von 5
Value for money 4,4 von 5
Service 4,7 von 5
Breakfast 4,4 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 31-40 von 62)

Välkomnande!

Am Beliebtesten bis Anki, Schweden (Schweden Mi 07 Dez 2016)
“Härligt välkomnande hotell med personlig service! fräscha personliga rum. Nära till allt, underbara våfflor till frukost:)”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Frukost

Am Beliebtesten bis Malin, Schweden (Schweden Di 06 Dez 2016)
“Så trevlig frukost. Allt hölls fräscht hela tiden. Att det arbetades med handskar uppskattas verkligen. Kunde ha varit lite variation på kaffet i form av en maskin. Annars en toppen uppkevelse”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 0 von 0
Cleaning 0 von 0
Value for money 0 von 0
Service 0 von 0
Breakfast 0 von 0

Allt du kan önska

Am Beliebtesten bis Sandra, Schweden (Schweden Di 22 Nov 2016)
“Hotellet ger en känsla av lugn, stil och en känsla av att man vill stanna så länge som möjligt Då jag har viss matintolerans och hade meddelat det innan så de hade ordnat jättefin frukost utöver det vanliga ! ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Smakfullt hotell

Am Beliebtesten bis Ann, Schweden (Schweden Mi 02 Nov 2016)
“Hotell Strandporten har det där lilla extra, en wow-faktor som man inte får varsomhelst. Mycket trevlig personal, supersköna sängar, fantastiskt läcker inredning och ett nytänk som verkligen behövs idag i konkurrensen med andra hotell.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

övernattning

Am Beliebtesten bis Marja-Leena , Schweden (Schweden Mo 05 Sep 2016)
“Vi anlände sent och receptionen var stängd. Vi fick kod och instruktioner för att komma in och det fungerade utmärkt. Frukosten var god och tillräcklig. Sköna sängar att sova i och trevlig, hjälpsam personal. Vi var mycket nöjda . ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 4 von 5

trång frukostmatsal, några fick sitta ut...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Mi 01 Jun 2016)
“trång frukostmatsal, några fick sitta ute med fåglarna. ev.kunde man dela upp tiden för frukost,när det inte finns sittplatser. frukosten var annars bra ,med en trevlig tjej som gjorde sitt bästa.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 3 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 4 von 5

Bra, men lite missar.

Am Beliebtesten bis Torbjörn, Schweden (Schweden So 29 Mai 2016)
“Ett fraicht och trevligt hotell med perfekt läge innanför muren och nära till allt. Mycket trevlig och serviceminded personal. Sköna sängar med utmärkta kuddar(sällsynt) och knäpptyst. De något slitna fåtöljerna borde kompletteras med ett litet bord. När man drar för gardinerna hamnar luftkonditioneringens utblås bakom gardinen, vilket gör att den svala luften stannar vid fönstret. Det blev för varmt i rummet innan vi upptäckte det och drog undan gardinerna. Bättre ljust än för varmt. Om jag hade betalat extra för den utlovade havsutsikten hade jag varit besviken. Om man sträckte på sig kunde man se lite av havet genom takfönstret i badrummet. En utmärkt frukost serverades i ett frukostrum som är för litet när vädret inte inbjuder till att sitta ute. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

nice hotell med bra läge

Am Beliebtesten bis turist, Schweden (Schweden Di 22 Mrz 2016)
“Fint rum med sköna sängar. Bra läge. Mindre bra frukost och liten matsal. Trevlig kille i receptionen (mkt bra bemötande, däremot tjejerna... en kurs för hotellpersonal/service/bemötande är det minsta man kan göra....) ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 3 von 5
Breakfast 3 von 5

Mysigt

Am Beliebtesten bis Jonas Sjögren, Schweden (Schweden Di 01 Mrz 2016)
“Trrevlig personal, mysigt rum, trevligt och bra läge, god frukost etc.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Omtanke

Am Beliebtesten bis Kim, Schweden (Schweden Mi 21 Okt 2015)
“Inredningsdetaljer och alla tända ljus i kombination med personalen gav en lugn och skön atmosfär.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Touristeninformation
  • Visby Turistbyrå
Stadt
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Busbahnhof
  • Visby Busstation
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 23.09.2020 19:01:06, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews