Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated October 21, 2020)

Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated October 21, 2020)

Scandic Visby

Adresse: Färjeleden 3, 621 24 Visby  Karte anzeigen
Standort: Visby - außerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Gästebewertung: 97% (482 von 499 empfehlen) (86 Bewertungen)

Gästebewertung: 97%

(482 von 499empfehlen)
Gesamtbewertung 4,4 von 5
Hotel condition 4,4 von 5
Room facilities 4,2 von 5
Cleaning 4,2 von 5
Value for money 4,1 von 5
Service 4,3 von 5
Breakfast 4,4 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 41-50 von 86)

Fräscht

Am Beliebtesten bis Ak, Schweden (Schweden Di 06 Dez 2016)
“Rent och fräscht! Betydligt bättre vintertid än under högsommar då ingen AC finns (!) Vi har provat...”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 3 von 5
Service 3 von 5
Breakfast 4 von 5

Visby i advent

Am Beliebtesten bis AW, Schweden (Schweden Di 06 Dez 2016)
“Scandic var ett hotell bättre än vad vi förväntat oss: trevlig personal, bra läge, toppenparkering under tak nära boendet och GRATIS. Fräscht rum med fin utsikt över hamnen. Enda minus tomt i alla tvålbehållare i badrummet men ordnades snabbt när vi ringde receptionen. Sammantaget ett mycket trevligt hotell! ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

Trevligt hotell och personal

Am Beliebtesten bis Ann-Christin, Schweden (Schweden Di 06 Dez 2016)
“Bra med parkering, carport nästan utanför dörren. Krångligt med flera byggnader för reception, rum och frukost, Speciellt när det är kallt och man har småbarn med sig. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Ett hotell att rekommendera

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Do 01 Dez 2016)
“Ett hotell att rekommendera”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

Det hjärtliga hotellet

Am Beliebtesten bis Anglia, Schweden (Schweden Di 29 Nov 2016)
“Hotell beläget med nära till allt. Service i världsklass. Bra rum,tyst miljö, parkering och dessutom möjlighet till gym, bastu och. Sommartid även simbassäng.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 3 von 5

MVG

Am Beliebtesten bis Perre , Schweden (Schweden Di 29 Nov 2016)
“Trivsamt, trevligt,centralt ,med andra ord kanonbra!!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 3 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Scandic Visby - ett toppenhotell

Am Beliebtesten bis O- inger, Schweden (Schweden Di 29 Nov 2016)
“Ett mycket bra hotell. Trevlig, hjälpsam personal i reception och restaurang. Trevliga rum med sköna sängar. Bra läge i förhållande till färjeterminal och stadskärnan. Det gick mycket lätt att uppgradera ettan rummen då vi blev en till i sällskapet (som inte kom med färjan). Frukosten bjöd på en stor variation. Jag saknade inget och det fanns varmt nygräddat bröd.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Mycket prisvärt

Am Beliebtesten bis Lennart, Schweden (Schweden Fr 18 Nov 2016)
“Nära hamnen, kanske lite långt från Visby centrum. Gott om parkeringsplatser. Vänligt bemötande.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

Weekend i Visby

Am Beliebtesten bis Marie-Anne , Schweden (Schweden Di 08 Nov 2016)
“Hotellets närhet till färjeterminalen var ur vår synpunkt bra. Fint boende i låghus med egen parkering under tak precis utanför. Trevligt bemötande i receptionen! God riklig hotellfrukost och bra matutbud i restaurangen. Fina möjligheter till avkopplande relaxing och bad i anslutning till restaurangbyggnaden. Sammantaget en hotell med mysig och avkopplande miljö! Lätt att ta sig in till Visby och ringmuren därifrån. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Kul med en liten uppvärmd utomhusbassäng...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Mo 10 Okt 2016)
“Kul med en liten uppvärmd utomhusbassäng bassäng som är igång året runt.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Touristeninformation
  • Visby Turistbyrå
Stadt
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Busbahnhof
  • Visby Busstation
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 21.10.2020 12:39:14, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews