Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated October 21, 2020)

Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated October 21, 2020)

Scandic Visby

Adresse: Färjeleden 3, 621 24 Visby  Karte anzeigen
Standort: Visby - außerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Gästebewertung: 97% (482 von 499 empfehlen) (86 Bewertungen)

Gästebewertung: 97%

(482 von 499empfehlen)
Gesamtbewertung 4,4 von 5
Hotel condition 4,4 von 5
Room facilities 4,2 von 5
Cleaning 4,2 von 5
Value for money 4,1 von 5
Service 4,3 von 5
Breakfast 4,4 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 31-40 von 86)

frukost

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Di 04 Apr 2017)
“Kan inte recensera annat än sängen(det enda jag använde ) och den var bra .Blir lite dyrt när man bara skall övernatta.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 3 von 5

Sammanfattning av hotellupplevelse

Am Beliebtesten bis Gun , Schweden (Schweden Mo 16 Jan 2017)
“Vi har bott många gånger på Scandic Visby, ibland har vi bett att få stanna ett par timmar längre med att checka ut, någon gång har vi frågat om vi får låna en korkskruv, en annan gång har det varit något annat, men alltid lika trevligt bemötande, alltid välstädat, trevligt med hunden och bajs påsar som ligger på vårt "hund rum" tillsammans med mat och vatten skålar och filt för hunden då vi kommer God frukost, jag har haft som förslag ett mer hälsosamt mörkt bröd, det finns alltid nu Vi är alltid jätte nöjda med vår vistelse på Scandic Visby ✨☺️✨ ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Snyggt och rent. Kunde vara lite större ...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Mi 04 Jan 2017)
“Snyggt och rent. Kunde vara lite större så det fanns plats med en fåtölj till.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Lugnt, fräscht hotell

Am Beliebtesten bis Annika, Schweden (Schweden Di 03 Jan 2017)
“Tyst, skönt, fräscht hotell om man får bo i "flygarna"(aldrig bott i huvudbyggnaden där receptionen ligger) som är nya med sköna sängar som ligger mitt emot färjeterminalen. Väldigt god frukost där det mesta finns, som jag dock önskar serverades till kl 10.30 istället för till kl 10.00. Superbra att man kan checka ut via mobil etc och lägga nyckelkorten i brevlåda så man slipper trängas i receptionen. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Nabben

Am Beliebtesten bis Annika, Schweden (Schweden Di 03 Jan 2017)
“+ bra gratis parkering nära rummet, bra läge nära färjeterminalen o gångavstånd till innerstaden Lugnt o tyst - kallt i rummet o i badrummet där varken golvvärme eller handdukatork gick att slå på, sämre frukost än normalt på Scandic”
Gesamtbewertung 3 von 5
Hotel condition 3 von 5
Room facilities 3 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 2 von 5

Saknade bara badkar

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Di 20 Dez 2016)
“Saknade bara badkar”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 3 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 4 von 5

Service

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden So 18 Dez 2016)
“Utmärkt kundbemötande o utmärkt service i alla lägen!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 4 von 5

duschrummet

Am Beliebtesten bis Anki, Schweden (Schweden Di 13 Dez 2016)
“Saknades en golvskrapa, hade man duschat så var det blött på hela golvet.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 5 von 5

Personalen

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Di 13 Dez 2016)
“Mycket trevlig personal ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Lite trångt i receptionen när så många k...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Di 13 Dez 2016)
“Lite trångt i receptionen när så många kommer med färjan från Nynäshamn. Hotellet skulle behöva förstärka med ytterligare en person för att checka in gästerna snabbare.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Touristeninformation
  • Visby Turistbyrå
Stadt
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Busbahnhof
  • Visby Busstation
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 21.10.2020 12:39:14, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews